Sajnáljuk, a termék jelenleg elfogyott!

Az I-Water ásványi szűrő palackok igazi egészségmegőrző és rehabilitáló termékek, melyek segítik egyensúlyban tartani az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát.

Használatuk különösen ajánlott reflux esetén, kismamák és kisbabák számára is.
A palackban lévő ásványi golyók, a mindennapos, intenzív használat mellett, akár 1 évig is kitartanak és a szervezet számára kifejezetten jótékony, hasznos ásványi anyagokkal gazdagítják, lúgosítják a vizet. Szemmel látható, ahogy a golyócskák “elfogynak”. A terméket cserélni nem kell, mindössze csere betétet kell hozzá vásárolni webáruházunkban (4.500,- forint/betét).

Bizonyítottan egészséges választás minden I-Water palack, lúgosító hatásuk páratlan és a termékek 99,9%-ban antibakeriálisak, ami egyben azt is jelenti, hogy az ásványi golyók semlegesítik a vízben található baktériumokat, kórokozókat.

Hosszútávú használatuk, nem csak az életminőséget javítja, de pénztárcabarát megoldásként is számon tartják őket, hiszen kiváltják a folyamatos ásványvíz vásárlást és az egyéb, költséges víztisztító berendezéseket.

Az I-Water palacok nem semlegesítik a szennyezett vízben található nehéz fémeket és hormonokat, ezekhez speciális víztisztító készülékekre van szükség. Az I-Water palackok nem képesek a nem ivóvíz minőségű vízből fogyasztható vizet készíteni.

A termékek legnagyobb előnye, hogy a palackokban lévő betétekben található ásványi golyók magas PH értékű, enyhén lúgos, aktív hidrogénes vizet állítanak elő, amely zseniális védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. Képesek semlegesíteni a savasságot a gyomorban és ezáltal csökkentik a diszkomfort érzetet.

Használatbavételkor érdemes 5-10 percet várni, míg az ásványi golyók kifejtik jótékony hatásukat.

Tisztításuk könnyű, némi ecetes vízzel gyorsan elvégezhető (az ecet, higított formában nem károsítja az ásványi golyókat).

Részletes leírásért, kattintson az alábbi termékek egyikére!
Válassza az egészséget mindennap!

Sajnáljuk, a termék jelenleg elfogyott!

Népszerűség szerint

Ár alapján

0 Terméket találtunk

Egy termék se felelt meg a keresésnek.