fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Vásárlása egyben a vásárlási és szállítási feltételek elfogadását is jelenti. Vásárlás előtt kérjük feltétlenül olvassa el tájékoztatónkat.

Tartalomjegyzék:

1. Tájékoztató adatok
2. Vevőszolgálat
3. Megrendelés
4. Szállítási és fizetési feltételek
5. Fizetés
6. Adatvédelem
7. Garancia
8. A vásárlástól való elállás joga
9. Felelősségkorlátozás

1. Tájékoztató adatok

Az internetes áruház üzemeltetője: Hurom Hungary Kft. (továbbiakban: Eladó)
Székhely: 1238 Budapest, Grassalkovich út 40.
Telephely: 1238 Budapest, Grassalkovich út 40.
Cégbíróság: Fővárosi Cégbíróság ; Cégjegyzékszám: 01-09-187256
Adószám: 24878142-2-43
Bankszámlaszám (Unicredit Bank): 11600006-00000000-94294244
e-mail cím: [email protected]

2. Vevőszolgálat

Az Eladó vásárlói igényeinek kielégítésére vevőszolgálatot működtet, melyet a következők szerint érhettek el:

Elérhetőség hétfőtől-péntekig, 10-16 óráig
Címe: 1238 Budapest, Grassalkovich út 40.
Mobil: 06-20-235-7768
E-mail: [email protected]

A megrendelések feladása az Internetes áruházban elektronikus úton lehetséges, a www.topjuicers.hu webcímen. Nagyobb tételű rendelés esetén árajánlatot lehet kérni e-mailen.

3. Megrendelés

A weboldalon szabadon böngészhet, de a vásárláshoz regisztrálni kell. A termékeket a termék melletti kosárra kattintva gyűjtheti. Ha még nem regisztrált, itt most a “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintás után megteheti. Ha a felhasználó adatait kitöltötte, és az megegyezik a szállítási és számlázási címmel, akkor a cím melletti gombra lépve az automatikusan átmásolódik. Sikeres regisztrálás után beléphet, és megrendelheti a kiválasztott termékeket.

Kérjük, ellenőrizze az adatokat, és válassza ki a szállítási, és fizetési módot. A megjegyzés rovatban közölheti egyéb kérését, szállításra vonatkozó igényeit. Ha áfás számlát kér a termékről akkor a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a cég adószámát is! Ezután már csak a megrendelés elküldése van hátra, melyről e-mailt kap, ami csak a rendelés beérkezését nyugtázza, ez azonban még nem minősül szerződésnek. A szerződés akkor jön létre, amikor ezt követően e-mailben visszaigazoljuk a megrendelést,vagy ügyintézőnk telefonon értesíti a megrendelés elfogadásáról és a szállítás várható időpontjáról.

A Vevő a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja a megrendelését. A felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, az Eladó elektronikusan iktatja, és azt megőrzi, és a megőrzés alatt bármikor megtekinthető. Amennyiben a megrendelt termékek között van olyan, amit az Eladó önhibáján kívüli okok miatt kiszállítani nem tud, alternatív terméket kínálunk fel.

A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy áruházunk hírlevelet, tájékoztatót küldjön előzetes bejelentkezés nélkül a számára, viszont bármikor jogában áll arról írásban lemondani.

4. Szállítási és fizetési feltételek

A szállítás: Budapesten és vidéken hétfőtől-péntekig, munkaidőben történik.
Az áruházban megrendelt termékeket – telefonon történő egyeztetés után (elérése esetén) – pár napon belül veheti át termékektől függően.
A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítás 39.000,- Forint feletti értékű vásárlás esetén díjmentes, csupán utánvétes fizetési mód esetén számítunk fel 890,- Forint kezelési költséget. A 39.000,- Forintos értékhatár alatti vásárlás szállítási díja 1990,- Forint.
A megrendelt termékek kiszállítását futárszolgálattal végezzük, amennyiben nem tartózkodik otthon, a futárcég értesítője alapján (csomagszám) új időpont egyeztetésre van lehetőség egy ismételt kiszállításra.

