Hurom H-AI Prémium Gyümölcsprés (antracit)

169.900 Ft

A Hurom prémium sorozatának legszebb és egyik legokosabb prése, a Hurom H-AI.   A slow juicer a speciális Hurom technológiás lassú préselési eljárással dolgozik, így sokkal több vitamin, enzim, tápanyag marad a kipréselt levekben.

A Hurom H-AI kettős adagolója kifejezetten kényelmessé teszi a juice-olást, ugyanis a felső tartályba helyezett alapanyagokat a készülék maga darabolja és adagolja a préseléshez. Az egyedi szűrőknek köszönhetően a Hurom H-AI gyümölcspréssel készült italok zamatosabbak, illatosabbak a hagyományos juice-olási technológiával készült leveknél.

 

Aktuális készlet: Elfogyott

Egy pohár egészséges juice egy mozdulattal!
Élvezze a csodálatos ízeket és a jó egészséget egyszerre az új Hurom-mal.

Nézze meg működés közben…

Hurom Prémium Szériás

lassú gyümölcsprés

A Prémium Szériás gyümölcsprés erőteljes, emellett sportos és divatos kialakítású, kifejezetten arra tervezték, hogy a tökéletes préselés élményéről gondoskodjon.

A Hurom a reggeli szabadidő felbecsülhetetlen ajándékát nyújtja.

A Hurom új modellje, amely sokkal kényelmesebb, mint valaha, lehetővé teszi hogy a használója nap mint nap újból beleszeressen.
A nagyobb használhatóságot biztosító továbbfejlesztett funkciók kényelmesebbé teszik a préselést és időt spórolnak a reggeli készülődés közben.
Az intelligens tartály úgy van kialakítva, hogy lehetővé tegye az egy lépéses juice préselést. Míg a készülék dolgozik, van pár extra perc szabadidőnk.
A gyümölcscentrifuga belső függőleges struktúráját a könnyű pépeloszlás érdekében tervezték, a karcsú karosszéria pedig lehetővé teszi, hogy a készülék még a legszűkebb helyeken is elférjen.

A szélesebb test lehetővé teszi, hogy minden összetevő beleférjen!

Az intelligens tartályt úgy tervezték, hogy az összetevőket automatikusan adagolja a gyümölcsprésbe. Ez rendkívül kényelmes, mivel megkímél minket a hozzávalók kézi adagolásától.

A kettős tartály kényelme!

A kettős tölcsérnek köszönhetően, melyet szükség esetén fel lehet szerelni és eltávolítani, a gyümölcsprésünk már két nyílással rendelkezik, amelyek kettős tartályunkkal együtt hatékonyabb léleválasztást biztosítanak.

Intelligens vezérlés!

A teljesítményt szabályzó tekerő gomb az elülső oldalon található, hogy kényelmesebb és láthatóbb legyen.

Csodálatos ízek és élénk színek!

A Hurom-mal készült gyümölcslé mindig friss illatot és élénk színeket áraszt magából, tökéletesen megőrzi az összetevők természetes ízét és magas tápértékét, amelyet lassú préselési módszer tesz lehetővé.

Gyors préselés függőleges eljárással!

A függőleges kamra, amely egy felülről lefelé mutató belső szerkezettel dicsekedhet, eltér a hagyományos oldalsó nyílásos kialakítástól. 

Rendkívül könnyű a használata a továbbfejlesztett pépelválasztási funkció és a könnyű tisztítás miatt.

 

Több hely az Ön számára!

A facsaró sima és vékony kialakítása tökéletes kiegészítője a konyhának. Olyan vékony, hogy illeszkedik a legszűkebb terekbe is, felszabadítva az értékes helyet a konyhában.

 

Gyümölcslé egy lépéssel az intelligens tartállyal

A keverőpálca automatikusan behelyezi és előkészíti az összetevőket a C szárnyon (fésű szárny) és a T-szárnyon (vágó szárnyon) keresztül.

A háromfokozatú billentésnek köszönhetően egy csepp sem vész kárba!

Az új függőleges kamra alja három fokos szögben dönthető, így nem kell az egész készüléket döntenie.
Ez lehetővé teszi, hogy egy csepp se vesszen kárba az értékes juice-ból!

A függőleges szerkezetű pép tartály könnyen tisztítható

Az egykori vízszintes szerkezet függőleges átalakításával egyszerűbb a pépet kiüríteni és a gép belsejét megtisztítani. Az összetevők adagolásának belső szerkezete miatt nagyobb hely is áll rendelkezésre.

A boldog emberek egészségesek, a boldogság a Hurommal kezdődik

A Hurom egy igazi életforma. Egyfajta elköteleződés egy egészséges élet mellett. A Hurom a fejlesztések mellett tippekkel is szolgál, hogyan maradhatunk nyugodtak, vitalitással telik, és miként varázsoljunk boldogságot a saját és családunk életébe.

Élvezze az energikusságot, egészséget, energiát egy hektikus nap során is. Egészítse ki étrendjét egy pohár lével, amely az egészséges táplálék értékét testesíti meg közvetlenül a természetből.

Műszaki adatok

Tartály kapacitás 500 ml
Méret 296(W) x 160(D) x 435(H) mm
Súly 6.4 kg
Rpm Préselés : 60rpm, Spinning Brush : 23rpm
Motor A/C
Feszültség, Hz, Teljesítményfelvétel 100~220V, 50~60Hz, 200W
Kábel hossza 1.4M
Anyagok Test : ABS
Kamra: Tritan
Tartály: ABS
Tartály fedél : ABS
Csiga: PE(Ultem)
Keverőpálca : POM, STS304
Szűrő : Ultem, rozsdamentes acél

Garancia: 10 év motor és elektronika & 1 év egyéb alkatrészek

A termék szállítása 3 nap.

A kiszállításnak külön költsége nincs: ingyenes.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hurom H-AI Prémium Gyümölcsprés (antracit)” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*

Cikkszám: H-AI-UBE20 Márkák: , ,