fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Anfisa Beauty Coach és a Hurom H200 találkozása

Anfisa Beauty Coach is Hurom H200 prést használ mindennap!

Anfisa 2021 óta együttműködő partnerünk, gyakorló Hurom H200 prés használó. Természetessége, az életbe vetett hite, gondolkodása, energikussága folyamatos inspiráció számunkra is. Ismerkedjetek meg vele ti is, garantáltan beleszerettek a világba, amelyet tudatosan teremtett meg az elmúlt évek során!

Anfisa Beauty Coach a leghitelesebb nagykövete a belső-külső harmóniának. Gyakorló édesanyja 3 csodaszép gyermekének, ízig-vérig nő, vallja, hogy a testünknek, lelkünknek prémium törődésre van szüksége ahhoz, kiegyensúlyozottabb életet élhessünk. Életmódjával, gyakorlati beauty tanácsaival, Beauty Coach tevékenységével megreformálta itthon a szépségápolás eddigi gyakorlatát, fiatalok és idősebbek tízezreinek mutat példát.

Mit jelent számodra az egészséges életmód?

“Ha az egészséges életmódról van szó, nálam a helyes táplálkozás áll az első helyen. Kulcsfontosságú, hogy milyen ételeket, tápanyagokat és vitaminokat viszünk be a szervezetünkbe, én erre nagyon odafigyelek. Hiszek abban, hogy a szervezet mindig egyértelműen jelzi, hogy mire van szüksége, vagy épp mi az, amivel telítődve van: ennek általában jelei is vannak, akár a bőrünk állapotán vagy haspuffadás és egyéb emésztési zavarok, intoleranciák formájában. Rendszeresen érdemes beiktatni egy-egy kúrát, ami segíti a szervezet tisztítását, a méregtelenítést. Fontos az is, hogy az alapanyagok mindig frissek legyenek, és minden nap fogyasszunk valamilyen formában zöldséget és gyümölcsöt. A táplálkozás mellett a sport, a rendszeres mozgás is az egészséges életmód része, akárcsak az, hogy minden nap töltsünk időt a szabadban, a friss levegőn.”


Hogyan definiálnád magad az egészséges és főképp az egészségtudatos gasztronómiában?

“A gasztronómia terén elsősorban azért érvényes rám az egészségtudatosság, mert ahogy az élet minden területén, én itt is a természetesség híve vagyok. Ahogy a szépségápolásban is a természetes módszereket keresem és követem, így próbálom az étkezésben is előnyben részesíteni természetes alapanyagokat. Kerülöm az ízfokozókat, ételszínezékeket, a sok tartósítószert, és bizony azt is szeretem tudni, hogy egy-egy alapanyag honnan kerül az asztalra. Szinte mindig a piacon vásárolok, ott szerzem be a friss gyümölcsöt és zöldséget a kistermelőktől, és alaposan kiválogatom, hogy mit szeretnék hazavinni.”


Te hogy látod, milyen elvek mentén kapcsolódsz hozzánk?

“Az egészségtudatos szemlélet miatt, ami mára a mindennapjaim részévé vált. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden nap fogyasszon a családom friss gyümölcsöket és zöldségeket, egyszerűen imádjuk a hidegen préselt leveket, melyeknek magas a tápérték-, és vitamintartalmuk.”


Mit “tanított” neked a Hurom H200 juicer, amit használsz?

“Azt, hogy néhány perc alatt is fantasztikus leveket lehet készíteni, nem kell ezzel rengeteg időt tölteni. A gépbe akár egészben is bele lehet tenni az alapanyagokat, nincs szükség szeletelésre, de emellett az elmosási, elpakolási idő is rendkívül kevés. Eddig voltak félelmeim a hasonló gépekkel kapcsolatban, de ez már teljesen megszűnt, mióta a Hurom H200 juicert rendszeresen használom.”

Anfisa Beauty Coach is Hurom H200 prést használ mindennap!
Használtál-e előtte már prést, ha igen, milyen tapasztalattal?

“Igen, használtam, és megmondom őszintén, elég sok rossz tapasztalatot szereztem. A régi gyümölcscentrifugák hangosak voltak, sokáig kellett őket mosogatni, tisztítani, és nem is tudták maximálisan kipréselni a levet a gyümölcsökből és zöldségekből. A most használt juicerrel ilyen probléma nincs, és még sokszor magam is meglepődök, hogy milyen nagy mennyiségű gyümölcslé nyerhető ki néhány szem gyümölcsből.”