A kiszállított termék átvételét – előzetesen egyeztetett időpontban – biztosítja, és a szállítólevélen az átvételt aláírással igazolja.
Az átvételkor meg kell győződni arról, hogy az Ön által megrendelt terméket szállították-e le, tartozékaival együtt, a megrendelt mennyiségben és minőségben. Amennyiben a csomagoláson külsérelmi nyomot lát, jelezze azt a futárnak és vetessen fel vele jegyzőkönyvet a sérülésről. A mennyiségi és az azonnal észlelhető minőségi kifogását haladéktalanul jelezni kell a vevőszolgálatunknak, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

5. Számlázás, fizetési módok

A számlát minden esetben az Eladó állítja ki, amely tartalmazza a termék ÁFA-val növelt vételárát. A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhat.

* Készpénz: Kiszállításnál az áru átvételekor a szállítónál készpénzben, a kiállított számla alapján.

* Barion bankkártyás fizetés: Fizessen online VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO bankkártyákkal a megbízható és biztonságos BARION fizetéssel. A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

* Előátutalás: A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját!

Bankszámlaszám (Erste Bank): 11600006-00000000-94294244

6. Adatvédelem

Az Eladó számára kiemelt fontosságú a rendelkezésére bocsátott személyes adatainak védelme. Adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át, kivételt képez, amikor a harmadik fél az Eladó szerződéses alvállalkozója (pl. futárszolgálat) és a Önnel kötött vásárlási szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen a legszükségesebb adatok átadása. Továbbá amennyiben ezt számunkra a törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.

Az Eladó kizárólag csak olyan adatokat kér melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek.

A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Eladó a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja, illetve hírlevelet és tájékoztatót küldjön az aktuális akciókról.

7. Garancia

Az érvényes jogszabályok szerint a termékekre a gyártó által biztosított jótállást vállaljuk. A konkrét garanciális (jótállási) idő minden termék mellett feltüntetésre került az áruházban.
A konkrét feltételek a jótállási jegyen olvashatóak, melyet minden esetben mellékelünk a számla mellé.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a következő jogszabályok vonatkoznak:

– 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet,
– 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet,

A garancia biztosítása ingyenes a szállító székhelyén (1238 Budapest, Grassalkovich út 40.) munkanapokon (hétfőtől péntekig 10:00 és 16:00 óra között). A garancia elsősorban a termék javítására vonatkozik, maximum 15 napon belül az átvételtől számítva, az erre vonatkozó törvény szabályai szerint. Amennyiben a javítási idő alkatrészhiány miatt meghosszabbodna, erről telefonon vagy írásban tájékoztatja az Eladó a vásárlót. A jótállási idő olyan időtartammal hosszabbodik meg, míg a terméket a jótállás keretében kijavítják és a vásárlót a termék átvételéről értesítik.

Jótállási igény nem érvényesíthető a következő esetekben: nem megfelelő szállítás, raktározás, üzembe helyezés, üzemeltetés és karbantartás (pl.: nem megfelelő karbantartás az alkatrészek mosogatógépben történő magas hőfokon való tisztítása) , nem megfelelő kezelés, a termékek mechanikus sérülése, balesetek, extrém feszültség- vagy hőingadozás, nagy mértékű szennyeződések , folyadék bekerülése a termékekbe, tűzzel való érintkezés, nem megfelelő szellőzés, nem megfelelő vagy hanyag használat, a termék túlzott nedvességgel való érintkezése, rendellenes használata vagy működése, telepítési hiba (nem földeléses fali dugasz csatlakozása), feszültségingadozás, a szolgáltató által fel nem hatalmazott személyek általi beavatkozások, függetlenül a termékek jellegétől, vagy a szériaszám megváltoztatása.

A forgalmazó nem vállal felelősséget információk, vagy adatok elvesztéséért a termék megrongálódása esetén, sem a vásárló ebből fakadó veszteségéért, az eladó felelőssége a termék megjavítására vagy cseréjére korlátozódik. Nem esik a garancia alá az összes olyan rész meghibásodás amelynek oka hanyagság és gondatlan használat. A készülék használati utasításainak be nem tartása, nem megfelelő összeszerelés, nem felhatalmazott személyek által végzett karbantartás, normális elhasználódás, szállítási hiba, vagy minden olyan körülmény amit nem lehet a készülék gyártási hibáira visszavezetni.

