GYÜMÖLCSPRÉS
Gyümölcsprés
A Hurom lassú gyümölcsprés kiemelkedő választás a piacon megtalálható készülékek közül, mivel számos előnnyel rendelkezik a hagyományos gyümölcscentrifugákhoz képest. A lassú prés technológia lényege, hogy alacsony fordulatszámon működik, így megőrzi a gyümölcsök és zöldségek tápértékét, természetes ízét, enzimjeit és vitaminjait. Azonban nemcsak gyümölcs- és zöldségleveket készíthetünk, hanem lehetőséget adnak házi fagylaltok, magtejek és smoothie-k elkészítésére is.
A Hurom préselési folyamata akár 30-40%-kal több levet és tápanyagot biztosít, mint a hagyományos gyümölcs centrifugák. Az alacsony fordulatszámon történő préselés miatt az ízek intenzívebbek: az eredmény egy homogén, gazdag ízű ital, amely tele van a természetes tápanyagokkal.
A Hurom gyümölcsprés készülékei könnyen tisztíthatók, mivel az alkatrészek egyszerűen szétszedhetők és víz alatt gyorsan lemoshatók.