I-Water ásványi szűrő palackok és kancsó
I Water ásványi szűrő kancsó 1400 ml

I-Water Ásványi Szűrő Palack 1400 ml

36.900 Ft

Ha nálad van, biztos lehetsz benne, hogy egészséges vizet iszol.

Aktuális készlet: Elfogyott

I-Water Ásványi Szűrő Palack

A víz elengedhetetlen szervezetünk mindennapi működéséhez, ennek ellenére hajlamosak vagyunk megfeledkezni a legfontosabbról: az általuk elfogyasztott víz megfelelő minőségéről. Ha I-Water van a nálad, biztos lehetsz benne, hogy mindig egészséges és minőségi vizet kapsz kézhez. Nem csak az ügyfeleinkkel szeretnénk megosztani az I-Water általi egészségügyi előnyöket, hanem az egész világgal.

Mi az az ásványi filter?

A szervezetünk számára rendkívül fontos tápanyagok az ásványi anyagok. A legfrissebb kutatások viszont azt mutatják, hogy manapság az ásványi anyag hiány nagyon gyakori a hétköznapi “betegségek” között. Innovatív I-Water palackjainkban, az ásványi filter, lúgos vízzé deoxidálja a csapvizet valamint a szűrt vizet is. Ez a filter fontos szerepet játszik a víz ásványi anyagokban gazdaggá alakításában, biztonságossá és egészségessé tételében. Az így keletkezett lúgos víz fogyasztása hatékony mód a szervezetünk ásványi anyagainak pótlására.

20161110145633797_027_RE

Mi az ásványi filter feladata?

20161110144434074_029_RE

Amikor a víz lúgossá válik az ásványi golyón keresztül, az megemeli a víz Ph szintjét, azt kevésbe savassá téve. Mivel a gyomortartalmunk savas kémhatású, ez csökkent jónéhány emésztőrendszeri problémát, mint például a refluxot. Általános népbetegség, hogy szervezetünk savszintje magas, ezért sebezhetőbbé válunk a kórokozókkal szemben. Lúgos víz fogyasztása esetén, viszont, a savszintünk lecsökken. Ahogy a víz felszívódik a testünkben, a megnövekedett lúgszint lecsökkenti a savszintünket. A sav-bázis egyensúlyra azért is érdemes odafigyelni, mert a magas savszint elősegíti az öregedést, ezért az I-Water használata lelassíthatja az öregedési folyamatokat is.

Az ásványi golyó tartalma

Magnézium golyó

Magnézium nélkül nem tudnánk energiát termelni és az izmaink folyamatos összehúzódás alatt állnának. Az ATP-t előállító és felhasználó folyamatokban is szerepet játszik, amely testünk sejtjeinek energiaszállító molekulája. Több mint 300 enzim működését is biztosítja, melyek különböző biokémiai reakciókat szabályoznak testünkben, többek között az izom és idegi funkciót, vércukorszintet és a vérnyomást. A koleszterinszint csökkentésében, ami egy savas salakanyag, szintén fontos szerepe van. Az alacsony magnéziumszint akár depressziót is okozhat.

Turmalin golyó

A turmalin egy olyan ásványi anyag, ami sokféle fémet hordoz, mint a nátrium, kalcium, lítium és magnézium. Valamint tartalmaz egy gyenge, de állandó elektromos áramot, ami a turmalinon áramlik át. Csökkenti a vízmolekulák sugarát, így növeli a viszkozitást. Energiával tölti fel a szervezetet és nagyon jó  immunerősítő.  Hatása fontos az egész szervezetnek. 

Elvan golyó

Az ásványi kövek jellemzően édesek, melegek és nem mérgezőek , írja ezt a XVII. században, a Joseon Királyságban írt enciklopédikus orvosi könyv. Ezek az egészség szempontjából fontos jellemzők, az UNESCO Munkajegyzékében is megemlítésre kerültek. Az ásványi kőzeteket nemcsak a szűrőképességük, hanem antiflogisztikus tulajdonságaik, vagy a bőrbetegségek gyógyítására használt képességeik miatt is használták.

Szén golyó

Az I-Waterben használt széngolyó abszorpciós és természetes szűrési tulajdonságokkal rendelkezik. Az élelmiszeripar és más iparágak területén használt szénszűrők szerves anyagok szagtalanítására és szennyezőanyag-szűrésére alkalmasak. Ez a rendszer biztosítja a felhasználók számára a szagtalan, friss ízű vizet.

Anti-oxidáns víz, mely támogatja egészséges életmódodat

Az oldott hidrogéntartalom adja az anti-oxidáns tulajdonságot, ORP értékként kifejezve (oxidációs és redukciós potenciál).
Az ORP-t mV-ban mérjük és egy víz negatív ORP értéke azt jelzi, hogy anti-oxidánsokban gazdag, míg a pozitív érték oxidáns tartalmat jelez. Minél nagyobb az ORP érték, annál nagyobb az anti-oxidáns tartalom. Általában az egészségünk
szempontjából hasznos zöldségeknek, gyümölcsöknek az ORP-je negatív.
A redukált víz hidrogént tartalmaz és negatív ORP-vel rendelkezik. Ez a fajta víz, tehát, segít megvédeni az emberi testet a különböző aktív oxigén általi károkkal szemben. Egészséges életet élni, megfelelő mennyiségű és minőségű víz nélkül lehetetlen. A csapvíz és finomított formái pedig sokszor nem elegendőek a szervezet megfelelő ásványi anyag pótlására. 

Oxidációs Reakció

Jellemzők

További információk

i-water méretek

1400 ml, 380 ml, 600 ml

A termék szállítása 3 nap. A kiszállítás költsége: 1990 forint.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„I-Water Ásványi Szűrő Palack 1400 ml” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*

Márkák: , Címke: