Laurel Randolph: Instant Pot elektromos gyorsfőző edény szakácskönyv

4.500 Ft

Könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges ételek

Ha van már Instant Pot edényünk, bizonyára tudjuk, milyen egyszerű a főzés ebben a sokoldalú kuktában. De vajon teljes mértékben kihasználjuk?
Ebben a szakácskönyvben több mint száz egészséges és az Instant Pot elektromos gyorsfőzőben könnyedén elkészíthető receptet találunk az ízletes reggeliktől kezdve a tartalmas ragukon át a csábító desszertekig. A tápláló és változatos hozzávalókból álló ételek többsége akár 15 perc alatt a tányérra varázsolható, és az asztalnál ülők mind elégedettek lesznek velük. Fedezzük fel az elektromos kuktában készült ételek végtelen variációit, a vegetáriánus, a gluténmentes és a paleo receptváltozatokat, és ismerjünk meg néhány hasznos Instant Pot tippet és módszert.

Heti menü tervezése egyszerűen: egészséges, családbarát receptek 

Laurel Randolph Los Angelesben élő gasztronómiai szakíró és receptfejlesztő, aki olyan neves magazinoknak dolgozott eddig, mint a Paste Magazine, a Wise Bread vagy a Serious Eats. Szabadidejében általában a termelői piacon válogat, tacót vagy vietnami ételeket eszik, vagy éppen valami finomat főz otthon.

“Ebben a könyvben megmutatom, hogy az elektromos főzőedénnyel milyen sokféle ételt lehet nagyon könnyen elkészíteni. Ha már van otthon Instant Potunk, akkor tudjuk, milyen sok mindenre használható ez a konyhai eszköz. de azzal talán még az Instant Pot rajongói sincsenek tisztában, hogy csak a gőzzel főzésben mennyiféle lehetőség rejlik. Tápláló és egészséges hozzávalók segítségével az ételek széles választékát készíthetjük el a reggelitől a vacsoráig, a raguféléktől a desszertekig. Az itt található receptek többsége kevesebb, mint 45 perc alatt elkészíthető, a legtöbbjük valódi egytálétel, ezért az előkészülettől a mosogatásig jól gazdálkodhatunk az időnkkel. Ha kipróbálják ezeket a remek fogásokat, biztosan Önök is elválaszthatatlanok lesznek az elektromos kuktájuktól.”

Az elektromos gyorsfőző kukta előnyei:

  • GYORS FŐZÉS: az elektromos kukta az átlagos főzési időt akár 70%-kal is csökkentheti.
  • EGÉSZSÉGES TÁPANYAGOK MEGŐRZÉSE: a kevesebb folyadék és a rövidebb főzési idő lehetővé teszi, hogy kevesebb értékes tápanyag illetve természetes vitamin vesszen el a főzés során.
  • PROBLÉMAMENTES FŐZÉS: a kukta magától szabályozza a nyomást és a főzési időt, valamint extrán biztonságos és felhasználóbarát.
  • EGYTÁLÉTELEK ÚJRAGONDOLÁSA: éppen csak egy kicsivel kell többet tennünk annál, hogy az összetevőket beledobáljuk az edénybe, ennél könnyebb főzés nincs is.
  • KÖRNYEZETBARÁT: a gyorsabb főzési idő és az energia hatékony felhasználása miatt az elektromos kukta környezetbarát. Más módszerekhez képest kétszer, háromszor energiatakarékosabb.

Alig van időnk? A gyerekeknek szeretnénk készíteni valami igazán kedvükre valót?

A következő címkék segítenek eligazodni a receptek között:

  • AZONNAL KÉSZ: kevesebb, mint 20 perc alatt összeüthető, szupergyors ételek.
  • HÉTKÖZNAPI CSODA: 45 perc alatt elkészíthető vacsorák a rohanós hétköznapokra.
  • MEGÉRI KIVÁRNI: 60 percet vagy még több időt igénylő, ínycsiklandó receptek, amelyek megérik az extra fáradozást!
  • CSALÁDBARÁT: finomságok nemcsak gyerekeknek, 4 vagy több főre.

Adatok

Kiadja: Alexandra Kiadó // 7630 Pécs, Üszögi kiserdő u. 1.
Kiadás ideje: 2019
Írta: Laurel Randolph
Borítóterv: Müller Péter
Nyomdai kivitelezés: Alföldi Nyomda Zrt.
ISBN 978-963-447-487-6

A termék szállítása 3 nap.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Laurel Randolph: Instant Pot elektromos gyorsfőző edény szakácskönyv” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*