Hurom H300 Smart Slow Juicer (PIROS) + Juice Biblia

229.000 Ft

Egy lépéses juice-olási technológia a Huromtól: Hurom H300 multifunkciós slow juicer. Messze nem egy átlagos lassú prés. Kifejezetten arra a célra tervezték, hogy minden eddiginél egyszerűbbé tegye a juice-olást, vadonatúj, optimalizált préselő mechanizmust alkalmaz, könnyen tisztítható alkatrészekkel és önetető, “self-feeding” technológiával kombinálva. Ezek a funkciók együtt páratlan élményt nyújtanak, amely felülmúlja mindazt, ami korábban a lassú prések piacán tapasztalható volt.

A Hurom márkát a “Red Dot Award” nemzetközi formatervezési díjjal tüntették ki, köszönhetően az innovatív és modern H300 modellnek.

Hurom H300 smart slow juicer a TopJuicers webáruházban.

Hurom H300

Forradalmian új technológia, díjnyertes dizájn, igazi élmény juice-olás, prémium alkatrészek!

Hurom H300 smart slow juicer a TopJuicers webáruházban.

Hurom H300 – több, mint juicer!

A Hurom H300 legnagyobb újdonsága a multifunkciós csiga-szűrő, amivel bármikor gond nélkül készíthető el: juice, smoothie, magtej, fagylalt/sorbet. A készülék aprítja, szinte darálja a zöldségeket. Számos új biztonsági funkciót kapott, mint például a beépített, automatikus “reverse” üzemmód, ami az extrém kemény összetevők esetében magától kapcsol át a juice funkcióból, az úgynevezett “visszatekerésbe”. 

Zeller juice - Hurom TopJuicers.

Itt az ideje, hogy elfelejtsük a sok szűrős préselést! A Hurom prések legújabb verziója, a H300 lassú prés, amellett, hogy alacsony fordulatszámon juice-ol, így őrizve meg a gyümölcsökben és zöldségekben található összes értékes vitamint, enzimet, tápanyagot, most egy egyedülálló multicsigával is kiegészült, amiben egyesül az eddigi összes szűrő tulajdonsága.

Hurom H300 smart slow juicer a TopJuicers webáruházban.

Multifunkciós csiga és szűrő – All-in-One préselési technológia, ami leegyszerűsíti a juiceolás minden folyamatát!

A Hurom H300 présben a szűrőket és a csigát egy egységbe integrálták. Egyszerűen helyezze be a multicsigát a tartályba és a készülék máris készen áll a használatra. Ez az innováció nem csak a tisztításra szoruló alkatrészek számát csökkenti, hanem a folyamat hatékonyságát is javítja: több lé, több egészség!

Hurom H300 smart slow juicer a TopJuicers webáruházban.

“Self-feeding” technológia

A H300 számos nagyszerű funkciója közül különösen figyelemre méltó a “self-feeding”, azaz az önetető, önadagoló technológia alkalmazása. Csupán megtöltjük a felső kamrát mindenféle friss összetevővel, a készülék pedig elvégez helyettünk minden aprítási, darabolási, juice-olási feladatot. Ilyen intelligens tartály, juice-olás eddig még nem volt elérhető prémium minőségben a piacon! A Hurom H300 túlszárnyal minden korábbi Hurom és egyéb gyártói terméket! Óriás betöltőnyílását a korábbi modellektől örökölte: az összetevőket akár egyben is bele lehet helyezni a présbe, sőt működés közben is lehet folytatni az adagolást!

Nincs többé hosszú előkészület, darabolás szabad kézzel! Csak az élmény juice-olás marad és a friss, egészséges levek!  A Hurom H300 nem egy átlagos prés, arra tervezték, hogy minden eddiginél könnyebb, kényelmesebb, egyszerűbb legyen a juice-olás. 

Új biztonsági funkció! A Hurom H300 facsaró leáll, ha a felső fedél nyitva van!

Hurom H300 smart slow juicer a TopJuicers webáruházban.
Hurom H300 lassú prés új technológiával a TopJuicers webáruházban.

Az új Hurom H300 teljesen új innovatív technológiát kínál, amely még kényelmesebbé teszi a használatát!

