I-Water szűrőbetét 600 ml-es palackhoz

4.500 Ft

Az ásványi golyó tartalma

Magnézium golyó

Magnézium nélkül nem tudnánk energiát termelni és az izmaink folyamatos összehúzódás alatt állnának. Az ATP-t előállító és felhasználó folyamatokban is szerepet játszik, amely testünk sejtjeinek energiaszállító molekulája. Több mint 300 enzim működését is biztosítja, melyek különböző biokémiai reakciókat szabályoznak testünkben, többek között az izom és idegi funkciót, vércukorszintet és a vérnyomást. A koleszterinszint csökkentésében, ami egy savas salakanyag, szintén fontos szerepe van. Az alacsony magnéziumszint akár depressziót is okozhat.

Turmalin golyó

A turmalin egy olyan ásványi anyag, ami sokféle fémet hordoz, mint a nátrium, kalcium, lítium és magnézium. Valamint tartalmaz egy gyenge, de állandó elektromos áramot, ami a turmalinon áramlik át. Csökkenti a vízmolekulák sugarát, így növeli a viszkozitást. Energiával tölti fel a szervezetet és nagyon jó  immunerősítő.  Hatása fontos az egész szervezetnek. 

Elvan golyó

Az ásványi kövek jellemzően édesek, melegek és nem mérgezőek , írja ezt a XVII. században, a Joseon Királyságban írt enciklopédikus orvosi könyv. Ezek az egészség szempontjából fontos jellemzők, az UNESCO Munkajegyzékében is megemlítésre kerültek. Az ásványi kőzeteket nemcsak a szűrőképességük, hanem antiflogisztikus tulajdonságaik, vagy a bőrbetegségek gyógyítására használt képességeik miatt is használták.

Szén golyó

Az I-Waterben használt széngolyó abszorpciós és természetes szűrési tulajdonságokkal rendelkezik. Az élelmiszeripar és más iparágak területén használt szénszűrők szerves anyagok szagtalanítására és szennyezőanyag-szűrésére alkalmasak. Ez a rendszer biztosítja a felhasználók számára a szagtalan, friss ízű vizet.

További információk

i-water méretek

1400 ml, 380 ml, 600 ml

A termék szállítása 3 nap. A kiszállítás költsége: 1990 forint.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„I-Water szűrőbetét 600 ml-es palackhoz” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*

Cikkszám: IW600SZ Márkák: , Címke: