Hurom HW Professzionális gyümölcsprésgép + Juice Biblia

379.000 Ft

A Hurom HW Professzionális lassú présgép elsősorban ételt/italt kínáló létesítményeknek készült, mint pl. éttermek, szállodák, juice bárok, ahol a folyamatos működés az elvárt.

Hurom HW Professzionális gyümölcsprésgép – Éttermekbe / Szállodákba / Juice Bárokba

Az 1 literes gyümölcstartály lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kétszeres mennyiségű gyümölcslevet tudjanak egyszerre összekeverni és előállítani, nagyobb hatékonyságot és kényelmet nyújtva ezzel.

A Hurom nem hagyott figyelmen kívül egyetlen részletet sem. Nemcsak növelték a motor teljesítményét, hanem egy extra teljesítményű ventilátor is hatékonyabbá teszi a működését, így ez a modell teljes mértékben alkalmas a folyamatos, hosszabb időre tervezett juicolásra.

A Hurom HW Professzionális lassú présgép plusz 3 szettel érkezik. 1 szett tartalmaz egy juice tartályt, forgókefét, csigát és szitát, így felváltva tudja biztosítani akár a különböző összetevőkkel rendelkező italok folyamatos előállítását. Egyszerűen csak leemeljük a használt tartályt, ráhelyezzük a tisztát és máris folytathatjuk a juiceolást.

A Hurom HW Professzionális lassú présgép elsősorban ételt/italt kínáló létesítményeknek készült, mint pl. éttermek, szállodák, juice bárok, ahol a folyamatos működés az elvárt. Ez a modell, ugyanúgy, mint a HZ sorozat, teljesen fém házzal és LED kijelzővel rendelkezik, azonban a HW teljesítménye a professzionális alfa-plusz technológiával javult, így a termelékenység kulcsfontosságú eleme ennek a modellnek.

Amennyiben nagy mennyiségű juicet szeretnénk előállítani, akkor ez a gép ideális választás, ugyanis folyamatos 8 órás működésre képes, nagy betöltő nyílással rendelkezik és erős motorral.

A betöltőnyílása és a csigája 1,25-szer nagyobb, mint a lakossági felhasználású Hurom HZ gépeké így ez a gyümölcsprés hatékonyabb és erősebb azoknál. Problémamentesen préselhetünk vele gyökeres zöldségeket és kemény gyümölcsöket, valamint a leveles zöldségek és a bogyós gyümölcsök (a kemény mag nélkül) sem okoznak gondot neki.

Funkcionális tervezés:

A gyönyörű egyedi dizájnú karcsú vonalvezetés abszolút a helytakarékos célt szolgálja.

A HW professzionális készülék nagyszerű jellemzője a LED kijelző, amely mutatja, mikor van ON/OFF állapotban és mikor működik a „RESERVE”, azaz a visszafordító funkció.

A géptest rozsdamentes acélból készült, amely hosszabb távon higiénikusabbá és tartósabbá teszi a használatát.

Minden kiegészítő BPA mentes műanyagból készült, amelyeket stressz tesztelésnek vetettek alá annak biztosítása érdekében, hogy hosszú ideig tartós használatra legyenek alkalmasak.

A szabadalmaztatott SST SST spin technológia lehetővé teszi a termékek gazdaságosságát, miközben maximalizálja a legmagasabb minőségű gyümölcslevet. A második generációs megnövekedett és továbbfejlesztett csiga csak percenként 43 fordulatot tesz lehetővé, mivel a gyümölcslevet finoman préselik, a termékek károsítása nélkül. Az ULTEM ötvözet, amelyből a csiga készült, nem oxidálja a zöldségeket és a gyümölcsöket, megőrzi természetes ízét és értékes tulajdonságait.

Technikai adatok:

Modell: HW

Szín: Ezüst

Méretek: h x sz x m (mm): 199 x 282 x 445

Fordulatszám: 60 rpm (fordulat/perc)

Motor teljesítmény: 150 watt, egyfázisú, indukciós

Névleges feszültség: 230-240V

Súly: 8.6 kg

Garancia: 2 év motor és elektronika & 1 év egyéb alkatrészek

Főbb jellemzők:

halk motor, 60 fordulatszám/perc

Alpha 3. generációs technológia

új LED kijelző

beépített nagy fogaskerék

újított, dupla vágatú, erősített ultém csiga

4 szárnyú forgó kefe

eltávolítható forgó fogaskerék a könnyebb tisztítás érdekében

BPA mentes műanyag alkatrészek

könnyű tisztítás

halk, alacsony rezgésű AC motor

egyszerű össze- és szétszerelés

Mit mondanak mások a Hurom-ról?

” Szinte mindent tökéletesen le tudok facsarni a Hurom gyümölcsprésemmel. Csak egyszerűen meghámozom a citromot, belerakom a présbe és több levet facsar ki belőle, mint amennyit kézzel tudtam régebben.

A zöld leveleket és zöldségeket is annyira alaposan kifacsarja, hogy öröm nézni.

Nekem bevált és végre annyi finom házi készítésű 100%-os répalevet ihatok, amennyit csak akarok.” 

Borhai Péter – Budapest

” Imádom ezt a gyümölcsfacsarót. Szoktam spenótot, ananászt, almát, uborkát és mostanában céklát is facsarni. Kedvenc receptem a következő: brokkoli, alma, répa, lime és kis gyömbér. Sosem hittem volna, hogy valaha ezt fogom mondani egy nyers karfiolos “löttyre”. Amióta megvásároltam a Hurom gyümölcsprésünket, azóta nemcsak én, hanem a gyerekek is sokkal több zöldséget esznek és ráadásul csupa-csupa olyat amit előtte szinte soha. ” 

Mezey Orsolya – Kecskemét

“Régi, hangos gyümölcscentrifugánkat cseréltem le egy ilyen lassú-facsaróra. Azt nem szerettem a régiben, hogy reggel miközben készítettem a narancslevet felkelt az egész család. Végre van egy halk és sokkal alaposabb, profibb facsarónk. Amióta használjuk a Hurom-unkat azóta azt is megfigyeltem, hogy sokkal szebbek és élénkebbek a leveink színei. Nem is beszélve a finomabbnál finomabb ízekről. Könnyen elmosható és praktikus a szárító tartója amire minden egysége felfér! ” 

Kékesi Albert – Budapest

 

RENDELJE MEG MOST – INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL

+ Ajándékba megkapja 15 Egészséges Juice Receptünket

Rendeljen Most Telefonon

+36-20-235-7768

Azonnali megrendelés telefonon keresztül 09:00-17:00 között minden hétköznap! Végre nem kell többé felesleges űrlapokat kitöltenie –» Hívjon most!

A termék szállítása 3 nap. A kiszállításnak külön költsége nincs: ingyenes