fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek
lúgosítás, i-water, iwater, lúgosítás gyorsan

A lúgosítás életforma.

Napjainkban a megváltozott életvitelünk, a rossz táplálkozási szokásaink és a testünket érő negatív környezeti hatások már nem képesek szervezetünk működését megfelelő módon fenntartani. Mindez pedig hatással van egészségünkre is. Az emberi szervezet ugyanis állandó változó mennyiségű savas és bázikus (lúgos kémhatású) anyagoknak van kitéve, melyek az egészséges embernél egyensúlyban vannak. Az egyensúly megbomlásakor azonban savak és mérgek halmozódnak fel, amelyek miatt a sejtek már nem tudják kielégítően ellátni funkcióikat, így könnyebben megbetegedhetünk. Ezért elengedhetetlen, hogy alkalmanként időt és energiát szánjunk a szervezetünk lúgosítására!

A szervezet sav-bázis egyensúlyára építő életmód gyökerei a 17. századig nyúlnak vissza. Az akkori megfigyelések eredményei kerültek a 19-20. században az alternatív gyógyászatot képviselők látókörébe. A manapság elterjedt lúgosítás szellemi szülőatyja, Robert O. Young, a 2002-ben publikált „A pH Csoda” (The pH Miracle) című könyvének magyar nyelvű megjelenése adott új lendületet ennek az elméletnek a hazai köztudatban való elterjedésének.

Mindennapi vízfogyasztásunk – lúgosítás gyorsan

lúgosítás gyorsan és biztonságosan

A lúgosítás nagyon fontos a test sav-bázis egyensúlyának megtartásához!

Hatalmas károkat tud okozni, elsősorban sejtszinten, ha szervezetünkben hosszabb ideig áll fenn a savas kémhatás. Szerencsére ezek a folyamatok nem véglegesek, az étrend megváltoztatásával, lúgosítással visszafordíthatók! Sőt, a lúgosító étrend nem csupán visszaállítja a szervezet megfelelő sav-bázis egyensúlyát, hanem a megelőzésre is alkalmas.

Az emberi testre a sav-bázis egyensúly a jellemző, melynek mértékét a szervezet pH értéke határozza meg. A pH érték ugyanis az a mérőszám, amely a testnedveink sav és lúg háztartását jelzi, ha ez a szám 7,35 alatti, akkor savas, ha 7,45 feletti, akkor lúgos (bázikus) kémhatásról beszélünk. Az emberi test pH-ja 7,35-7,45 közötti, ami elsősorban a gyomorban lévő, főként a gyomorsav miatti rendkívül savas közegnek köszönhető.

Kérdésként merül fel, hogy milyen ételekkel érhető el a savak csökkentése, illetve a lúgosítás gyorsan?  Az étrend mellett ügyeljünk a megfelelő mennyiségű és lúgos vízbevitelre! Ugyanis testünk sav-bázis egyensúlya mögött szervezetünk folyadéktereinek hidrogénion-koncentrációja áll. A lúgos víz tulajdonképpen ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre és antioxidáns hatású, tehát képes semlegesíteni a testben a szabadgyököket. Gyorsabban hidratál és több tápanyag oldódik fel, mint a normál csapvíz fogyasztásakor.

I-Water – a palackba zárt lúgos víz

I-Water, a tökéletes lúgosítás a hétköznapokban!

I-Water

Mitől elhagyhatatlan kelléke a lúgosításnak az I-Water ásványi szűrő palack? Mert ásványi filtert tartalmaz, amely lúgos vízzé deoxidálja a csapvizet, az ásványi golyón keresztül és megemeli a víz pH szintjét. A palackban lévő ásványi golyó pedig olyan elemeket tartalmaz, amely egytől egyik mind nélkülözhetetlen „kellékei” szervezetünk egészséges működésének. Ezenfelül az I-Water-ben használt széngolyó teszi frissebbé, fogyaszthatóbbá a vizet a szerves anyagok szagtalanításával és a szennyezőanyagok megszűrésével.

Az I-Watert kényelmesen és könnyen magunkkal vihetjük bárhová. A mai trendeket követve környezetbarát, és nem tartalmazza az egészségre káros vegyületet, a biszfenolt. Innovatív dizájnja megfizethető és majdnem 100 százalékban antibakteriális.

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]