fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

 

Elkötelezettségünk egy olyan innovatív technológiára fókuszálni, ami az egészséges életstílust képviseli a mai rohanó világban. Az egészség ajándék, vigyázzunk rá, támogassuk azt minden lehetséges módon.

Cégünk, a Hurom Hungary Kft. 2014-ben alakult. Kínálatunk egyik legfontosabb termékköre a HUROM PRÉMIUM kategóriás hidegen sajtoló zöldség- és gyümölcsprések, melyekben az elegancia társul a prémium minőséggel és a magas szintű szakértelemmel.

TopJuicers elnevezésű oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítsen az embereknek egészségesebben élni. A webshopban kínált termékek mind a kényelmes és prémium egészségmegőrzést, immunrendszer erősítést szolgálják olyan formában, ami más, hétköznapi termékkel csak kedvezőtlenebb minősében, vagy nem ár-érték arányos formában lenne elérhető. A webshopunkban kínált gépek olyan pozitív jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hosszútávon támogatják az életminőség javulását.

Kiemelt márkánk, a HUROM, a Slow & Cold Press Juicers globális vezetője, aki 1974 óta piacvezető a prémium lassú préselésű gyümölcsprések gyártásában. Jelenleg a világ több mint 50 országában van aktív szabadalma és termékforgalmazása. A Hurom a táplálkozást és egészségmegőrzést célzó kultúra élvonalában áll. Professzionális termékei mellett, jelentős mértékben fektet be egészséges termékek kutatásába és fejlesztésébe is. Szerepe úttörő a piacon, technológiája világszerte elismert.

A HUROM Slow Juicer az első, ami alkalmazza az Alacsony Sebességű Technológiai Rendszert (Low Speed Technology System = LSTS). A LSTS módszer lehetővé teszi, hogy a Slow Juicer a maximális mennyiségű tápanyagot, vitamint, ízt és levet sajtolja ki a gyümölcsből, zöldségből, leveles zöldfélékből, mandula- és kesudió tej készítésére is alkalmas. A hidegen sajtolási technológia az eredménye egy több, mint 40 éven át tartó juice-olási és táplálkozási kutatómunkának.

Hurom présgépeink világszinten a legismertebben és kategóriájukban a legkedveltebbek, mert több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet és gazdagabb ízvilágot őriznek meg. Vegán, raw-vegán életmódot folytatott embereknek, allergiában, gyenge immunrendszerrel küszködő betegeknek, sportolóknak, illetve erős fizikai és szellemi megterhelés alatt állóknak nélkülözhetetlen a Hurom slow juicer gyümölcsprés használata.

Hurommal élni egy életforma, ami azt jelenti, tudatosan táplálkozunk, növeljük energiaszintünket, fokozzuk testünk és szellemünk vitalitását, egy magasabb szintű életmódot élünk.

A TopJuicers oldalon található, egyéb általunk forgalmazott termékek (JTC Omniblend és Vitamix turmixgépek, Yoda hidegen sajtoló olajprés, I-Water ásványi szűrő palackok) szintén prémium minőségű, az egészséges életmódot, táplálkozást támogató termékek, melyek a modern háztartások és a hétköznapi élet elengedhetetlen kellékei.

 

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]