Garanciát ezen túlmenően kizárja a készülék valamennyi nem rendeltetésszerű valamint iparszerű használata.

A vásárló kötelezettségei:

Földelt csatlakozót használni a gyártó által megadott előírás szerint, kizárólag a készülékhez tartozó eredeti kábel használata; az eladó és a szerviz által előírt használati utasítás betartása fel- és összeszereléskor; az eladó és a szerviz pecsétje sértetlenségének megőrzése; a forgalmazó dokumentumainak aláírása és bélyegzése; a dokumentumok és a csomagolás megőrzése a garancia teljes idejére.

A jótállási igény érvényesítéséhez szükséges az eredeti jótállási igazolás (garancialevél) és a vásárláskor kiállított számla bemutatása. A terméknek a kiszállításkor érkezett összes tartozékával rendelkeznie kell. A jótállási igény nem érvényes, ha a jótállási igazolás hiányzik, sérült, módosítva lett, vagy olvashatatlan. A jótállási igazolás elvesztése a garancia elvesztését vonja maga után. Javasoljuk, hogy a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza a jótállási jeggyel együtt a sérülések elkerülése érdekében.

Azon címke nélküli termékek, jótállási bélyegzők, melyek nem a megfelelő kezelés, vagy tárolás következtében megsérülnek – például repedések, törések, eltorzult, letépett, hiányos, elégett elemek esetében – elutasításra kerülnek a garanciális bevizsgáláskor.
A konfigurációs elváltozások, helytelen használat mentesítik a forgalmazót minden felelősség alól.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003.(VII.30.)GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

8. A vásárlástól való elállás joga

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló (kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy) az áru átvételét követő 14 napon belül (naptári nap) indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a 45/2014. (II.26.) számú kormányrendelet rendelkezik, mely a vállalkozás és a fogyasztó között létrejött szerződésre vonatkozik.

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú készülék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt jelezheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén ÍRÁSBAN, egyértelmű nyilatkozatával.

Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A termék visszajuttatásáról ügyfelünknek kell gondoskodnia. A megrendelt terméket postai úton, futárszolgálattal vagy személyesen juttathatja vissza ügyfélszolgálatunkra. A visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségek a Vásárlót terhelik. Az utánvéttel, portósan feladott csomagokat cégünk nem veszi át! A visszaszállítás költségén kívül más egyéb költség nem terheli a Vásárlót. Kérjük ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, mert a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak a megtérítése a Vásárlót terheli.

A visszaküldött csomagot cégünk dolgozói visszaveszik és egy jegyzőkönyvet állítanak ki. Amennyiben a visszaszállított csomag rendelkezik a gyári csomagolásban található kiegészítőkkel, tartozékokkal, dokumentációkkal megtörténhet a vételár megtérítése. Az Eladó. a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.
A fogyasztó felelősségre vonható a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 11. § (1) bekezdésének w) pontja alapján az Eladó tájékoztatja a Békéltető testülethez fordulás lehetőségéről, továbbá a vállalkozás székhelye szerint illetékes Békéltető testület nevéről és székhelyének postai címéről: http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság beolvadásos különválás útján jogutódlással megszűnt 2016. december 31-vel. Általános jogutód a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes Járási hivatalhoz fordulhatnak. http://jarasinfo.gov.hu/

9. Felelősségkorlátozás

A webáruházon keresztül történő vásárlásnál a vásárló elfogadja az Internet lehetőségeit, és korlátait. A vásárló tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie. Az Eladó nem felel a vis majorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért. (Vírus, szoftverhibából, illetve internetes hibából). A képek típus váltás esetén némileg eltérhetnek a valóságtól. A feltöltés során keletkezett elírások (ár, leírás stb.), képek hibáira felelősséget nem vállalunk, azokért elnézést kérünk. Az Eladó jogosult, a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]