fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Szükséges regisztrálnom a rendeléshez?
Nem szükséges, a rendelés leadható regisztráció nélkül is. A későbbi kényelmesebb rendelés érdekében viszont célszerű a regisztráció.

Mennyibe kerül a szállítási díj?
A szállítás 30.000,- Forint feletti vásárlás esetén díjmentes, illetve utánvétes fizetési mód esetén számítunk fel egy 590 Ft-os kezelési költséget. A 30.000,- Forintos értékhatár alatt a szállítás díja  1990,- Forint.

Hogyan szállítják a terméket? Van mód időpont egyeztetésre?

 • A szállítás: Budapesten és vidéken hétfőtől-péntekig történik.
 • Az áruházban megrendelt termékeket – telefonon történő egyeztetés után (elérése esetén) – pár napon belül, veheti át termékektől függően.
 • A megrendelt termékek kiszállítását a DPD futárszolgálattal végezzük, amennyiben nem tartózkodik otthon, a futárcég értesítője alapján (csomagszám) új időpont egyeztetésre van lehetőség egy ismételt kiszállításra.
 • A kiszállított termék átvételét – előzetesen egyeztetett időpontban – biztosítja, és a szállítólevélen az átvételt aláírással igazolja.

Mi a teendő ha kiszállításkor sérülés van a dobozon?
Amennyiben a csomagoláson külsérelmi nyomot lát, jelezze azt a futárnak és vetessen fel vele jegyzőkönyvet a sérülésről. A mennyiségi és az azonnal észlelhető minőségi kifogását haladéktalanul jelezni kell a vevőszolgálatunknak, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A számlát és a garancia levelet hogyan kapom meg?
Mindkettőt a termékkel együtt a csomagban küldjük Önnek.

Amennyiben a termék meghibásodik, hol javítják, és miként tudom eljuttatni oda? Ennek díját ki fizeti?
Szervizünk a 1238 Budapest, Grassalkovich út 40. szám alatt található.

Hétfőtől péntekig 10-16 óra között lehet személyesen eljuttatni a terméket.

Küldheti futárral vagy postai úton is, ugyanerre a címre, Hurom Hungary Kft.-nek címezve. Az idejuttatás költsége a vevőt terheli.

Amennyiben a termék még garanciális, akkor a visszautat cégünk fizeti. Nem garanciális javítás esetén mindkét szállítási díj a vevőt terheli.

Milyen dokumentumok szükségesek a garanciális javításhoz?
A vásárláskor kapott számla másolata, jótállási jegy és hibaleírás. Ezek hiányában sajnos nem tudjuk a garancia keretin belül javítani a készüléket.

Amennyiben nem felel meg a termék, hogyan tudok elállni a vásárlástól?
A vásárló (kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy) az áru átvételét követő 14 napon belül (naptári nap) indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú készülék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt jelezheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén ÍRÁSBAN, egyértelmű nyilatkozatával. Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A termék visszajuttatásáról ügyfelünknek kell gondoskodnia. A megrendelt terméket postai úton, futárszolgálattal vagy személyesen juttathatja vissza ügyfélszolgálatunkra. A visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségek a Vásárlót terhelik. Az utánvéttel, portósan feladott csomagokat cégünk nem veszi át! A visszaszállítás költségén kívül más egyéb költség nem terheli a Vásárlót. Kérjük ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, mert a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak a megtérítése a Vásárlót terheli. A visszaküldött csomagot cégünk dolgozói visszaveszik és egy jegyzőkönyvet állítanak ki. Amennyiben a visszaszállított csomag rendelkezik a gyári csomagolásban található kiegészítőkkel, tartozékokkal, dokumentációkkal, megtörténhet a vételár megtérítése. A Hurom Hungary Kft. a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Részletesebb tájékoztatásért kérjük olvassa el az ÁSZF ide vonatkozó részét.

Mi a lényege a lassú présgépnek? Miért jobb, mint a gyümölcscentrifugák?

