Status vákuum kancsó és pumpa

7.900 Ft

Élvezze a friss és ízletes ételeket! A vákuumtároló edények segítségével az ételek akár 4-szer hosszabb ideig megőrzik tápanyag tartalmukat, frissességüket és zamatukat.• Folyadékok (tej, gyümölcslé, szörp, stb.) frissen tartására. • Űrtartalom: 1 liter.

Status vákuum kancsó, zöld

Élvezze a friss és ízletes ételeket! A vákuumtároló edények segítségével az ételek akár 4-szer hosszabb ideig megőrzik tápanyag tartalmukat, frissességüket és zamatukat.

Folyadékok (tej, gyümölcslé, szörp, stb.) frissen tartására.
Űrtartalom: 1 liter.
Anyaga: A kancsó BPA MENTES műanyagból készül.

Csak a vákuumtárolás segítségével, gyakorlatilag az oxigénnek a csomagolásból történő kiszivattyúzásával tudunk olyan környezetet teremteni, amely biztosítani tudja az élelmiszerek eltarthatósági idejének drasztikus növelését.

A vákuum előállítását kézi vákuum pumpa segítségével tudjuk megoldani. Ennek az egyszerű, ám rendkívül hatékony technológiának köszönhetően már számos ügyfelünk élvezi, hogy frissen beszerzett élelmiszerét, akár hetek múltán is hasonló állapotban fogyaszthatja, illetve hogy a főtt ételeket is sokáig eltárolhatják, ha esetleg nem fogynak el azonnal.

Az 1 literes vákuum kancsót kifejezetten úgy tervezték, hogy a hűtőszekrény ajtajába helyezhető legyen (mérete: 27 x 14,5 x 10 cm). A vákuum tárolására vákuumszivattyút kell használni, amelyet a csomag tartalmazza.

Használata

Töltse fel a kancsót legfeljebb 1,5 mm-re a felső perem aljáig.

Zárja le a kancsót a fedéllel, és helyezze a vákuumszivattyút a fedél közepén található szelepre. Távolítsa el a tartályból a levegőt a szivattyú többszörös működtetésével, amíg ellenállást nem észlel.

A kancsó kinyitásához nyomja meg a szelepet a fedél közepén. Hallani fogja a levegő kiáramló hangját. Ezután tölthet a kancsóból.

Tisztítás

A kancsót az első használat előtt meg kell tisztítani. Normál mosogatószerrel vagy mosogatógépben tisztítható.

Ne használjon semmilyen csiszolópárnát, durva ruhát, szivacsot vagy súroló tisztítószert!

Hasznos tanácsok

Annak érdekében, hogy a vákuumozott élelmiszerek frissek maradjanak, néhány naponta ellenőrizni kell a vákuum jelenlétét. Ezt a vákuum pumpa ismételt használatával tudja megtenni.

A tartályban lévő vákuum nem szünteti meg a baktériumok elszaporodás. Ezért a romlandó termékeket a vákuumozás után is hűtőszekrényben kell tárolni. Az eltarthatóság ideje azonban jelentősen meghosszabbodik.

A termék szállítása 2 nap. A kiszállítás költsége 1990,- Forint.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Status vákuum kancsó és pumpa” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*