 A készülék az automatikus “visszafordító” funkció mellett rendelkezik egy beépített időzítővel is, amely 5 perc után automatikusan kikapcsolja a gépet a használatból. Mivel a multifunkciós csiga és szűrő kombinációval minden extra szűrőt ki lehet váltani, lényegében összesen 3 tartozékot kell használat után elmosni. A prés össze- és szétszerelése egyszerű, működés közben halk. Egy érintős gombnyomással működik, ráadásul egy dizájnos led világítást is kapott a ki/bekapcsoló gombja, hogy mindig egyértelműen jelezve legyen a működés üzemmód.

optimalizált préselési technológia

egyszerű felhasználás

“self-feeding” működés

lassú préselés

kompakt kialakítás

Hála a csendes motornak minden reggel zökkenőmentesen, harmonikusan indulhat. A friss, tápanyagban gazdag italok elkészítése töredékére rövidül. Nem kell órákkal korábban kelni egy pohár juice miatt! Csak bekapcsoljuk a gépet, előkészítjük az összetevőket, belerakjuk és az mindent elkészít helyettünk. Nincs többé szűrőbe száradt, ragadt rost tisztítás: csak egy pár perces mosogatás és már indulhatunk is a dolgunkra.

Elegáns, modern, lekerekített dizájnt kapott az új Hurom H300 modell, így a rostok nem tudnak megbújni a kis ficakokban. Extra jóság, hogy a Hurom gyümölcsprés tartozékai 100%-ban BPA-mentesek, pengék vagy éles alkatrészek nélkül készülnek, így az egész család számára biztonságosak. A Hurom H300 minden egyes alkotóeleme szigorú szabványoknak lett megfeleltetve, így a prémium tritán és ultém alkatrészek hosszútávú “életbiztosítást” jelentenek a készüléknek, akár évtizedeken keresztül is kiszolgálnak minket, napi használat mellett is.

A csiga természetes mozgása minimálisra csökkenti az összetevők károsodását, megőrzi a természetes ízt és tápanyagot és a facsart levek akár 72 órán keresztül is elállnak.

Hurom H300 lassú prés új technológiával a TopJuicers webáruházban.

Egyérintéses gomb

A készülék egy gombnyomással egyszerűen használható. A beépített LED lámpa jelzi a termék működési állapotát. Fehér fény – bekapcsolás, préselés üzemmód / narancssárga fény – visszaforgatás (automatikus, kézi)

Könnyű, paraktikus tárolhatóság, praktikusan kialakított alkotóelemek.

Tisztítás egyszerűen

Az újonnan tervezett multicsiga révén már mindössze 3 olyan alkatrész van, amelyet minden használat után meg kell tisztítani. A speciálisan kialakított szűrők minimalizálják a pép felhalmozódását a rések között. Ezenkívül a könnyen eltávolítható szilikon tömítések és a pépkimenet csuklós nyílása révén minden zug megközelíthető és alaposan tisztítható.

Betöltő nyílás a folyamatos gyümölcspréseléshez

A felső tartályon lévő nyílás révén leállítás nélkül is tudja adagolni a hozzávalókat.

A készülék lehetővé teszi növényi tejek (mandula, mogyoró stb.) továbbá sorbetek készítését is friss fagyasztott gyümölcsből. Mindezt egyetlen tartozékkal!

Hurom H300 smart slow juicer a TopJuicers webáruházban.
Hurom H300 smart slow juicer a TopJuicers webáruházban.
Zeller préselés Hurom slow juicerrel.

Hasznos tanácsok juice-oláshoz

Citrusfélék (grapefruit, narancs, citrom stb.)

 • Hámozza le a külső héját, és darabokra vágva helyezze bele az adagolótartályba. Előtte távolítsa el a kemény, étkezésre alkalmatlan magokat.

Vastag héjú gyümölcsök (ananász, sárkánygyümölcs, dinnye, görögdinnye, gránátalma, stb.)

 • Hámozza le a külső héjat és vágja fel a gyümölcsöket akkora darabokra, hogy be tudja helyezni az adagoló nyílásba. A nem ehető részeket távolítsa el.

Kemény magvas gyümölcsök (szőlő, alma, őszi- és sárgabarack, szilva, cseresznye, datolyaszilva stb.)

