fbpx

 

Elkötelezettségünk egy olyan innovatív technológiára fókuszálni, ami az egészséges életstílust képviseli a mai rohanó világban. Az egészség ajándék, vigyázzunk rá, támogassuk azt minden lehetséges módon.

Cégünk, a Hurom Hungary Kft. 2014-ben alakult. Kínálatunk egyik legfontosabb termékköre a HUROM PRÉMIUM kategóriás hidegen sajtoló zöldség- és gyümölcsprések, melyekben az elegancia társul a prémium minőséggel és a magas szintű szakértelemmel.

TopJuicers elnevezésű oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítsen az embereknek egészségesebben élni. A webshopban kínált termékek mind a kényelmes és prémium egészségmegőrzést, immunrendszer erősítést szolgálják olyan formában, ami más, hétköznapi termékkel csak kedvezőtlenebb minősében, vagy nem ár-érték arányos formában lenne elérhető. A webshopunkban kínált gépek olyan pozitív jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hosszútávon támogatják az életminőség javulását.

Kiemelet márkánk, a HUROM, a Slow & Cold Press Juicers globális vezetője, aki 1974 óta piacvezető a prémium lassú préselésű gyümölcsprések gyártásában. Jelenleg a világ több mint 50 országában van aktív szabadalma és termékforgalmazása. A Hurom a táplálkozást és egészségmegőrzést célzó kultúra élvonalában áll. Professzionális termékei mellett, jelentős mértékben fektet be egészséges termékek kutatásába és fejlesztésébe is. Szerepe úttörő a piacon, technológiája világszerte elismert.

A HUROM Slow Juicer az első, ami alkalmazza az Alacsony Sebességű Technológiai Rendszert (Low Speed Technology System = LSTS). A LSTS módszer lehetővé teszi, hogy a Slow Juicer a maximális mennyiségű tápanyagot, vitamint, ízt és levet sajtolja ki a gyümölcsből, zöldségből, leveles zöldfélékből, mandula- és kesudió tej készítésére is alkalmas. A hidegen sajtolási technológia az eredménye egy több, mint 40 éven át tartó juice-olási és táplálkozási kutatómunkának.

Hurom présgépeink világszinten a legismertebben és kategóriájukban a legkedveltebbek, mert több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet és gazdagabb ízvilágot őriznek meg. Vegán, raw-vegán életmódot folytatott embereknek, allergiában, gyenge immunrendszerrel küszködő betegeknek, sportolóknak, illetve erős fizikai és szellemi megterhelés alatt állóknak nélkülözhetetlen a Hurom slow juicer gyümölcsprés használata.

Hurommal élni egy életforma, ami azt jelenti, tudatosan táplálkozunk, növeljük energiaszintünket, fokozzuk testünk és szellemünk vitalitását, egy magasabb szintű életmódot élünk.

A TopJuicers oldalon található, egyéb általunk forgalmazott termékek (JTC Omniblend és Vitamix turmixgépek, Yoda hidegen sajtoló olajprés, I-Water ásványi szűrő palackok) szintén prémium minőségű, az egészséges életmódot, táplálkozást támogató termékek, melyek a modern háztartások és a hétköznapi élet elengedhetetlen kellékei.

 

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.