fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Kevesebb oxidáció, több fitonutriens. Mit jelent ez magyarul?

 

Maga a préselés tulajdonképpen egy tudományos folyamat. De ne hagyja, hogy a terminológia összezavarja, vagy elijessze a vásárlástól, attól, hogy otthon élvezze a Kuvings és Hurom Slow Juicereink nyújtotta élvezeteket.

Alább felsorolunk néhány kulcsterminust a préseléssel kapcsolatban, hogy elejét vegyük félelmeinek, és hogy tisztán lássa az előnyöket, amit a Slow Juicer megadhat Önnek.

Kevesebb oxidáció a frissen facsart juice-ban. Miért foglalkozna ezzel egyáltalán?

Az oxidáció gyakorlatilag az oxigén és bármely anyag találkozásakor keletkező kölcsönhatás eredménye – mint a juice! Az oxidáció lebontja a tápanyagok minőségét a juice-ban.
Sok juicer nagyarányú oxidációt idéz elő, ami nagyarányú elválasztódást idéz elő. (Tekintse meg ezt a két különböző pohár juice-t.) Melyik étvágygerjesztőbb Önnek? Nem csak hogy látni a különbséget, de érezheti is. A Slow Juicer által préselt juice kevésbé oxidálódott és sokkalta finomabb.

Fitonutriensek. Mi ebben a nagy dolog?

A fitonutrienseket a növényekben találták, mely megvédi őket a baktériumoktól, bogaraktól és egyéb veszélyektől. Mint a vitaminok, megelőzhetik a betegségeket és tökéletes formában tartják testünket. Új kutatások bizonyítják, mennyire fontosak is egészségünk megőrzésében.
Több mint 25 000 fitonutrienst találtak növényi eredetű táplálékokban, és antioxidáns, gyulladáscsökkentő, és máj-javító hatásai bizonyítottak.
A fitonutriensekben gazdag ételek igen széles skálán mozognak: gondoljon csak az áfonyára, fekete-ribizlire, lilakáposztára, sárgarépára, tökre, sárgadinnyére, spenótra, kelkáposztára, fokhagymára és póréhagymára (csak hogy néhányat említsünk). Nem minden juicer képes magas minőségű levet préselni zöldségekből vagy fűfélékből, mint a kelkáposzta, de a Slow Juicer igen.

Antocián. Még egy okkal több az erdei-gyümölcslére

Magas antioxidáns-tartalmú, az antociánt a történelemben a magas vérnyomás, málykárosodás, vérhas, hasmenés, vesekő, hugyuti fertőzések és a közönséges nátha kezelésére használták.
Napjainkban rengeteg ember szenved gyulladástól a szabad gyökök miatt – csak gondoljon szervezetünk folyamatos szennyezésére a mérgek hatására, ami a levegőben, vízben vagy ételeinkben találhatók, vagy a túlzott napsütésre. Az antocián segíti szervezetünk védekezőképességét a szabad gyökök és káros hatásaik ellen – mint az előrehaladott öregedés, vagy a rákos sejtek képződése – valamint visszafordítják a már elszenvedett károkat.
Az erdei gyümölcsök fagyaszthatók, tehát akkor is fogyasztható, mikor épp nincs szezonja, szóval az év bármely szakaszában élvezhetjük jótékony hatásait juice formájában. Tekintse meg receptjeinket!

Flavonoidok. Fenékig!

A gyümölcsök és zöldségek magas flavonoid-tartalmúak (úgy mint a bor vagy a tea).

A flavonoidok bizonyítottan elsöprő ereje van a szabad gyökök elleni harcban, köszönhetően magas antioxidáns tartalmának, és segíti szervezetünket a szívkoszorúér-betegségek, rák és asztma elleni harcban.
Valójában több ezer féle típusú flavonoid létezik, beleértve jóbarátunkat, az antociánt.
Emlékeztetőül: a Kuvings és Hurom Slow Juicerek úgy lettek megtervezve, hogy minél több kerüljön poharába ezekből a jótékony hatásokból a nyers gyümölcs és zöldség felhasználásával.

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]