 • A nem ehető, nagy és kemény magvakkal rendelkező gyümölcsöknek és zöldségeknek, mint pl. a barack, távolítsa el a magját. A kemény magok megállíthatják a terméket használat közben, és károsíthatják az alkatrészeket. Ha lehetséges, távolítsa el az almamagot, mivel mérgező lehet.

Puha gyümölcsök (eper, kivi, banán, mangó, alma, körte stb.)

 • Ha puha összetevőket szeretne önmagában használni, a lé összegyűlik a kamra belsejében, és nem préselhető megfelelően.  Kásás, túlérett, puha gyümölcsökhöz nem ajánljuk a készüléket, válasszon friss, ropogós gyümölcsöt a juice készítéshez, illetve adjon hozzá más olyan hozzávalókat, amelyek nem túl lágyak.
Hurom juice receptek - TopJuicers.

A vitalitás, energia folyamatos szintentartása elengedhetetlen a hétköznapokban. A legnagyobb érték és gazdagság maga az egészség. Ennek természetes védelme, ápolása létszükséglet. Az igazi tápanyagokban gazdag, gazdaságos és hosszan friss italok, ételek fogyasztásával életminőséget javítunk.

Tartozékok

Hurom H300 smart slow juicer a TopJuicers webáruházban.
 • betöltő tartály
 • juice tartály
 • multi-csiga
 • juice tároló
 • szárazanyag/pép tároló
 • kefe
 • tömőrúd
 • receptfüzet
 • magyar használati útmutató

Hurom H300 – Technikai adatok

Modell: H-300

Feszültség: 220-240 V

Frekvencia: 50/60 Hz

Fogyasztás: 220 W

Méret: 221 mm x 229 mm x 459 mm

Súly: 6,5  kg

Tartályméret: 500 ml

Teljesítmény: 150W

Fordulatszám: 43 fordulat/perc

Üzemidő: max. 30 perc

Kábelhossz: 1,4 m

Garancia: 10 év a motorra és 1 év az egyéb alkatrészekre

Mit mondanak mások a Hurom-ról?

” Szinte mindent tökéletesen le tudok facsarni a Hurom gyümölcsprésemmel. Csak egyszerűen meghámozom a citromot, belerakom a présbe és több levet facsar ki belőle, mint amennyit kézzel tudtam régebben.

A zöld leveleket és zöldségeket is annyira alaposan kifacsarja, hogy öröm nézni.

Nekem bevált és végre annyi finom házi készítésű 100%-os répalevet ihatok, amennyit csak akarok.” 

Borhai Péter – Budapest

” Imádom ezt a gyümölcsfacsarót. Szoktam spenótot, ananászt, almát, uborkát és mostanában céklát is facsarni. Kedvenc receptem a következő: brokkoli, alma, répa, lime és kis gyömbér. Sosem hittem volna, hogy valaha ezt fogom mondani egy nyers karfiolos “löttyre”. Amióta megvásároltam a Hurom gyümölcsprésünket, azóta nemcsak én, hanem a gyerekek is sokkal több zöldséget esznek és ráadásul csupa-csupa olyat amit előtte szinte soha. ” 

Mezey Orsolya – Kecskemét

“Régi, hangos gyümölcscentrifugánkat cseréltem le egy ilyen lassú-facsaróra. Azt nem szerettem a régiben, hogy reggel miközben készítettem a narancslevet felkelt az egész család. Végre van egy halk és sokkal alaposabb, profibb facsarónk. Amióta használjuk a Hurom-unkat azóta azt is megfigyeltem, hogy sokkal szebbek és élénkebbek a leveink színei. Nem is beszélve a finomabbnál finomabb ízekről. Könnyen elmosható és praktikus! ” 

Kékesi Albert – Budapest

RENDELJE MEG MOST – INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL

+ Ajándékba megkapja 15 Egészséges Juice Receptünket

Rendeljen Most Telefonon

+36-20-235-7768

Azonnali megrendelés telefonon keresztül 09:00-17:00 között minden hétköznap! Végre nem kell többé felesleges űrlapokat kitöltenie –» Hívjon most!

A termék szállítása 1 nap. A kiszállításnak külön költsége nincs: ingyenes