fbpx

Milyen különbségek vannak az egyes típusok között az árukon kívül? Mivel tud többet egy drágább gép?

Nos talán ezt a kérdést teszik fel a vevők leggyakrabban. Alapvetően 3 csoportba soroljuk a készülékeket. Az I., II. és III. generációs készülékek. Nyilván ahogy nő a generáció száma, annál korszerűbbek a készülékek és az alkatrészek mennyisége is ezzel arányosan nő.

I. generációs típusok: HE, HH

II. generációs típusok: HH-Elit, HG-EVO, HQ

III. generációs típusok: HA, HZ, H-AI, Giugiaro, HW

Minden Hurom gép rendelkezik az alap funkciókkal és tökéletes textúrájú végterméket hoznak létre hidegen sajtolással. Közös tulajdonságuk, hogy könnyen tisztíthatóak, halkan dolgoznak és az energiatakarékosság mellett, hatékony munkát is végeznek.

A különbségeket elsősorban a teljesítményük, a rostszabályozó kar megléte, a külső borításuk, méretük és technológiájuk adja. A drágább modellekhez több funkciós kialakítás is jár, ami annyit jelent, hogy nagyobb a tudásuk, többféle ételt lehet készíteni velük, azaz a tartozékok száma sokkal több, mint az első generációs típusoknál.

Az alábbi táblázat megmutatja a főbb paramétereket és a különbségeket.

Kattints a képre, ha nagyítani szeretnéd!
  • Jelenleg nincs termék a kosarában.