Hurom HE Gyümölcsprés – Fehér + ajándék Receptfüzet

83.900 Ft 74.900 Ft

A Basic sorozat a Hurom standard lassú kollekciójának része, amely lehetővé teszi, hogy egészséges és finom gyümölcslét készítsünk. A sorozat összes modellje rendkívül kompakt és stílusos, ezenfelül pedig nagy teljesítménnyel rendelkeznek, illetve gazdaságosak és praktikusak is.

Aktuális készlet: Elfogyott

Hurom Slow gyümölcscentrifuga
Basic sorozat

A Basic sorozat a Hurom standard kollekciójának része, amely lehetővé teszi, hogy egészséges és finom gyümölcslét készítsünk. A sorozat összes modellje rendkívül kompakt és stílusos, ezenfelül pedig nagy teljesítménnyel rendelkeznek, illetve gazdaságosak és praktikusak is. szó szerint „megrágja” , ezáltal a legjobb minőségű juice távozik.

70 RPM – Hideg sajtolási technológia

A Hurom hideg sajtolási technológiájának köszönhetően a Hurom gyümölcsfacsarók rendkívül ízletes gyümölcsléket tudnak készíteni. A csiga, amellyel fel van szerelve az összetevőket 70 fordulat / perc fordulatszámon préseli, ennek köszönhetően a lassú facsarás hatékonyan minimalizálja a tápanyagveszteséget okozó oxidációt és megőrzi az összetevők frissességét.


A Basic sorozat tartálya
A Basic sorozat egy 350 ml-es tritán műanyagból készült tartállyal rendelkezik, amely a tartóságáról és biztonságáról ismert. Ez a gazdaságos sorozat kompakt dizájnnal rendelkezik, amely nagyban megkönnyíti a tárolást. A Basic sorozat néhány modellje tartalmaz egy tartály fedőt a kényelem érdekében.

Finom szűrő
A finom szűrő garantálja a folyadékok és a szilárd anyagok teljes elválasztását a centrifugában, lehetővé téve a használója számára, hogy pépmentes gyümölcslevet készítsen. A rendkívül tartós rozsdamentes acélból és PEI műanyagból készült szűrő úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a nagy nyomásnak, amelyet a facsaró csigája okoz.

Szűrőtartók

A két szűrőtartó biztosítja, hogy a gyümölcslé alaposan összekeveredjen a szűrőn és a tartályon keresztül, anélkül, hogy a gyümölcslé bárhol is kifolyna a gépből.

Kényelmesen használható tartály fedő

Ha a gyümölcsprés használatakor használja a kifolyónyílás fedőjét mégalaposabban összemixelheti az összetevőket, ezáltal lehetővé téve a használója számára, hogy egyenletes textúrájú és gazdagabb ízt biztosítson. A fedő lehetővé teszi, hogy a centrifugából a pohárba öntse a gyümölcslevet anélkül, hogy egy csepp is kifutna, illetve gyorsan és egyszerűen kiöblítheti a gyümölcscentrifugát vízzel, attól függetlenül, hogy milyen összetevőket használt fel.

 

Hűtőventilátor

A hűtőventilátor hatékonyan elvezeti a hőt, amit a motor működése okoz.

 

 

 

 

 

 

Biztonsági érzékelők

A centrifuga kétszintű biztonsági mechanizmusának köszönhetően az érzékelők lehető teszik, hogy a centrifuga csak akkor kapcsolódjon be, amikor a centrifuga és a tartály biztonságosan egymáshoz van rögzítve.

Technikai Paraméterek:

Hurom HE
Modell HE
Szín Fehér
Tápkábel hossza 1.4m
Készülék anyaga Műanyag
Teljesítmény 150 W
Méretek 223 x 180 x 407 mm
Súly 4.8 kg
Töltőnyílás 42 mm
Max használat 30 perc
Garancia: 5 év motor és elektronika & 1 év egyéb alkatrészek

RENDELJE MEG MOST – INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL

+ Ajándékba megkapja 15 Egészséges Juice Receptünket

Rendeljen Most Telefonon

+36-20-235-7768

Azonnali megrendelés telefonon keresztül 09:00-17:00 között minden hétköznap! Végre nem kell többé felesleges űrlapokat kitöltenie –» Hívjon most!

A termék szállítása 3 nap. A kiszállításnak külön költsége nincs: ingyenes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hurom HE Gyümölcsprés – Fehér + ajándék Receptfüzet” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*

húsz + 14 =

Cikkszám: HU-HE-IBE04-FEHER Márkák: , , Címke: