ÚJ! – Instant Pot Pro Crisp8 multifunkciós főzőedény

127.900 Ft

Egészséges és ízletes ételek gyorsan, prémium minőségben! Főzzön és süssön az Instant Pot® Pro Crisp ™ + Air Fryer készülékkel és beköltözik otthonába a professzionalitás.

A készülék különlegessége, hogy  2 innovatív fedéllel rendelkezik és szinte bármit képes elkészíteni a könnyű reggelitől kezdve a finom desszertekig.

Élvezze a 21. századi technológiát, a gyors és kényelmes főzést, váltson Instant Potra, ezzel is lerövidítve a konyhában eltöltött időt. Az elektromos kuktában kedvére készítheti el az ételek végtelen variációit, a klasszikus, a vegetáriánus, a gluténmentes, vagy akár a paleo recepek szerint is.

 • 11:1-ben program lehetőség: gyorsfőző, lassú főző, rizs- és gabonafőző, pároló/gőzölő program, sauté program hirtelen sütéshez, melegítés/melegentartás, sous vide, air fryer: légsütő program, pecsenyesütő, mini sütő, grill/roston sütés és dehidratáló. Az Instant Pot bármire képes, egyszerűvé, élevezetessé és könnyűvé teszi az ételek elkészítését.
 • gyors és kényelmes főzés a cserélhető fedelekkel: A légsütő fedéllel valójában egy forró levegős, olaj nélküli fritőz erejét kapjuk: amikor a készüléket ezzel a fedővel használjuk, a légáramlás az ételeket gyengéden ropogósra süti. Igazi egészségmegőrző termék: akár 95% -kal kevesebb olaj és zsír felhasználásával élvezhetjük az Instant Pottal készült finomságokat. A Pot másik fedőjével lényegében kuktaként használhatjuk a főzőedényt.
 • kevesebb munka, több szabadidő: nagy, 7,6 literes űrtartalmával, 20% -kal gyorsabb előmelegítésével és akár 70% -kal gyorsabb főzési idejével kiválóan alkalmas szakaszos főzésekhez, előmelegítéshez, melegen tartáshoz is. Az Instant Pot a közös családi főzésekben és a nagyobb vendégségek alatt is hatékony kiegészítője háztartásunknak.

Instant Pot Pro Crisp8 – Professzionális szintű fejlesztések

elegáns fekete kivitel és LED-kijelző,

időzített emlékeztetőkkel és

könnyen testre szabható beállításokkal.

 • 2 cserélhető fedélnek köszönhetően az Instant Pot egyszerre funkcionál kuktaként és olaj nélküli friztőzként, légsütőként.
 • 7,6 literes kapacitással főzi az ételeket a család számára: akár egy egész csirkét is bele tudunk helyezni a levegővel történő sütéshez.
 • okos funkciójának hála, elég elmenteni a kívánt főzési időt és hőmérsékletet, így az ételek a későbbiekben egyetlen gombnyomással elkészíthetők.
 • az EvenCrisp technológia biztosítja a finom, zamatos ételeket, ropogós kivitelben, minimális olajigénnyel.
 • a Pressure Cook beállítás akár 70% -kal gyorsabban főz – és lerövidíti a nyomáskioldási időt az új Quick Cool technológiával.
 • a multifőző beépített biztonsági funkciói közé tartozik a túlmelegedés elleni védelem, a biztonsági fedélzár és a gyorskioldó gomb.

Instant Pot Pro Crisp8 – Tartozékok:

  • rozsdamentes acélból készült többcélú gőzállvány,
  • tapadásmentes, többszintű légsütő kosár,
  • rozsdamentesacél víztelenítő/sütő tálcával,
  • valamint hőálló védőpárnával és tárolófedéllel.

 

Instant Pot Pro Crisp8: mosogatógépben is mosható, tűzhelybarát belső edénnyel

A továbbfejlesztett belső edény prémium minőségű 304-es rozsdamentes acélból készül, és szilikon fogantyúkkal rendelkezik, valamint egy lapos, háromrétegű aljzattal pirításhoz vagy pörköléshez. Főzzön az Instant Potban, vagy helyezze rá a belső edényt bármilyen elektromos, kerámia-, gáz- vagy indukciós főzőlapra! A belső edény akár 230 °C-os sütőben is használható és biztonsággal tisztítható mosogatógépben is.

                           Termékadatok:

terméktípus:                      légsütő / elektromos kukta

súly:                                     11,88 kg

méretek:                              37.6 × 31.9 × 39 cm

űrtartalom:                          7,6 l

szín:                                      fekete / rozsdamentes acél

folyamatkijelző:                 igen

légsütő funkció:                 igen

dehidratáló funkció:         igen

grill funkció:                       igen

egygombos funkció:          10

beállítási lehetőségek:       28

garancia:                              2 év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ÚJ! – Instant Pot Pro Crisp8 multifunkciós főzőedény” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*