Melyik a Hurom H200 3 legjobb tulajdonsága szerinted? 

“Mivel mindig nagy rohanásban vagyunk, nálam egyértelműen a gyorsaság szerepel az első helyen. Szeretem azt is, hogy nagyon sok lé nyerhető ki az alapanyagokból, így tényleg minden csepp, és benne minden enzim és vitamin maximálisan érvényesül. Persze az is remek dolog, hogy az ember könnyen rendet tesz maga után, nagyon könnyen és gyorsan lehet tisztítani.”


Hogyan és miért érdemes szerinted beépíteni a mai nők napi rutinjába a juicereket?

“Nem csak a nők számára fontos, hanem ugyanúgy a férfiaknak és a gyerekeknek is. A magas vitamin-, és rosttartalom nem csak az emésztőrendszer egészséges működése miatt fontos, de az őszi-téli időszakban az immunrendszert is szépen lehet erősíteni a rendszeresen fogyasztott, friss levekkel. Ilyenkor a présbe bekerülhet a gyömbér és a citrusfélék is, hogy a szervezet ellenállóbb legyen a vírusokkal és a megfázással szemben.”


Hogyan kapcsolódsz az öngondoskodás, önszeretet, tudatosság fogalmakhoz magánemberként és arcjóga coach-ként?

“Szerintem az öngondoskodásnak és az önszeretetnek mindenkinél az első helyen kellene lenni, ez pedig a nők életében kiemelten fontos lenne! Ha egy nő nincs rendben magával, azt az egész környezete, a családja is megérzi. Nagyon fontos, hogy gondoskodjunk magunkról, lelkileg és testileg egyaránt, és kezdjünk el tudatosak lenni ezen a téren is. A befektetett belső munka mindig megtérül, ha pedig elkerüljük a stresszt és a jó dolgokra koncentrálunk, nyitottabbak leszünk a pozitív ingerekre.”


Milyen jövőbeli terveid vannak?

“Mindig vannak olyan célok, melyeket szeretnék elérni, nagyon szeretek tervezni és fejlődni. Jelenleg arcjóga oktatóként online tartok személyre szabott konzultációkat, emellett elérhető a 21 napos online arcjóga kurzusom, és megálmodtam az Anfisa Beauty márkát, ami egyértelműen a természetes szépségápolást képviseli. Folyamatosan vezetek be új termékeket a webshopomba, ezzel is mindig sok munkám van.”

Anfisa Beauty Coach arcjóga tanfolyamok.
Van e különbség szerinted női-férfi tudatosság között, ha egészségről, szépségápolásról van szó?

“Nem szabadna, hogy legyen, ugyanis a férfiaknak és a nőknek ugyanúgy foglalkozniuk kell a saját egészségükkel és szépségükkel. Én örömmel látom, hogy a hölgyek mellett egyre több férfi is jár arckezelésekre, odafigyelnek a külsejükre, az egészségükre, sőt, már akár az arcjógával is ismerkednek.”


Mi az a top3 tudatosság, amit mindenkinek kötelezően be kellene építeni a mindennapokba, hogy örömmel nézzen vissza önmagára a tükörben, hogy kiegyensúlyozottabb legyen?

“Mint már hangsúlyoztam, a befelé figyelésre mindenképp tudatosan kellene mindenkinek időt szánnia, és a lélek egészségével, a harmónia megteremtésével is foglalkozni kell. Csak akkor tudunk a szerepeinkben jól működni az életben, ha magunkat is ismerjük és elismerjük: legyen szó a családi életről, a házasságról vagy a karrierről. A tudatosság ugyanígy fontos az egészség és a fittség megőrzésében: a helyes táplálkozási szokások, a mindennapi gyümölcs és zöldségfogyasztás elengedhetetlen, akárcsak a rendszeres testmozgás. Ha azt szeretnénk, hogy jó érzés legyen a tükörbe nézni, akkor a külsőnkkel is foglalkoznunk kell: érdemes ezen a téren is a természetességet képviselni, megismerkedni az arcjógával, a natúr kozmetikai termékekkel és eszközökkel, hogy a saját vonásainkat megőrizve, mindig a legjobbat tudjuk kihozni magunkból, mindezt természetes úton!”

Fotók: Anfisa Beauty Coach

Anfisa Beauty Coach instagram itt.

Anfisa Beauty Coach 21 napos arcjóga kurzus itt.

A Hurom H200 illetve a Hurom H300 préseket pedig itt találjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]