Vitamix Explorian blender, a tökéletes turmixolás élménye.
Vitamix Explorian klasszikus blender, erős motorral és penge éles késekkel
Vitamix Explorian tartály, tökéleses blender az otthoni környezethez.
Vitamix Explorian blender
Vitamix Explorian penge éles késeivel tökéletes textúrákat tud létrehozni.
Vitamix Explorian klasszikus blender, erős motorral és penge éles késekkel

Vitamix Explorian blender, fekete

179.900 Ft

A Vitamix Explorian egy kis géptestbe “csomagolt” bivalyerős blender, aminek 1,4 l –es tartálya ideális lehet egy kisebb 2-4 fős család számára közepes mennyiségű adag ételek, italok elkészítéséhez. A turmix különféle textúrákat blendel 10 különböző sebességi fokozattal. Segítségével pürék, smoothie-k, bonyolultabb levesek, bébiételek is készíthetőek.

A Vitamix Exploriannak nem okoz gondot sem a kelkáposzta, sem a jég. Sőt! Magvak: diók, mandula tökéletes aprítására is képes.

Sűrű vagy lágyabb, krémes mártások, forró levesek, friss gyümölcsből vagy fagyasztott alapanyagokból készített desszertek, egészséges bébiételek: mindössze néhány perc alatt készülnek el a Vitamix Exploriannal.

Technológia, minőség, multifunkcionális használhatóság, jótállás, teherbírás… mind fontosak egy turmixgép vásárlásánál: a Vitamix Explorianban mindez megvan. A gyártó 5 év teljeskörű garanciával kínálja csúcsminőségi blenderét!

Vitamix Explorian klasszikus blender, erős motorral és penge éles késekkel

Egészséges ételek otthon, pillanatok alatt? Fedezd fel a Vitamix Explorian világát!

A könnyedén, gyorsan és biztonságosan dolgozó Vitamix blenderek , így a Vitamix Explorian is: több generációs gépek. Az előételektől kezdve, egészen a desszertekig, mindenféle állagú, konzisztenciájú ételek készíthetőek vele. Mint minden Vitamix termék, az Explorian is a minőséget, sokoldalúságot, kényelmes ételkészítést képviseli, maximálisan támogatja az otthoni kulináris élmények magas színtű megélését. Aki rendszeresen használ egészségmegőrző termékeket otthon, konyhájában, annak érdemes beruházni ebbe a csöppnyi, ám annál erősebb kis blenderbe.

Ha eddig csak reggeli italok készítéséhez használt valaki turmixgépet, akkor a Vitamix Exploriannal kinyílik előtte a világ. A gép ugyanis bírja a terhelést, jobban, mint a hagyományos, olcsóbb gépek. Nem véletlenül mondják, hogy a boldog Vitamix tulajdonosok, hogy ez több generációs beruházás!

Nagyon ajánljuk ezt a modellt Mindenkinek, aki a Vitamix minőségét és megbízhatóságát szeretné otthonában is tudni. Az Explorian modell azoknak a felhasználóknak készült, akiknek az egyszerű alapokon túl semmi másra nincs szüksége.

Vitamix Explorian klasszikus blender, erős motorral és penge éles késekkel

Vitamix klasszikus sorozat – Vitamix Explorian

Vitamix Explorian klasszikus blender, erős motorral és penge éles késekkel

A Vitamix Explorian a klasszikus blenderek közé tartozik a Vitamix családban. A piacon a legjobb minőséget képviseli. Mindent el lehet vele készíteni. A motorja erős, a kései élesek. Egyszerű kialakítás, könnyen használható kezelőfelület, és mérhetetlen erő jellemzik. A sorozat gépei ideálisak kisebb családok számára. Előnyük, hogy nem kell óriási tartályban hatalmas adagokat elkészíteni az alapanyagokból, hanem pontosan azt a fogyasztási mennyiséget lehet becélozni, amit frissen, vitaminokban, tápanyagokban gazdagon fogyaszthatunk el.

 

A Vitamix Explorian 10 különböző sebességgel dolgozik, szinte minden textúrát tökélesen el lehet vele készíteni a legsimább, krémesebb, lazább állagú püréktől egészen a durvább, szívósabb munkát igénylő levesekig. A tartályt úgy tervezték meg, hogy minden funkcióban használva olyan egyedien dolgozza fel , “keringesse” az alapanyagokat, hogy szinte összehajtogassa azokat a pengék legoptimálisabb működéséhez. A keverés ezáltal sokkal pontosabb, egyenletesebb lesz.

Nézze meg működés közben a Vitamix Exploriant!

Vitamix Explorian jellemzői

Impulzus funkció

Az impulzus funkció segítségével a darabos állagtól, egészen a sima pürékig, tápláló, egészséges ételek állíthatóak elő.

Nagy teljesítményű motor

Az erőteljes, 2 LE motor könnyedén képes feldolgozni a kemény alapanyagokat is, így magas minőségű ételeket készíthetőek vele.

Könnyű tisztítás

A Vitamix Explorian egyfajta “self cleaning” funkcióval felszerelt blender: egy cseppnyi mosogatószerrel és vízzel a gép kitisztítja önmagát anélkül, hogy azt szét kellene szedni. A folyamat végeztével, mindössze egy könnyű öblítésre van csak szükségünk!

Vitamix Explorian klasszikus blender, erős motorral és penge éles késekkel

Vitamix Explorian penge éles késeivel tökéletes textúrákat tud létrehozni.

Valódi nagy teljesítményű keverés a Vitamix Exploriannal

A Vitamix Explorian kisebb az Ascent sorozat gépeinél, ám teljesítménye ugyanolyan nagy. Az ételek elkészítése a Vitamix családba tartozó blenderekkel nem csupán az alapanyagok egyszerű kombinációjáról szól.

A fűszerezés, az ételkészítési technikák mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy végül finom és egészsges ételeket fogyaszthassunk otthon. A Vitamix Explorian nagy teljesítményű keverő funkciója is segíti ezt a harmóniát: nincsen melléfogás, nincsen félkész végeredmény, a Vitamix garancia a magas minőségű otthoni kulináriára.

A turmixgépet nagyon könnyű használni, a kezelőfelület nagyon egyszerű, a tartály, alkatrészek mosogatógépben is tisztíthatóak, ha nem szeretnénk a “self – cleaning” funkciót használni.

Termék tulajdonságok

Sorozat: Explorian

Méretek: 11 x 8 x 18 in. / 28 x 20 x 46 cm.

Pengék: Lézerrel vágott, rozsdamentes acél 3 mm átmérőjű

Alaptartozékok: 1,4 l-es tartály és tömőrúd

LE: 2,0

Elektromos névleges teljesítmény: 1200-1400 W

Súly: 10,5 lbs. / 4,76 kg

Tervezési jellemző: radiális hűtőventilátor és hővédő rendszer

Kábel: 1,37 m / 4,5 láb

Használat: Háztartás

Gyártó: Vitamix – Cleveland, Ohio, USA

Garancia: 5 év a motorra / 1 év az alkatrészekre

A termék szállítása 1 nap. A kiszállításnak külön költsége nincs: ingyenes.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitamix Explorian blender, fekete” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*