Angel Juicer 7500 ikercsigás présgép + Juice Biblia

489.900 Ft

A csupán 82 percenkénti fordulatszámmal az Angel Juicer gyümölcsprés megtartja a juice belsejében lévő fontos elemeket, amik szükségesek a szervezet számára, úgy mint a vitaminok, ásványok és egyéb elemek.

A facsaró a legújabb típusú „iker csiga” technológiával van felszerelve, ami hatékonyan és ezzel egy időben óvatosan dolgozza fel két lépésben a gyümölcsöket és zöldségeket.

Ingyenes Kiszállítás

3-5 napon belül országszerte

14 napos pénzvisszafizetési garancia
Raktáron - Azonnal vihető!

A csupán 82 percenkénti fordulatszámmal az Angel Juicer gyümölcsprés megtartja a juice belsejében lévő fontos elemeket, amik szükségesek a szervezet számára, úgy mint a vitaminok, ásványok és egyéb elemek.

A facsaró a legújabb típusú „iker csiga” technológiával van felszerelve, ami hatékonyan és ezzel egy időben óvatosan dolgozza fel két lépésben a gyümölcsöket és zöldségeket.

Az első lépésben a terméket durvára őrli, majd a másodikban szó szerint „megrágja” , ezáltal a legjobb minőségű juice távozik.

Az Angel facsaró csak 4 részből áll, ami nagyon leegyszerűsíti az össze- illetve szétszerelést.

Az Angel facsaró gyakorlatilag mindenféle termék facsarására alkalmas– gyümölcsök, zöldségek vagy gyógynövények (a sárgarépától az almáig, még a búzafüvet és a spenótot is). Ez az a búzafűprés, amelyet nagyobb mennyiségű búzafű préselésére kitűnően használhat. A gyümölcsprés kiváló eredményeket tudhat magáénak, még az árpa, leveles zöldek, gyógynövények, hajtások és bimbók esetében is. Emellett bébi ételeket, fagyasztott gyümölcs sorbet-eket, tofut, ízletes paté-t és mogyoróvajat is készíthet!

Mi a különbség az 5500, 7500 és 8500 modell között:

A zöldségek (például búzafű, stb.) facsarásakor a készülék könnyen túlterhelhető ezért a 7500-as és 8500-as modell érzékeli a többlet nyomást, ekkor automatikusan megáll és a csigákat visszafelé forgatja addig, amíg megszűnik a túlnyomás. Így megóvja a szűrőt. Az 5500-as modell esetében túlnyomás esetén csak megáll. Ekkor a “reverse” gomb segítségével lehet visszaforgatni a csigákat!

Az 5500-as és 7500-as modell alkatrészei SUS304 fémből készültek. A 8500 modell esetében az alkatrészek anyaga SUS316-os fém.

Technikai Paraméterek:

Angel Juicer
Modell S7500
Szín ezüst
Típus iker csigás
Fordulatszám 82 ford./perc
Teljesítmény 150 W
Méretek 263 x 488 x 194 mm
Súly 12 kg
Töltőnyílás 42 mm
Max használat korlátlan
Garancia: 7 év motor és elektronika & 1 év egyéb alkatrészek

A termék szállítása 2 nap. A kiszállításnak külön költsége nincs: ingyenes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angel Juicer 7500 ikercsigás présgép + Juice Biblia” értékelése elsőként

Töltse ki a lenti mezőket és írja meg véleményét a termékről.*