Instant Pot joghurtkészítő szett

7.390 Ft

A készletben 5 x 170 ml joghurtos csésze és egy tartó állvány található. Csöpögésmentes, könnyen tisztítható akár mosogatógépben is minden alkotóelem.

Az állvány tökéletesen alkalmas 5 db 260 ml-es cumisüveg nyomás alatt történő sterilizálására is, mely során elpusztul az összes baktérium, gomba és vírus.

Az Instant Pot joghurtkészítő szett előnye: friss házi joghurtot, pudinot készíthet, de használhatja akár cumisüvegek sterilizálásához is. A készlet egy tartó állványt és 5 db joghurt csészét tartalmaz. Sterilizáláshoz nem tartalmazza a cumisüvegeket…

A joghurtos csészék mindegyike 170 ml űrtartalmú, csöpögésmentesek, kiömlésgátló kialakítással rendelkeznek. Az edények fagyasztóba helyezhetőek és mosogatógépben is tisztíthatóak. BPA/PFOA/PTFE mentesek.

Instant Pot joghurtkészítő szett a TopJuicers webáruházban.

A joghurt elkészítéséhez tegyen 3 csésze vizet a belső edénybe. A pasztőrözött tejjel megtöltött csészéket tartalmazó állványt helyezze az alapra és győződjön meg róla, hogy a víz felér a csészék egy részéig. Indítsa el a készüléket. 

Instant Pot joghurtkészítő szett a TopJuicers webáruházban.

A sterilizáláshoz a cumisüvegeket fejjel lefelé helyezze a tartó állványra, és tegyen a belső edénybe két mérőpohár vizet, majd a gőzölő funkciót állítsa be 10 percre. Az állványra rá lehet helyezni a cumisüveg tartozékait is. Szükség esetén a nyomás gyorsan kioldható a ciklus végén. Az eszközök kiemelésekor legyen óvatos, mert minden része forró lesz.

Instant Pot joghurtkészítő szett a TopJuicers webáruházban.

A termék tulajdonságai

Fagyasztóban tárolásra és mosogatógépben tisztításra alkalmas

Anyaga:     Polypropylene (PF-1002), BPA-mentes

Súlya:      302 gramm

Átmérője:      20,6 cm

Magassága:     8 cm

Kompatibilis a 6 és 8 literes Duo, Duo Plus, Duo Evo Plus és Pro készülékekkel

A szállítási idő 1 nap, a szállítás költsége 1990,- Forint.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Instant Pot joghurtkészítő szett” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*