Itt részletesen leírjuk, hogy mi a két technológia közötti különbség, előnyök, hátrányok:

Hagyományos Gyümölcscentrifugák: 

A hagyományos gyümölcscentrifugák általánosan kaphatóak a boltokban és ezek a legolcsóbb típusok, melyeket megvásárolhatsz. Ezek a gépek úgy működnek, hogy a gyümölcsöt és a zöldséget egy nagy sebességgel forgó kés felaprítja majd a gyümölcsöt és a zöldséget egy szűrőn átpréseli. A centrifugális erő hatására válik el egymástól a pép és a lé.

ELŐNYEI:

 • Gyors elkészítési idő
 • Olcsóbb
 • Könnyen használható
 • Zöldségek és gyümölcsök nagyobb darabokban belehelyezhetőek

HÁTRÁNYAI:

 • Nem képesek a zöld levelesek, füvek, saláták és gyógynövények elkészítésére
 • Hozamuk kevesebb mennyiségű gyümölcslé vagy zöldséglé
 • A magas fordulatszámú lapátok hőtermelése miatt csökken a gyümölcslé minősége és a hő hatására kedvezőtlenül elpusztulnak a jó hatású enzimek
 • Kedvezőtlen a gyümölcslé elkülönítés és emiatt habosabbá válik a kifacsart eredmény
 • Sokszor sűrűbb levet kapunk nagyobb rost-darabkákkal ezért magasabb a pép mennyisége a gyümölcslében
 • Meglehetősen hangosak az őrlő és vágó műveletek miatt

Hidegen Sajtoló Gyümölcsprések:

Ezek a gépek a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, lassú, ún. hidegen sajtolási eljárással készítenek kiváló leveket. A hagyományos gyümölcscentrifugák durva és nagy sebességű centrifugális facsaróikhoz képest ezek hidegen sajtolással, alacsonyabb sebességgel dolgoznak, és óvatosan összenyomják a gyümölcsöt és zöldséget annak érdekében, hogy kipréseljék a bennük található összes levet.
Jóllehet, hogy ezek költségesebb termékek, de a lassúbb és alaposabb préselésnek köszönhetően akár 35%-kal több levet préselnek ki ugyanakkora mennyiségű alapanyagból. A levek több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaznak, gazdagabb ízvilággal karöltve. Ezáltal sokkal finomabb, selmyesebb állagú, frissen facsart leveket kapunk.

ELŐNYEI:

 • Jól használhatóak zöld levelesekhez, füvekhez, salátákhoz és gyógynövényekhez
 • Magasabb a léhozamuk
 • Alacsonyabb sebességnél kevesebb hőt termelnek, így a gyümölcs és-zöldséglevek több tápanyagot és enzimet tartalmaznak
 • Minimális a gyümölcslé elkülönülés és habosodás
 • Képesek arra, hogy növényi tejeket (mogyoró-, mandula-, szója- és kókusztej), vajat, sorbetet, tésztát és fagylaltot is készítsenek
 • Bébiétel is készíthető velük
 • Préseléskor csendesek

HÁTRÁNYAI:

 • Magasabb beszerzési ár
 • Hosszabb ideig tart az előkészítés, mert jobban fel kell darabolni a gyümölcsöket és zöldségeket, hogy beférjenek az adagolóba

Milyen különbségek vannak az egyes típusok között az árukon kívül? Mivel tud többet egy drágább gép?

Nos talán ezt a kérdést teszik fel a vevők leggyakrabban. Alapvetően 3 csoportba soroljuk a készülékeket. Az I., II. és III. generációs készülékek. Nyilván ahogy nő a generáció száma, annál korszerűbbek a készülékek és az alkatrészek mennyisége is ezzel arányosan nő.

I. generációs típusok:
HE, HH

II. generációs típusok:
HH-Elit, HG-EVO, HQ

III. generációs típusok:
HA, HZ, H-AI, Giugiaro, HW

Az itt elérhető táblázat megmutatja a főbb paramétereket és a különbségeket (kattintásra nagyban nyílik meg).

Főbb paraméterek

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

 • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]