fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Cosori Air Fryer – elegancia, tapasztalat és technológia egy forrólevegős fritőzben egyesítve

A jól ismert konyhai kisgépeket gyártó márkaneveket hallva általában kényelemesen hátra dőlünk, abban a tudatban, hogy biztosan elég jó lesz, amit kapunk. De mi van akkor, ha nem csak az elégségesre vágyunk, hanem igazi prémium minőségre? A Cosori márkanév évek óta egyet jelent a prémium minőséggel, korszerű dizájnnal, valódi hatékonysággal. A gyártó olyan technológiai újdonságokat vezetett be a mindennapokba, amiket csak egy Cosori forrólevegős fritőztől kaphatunk meg.

 

Az egészségünket nem szabad feláldozni a középszerűség oltárán. A Cosori Air Fryer-rel könnyedén megvalósítható házikosztos étkezés több, mint egy divathóbort. A Cosori forrólevegős fritőzzel készült ételek fogyasztása által az életminőségünkön is nagy mértékben javíthatunk.

 

Mit várhatunk a Cosori Air Fryer-től?

 

A Cosori forrólevegős fritőz működése közben az étel közvetlenül érintkezik a készülék által befújt levegővel, így a készülékben keringő levegő cirkulálását használva a hagyományosnál sokkal rövidebb idő alatt képes a sütési- főzési eljárásokat megvalósítani.

A Cosori Air Fryer használatával végre megszabadulhatunk az egészségtelen, zsírban, olajban tocsogó és emiatt rendkívül pazarló, egészségtelen konyhai technikáktól. Mit kapunk cserébe? A konyhánk sokkal tisztább, rendezettebb, illatosabb lehet, de ami a legfontosabb, hogy az így készült ételek ízletesebbek és különlegesebbek!

 

A Cosori 11 beépített programmal támogatja meg az ételkészítésre szánt időt!

 

Tengergyümölcsei, húsok, sütemények: a Cosori forrólevegős fritőzzel minden étel jelentősen gyorsabban az asztalunkon lehet, mint a hagyományos sütés-főzés során.

11 beépített programjával a konyha legokosabb és leghatékonyabb készüléke lesz. A beépített programok az alap fogásoktól a legnépszerűbb, legkülönlegesebbek ételekig a széleskörű felhasználói ízlésre szabva jöttek létre: steak, baromfi, tengergyümölcsei, garnéla, bacon, fagyasztott ételek, sültkrumpli, zöldségek, gyökérzöldségek, kenyér és desszertek is megtalálhatóak a repertoárban.

 

Rend, tisztaság, pontosság – a Cosori forrólevegős fritőzzel mind gyerekjáték!

 

Mindannyiunk álma egy katalógusba illő konyha, ahol soha nincs kosz, zsírfoltok, ételmaradék és mosatlan edények halomban. Valóban csak álom, hogy mindig időben elkészüljön az ebéd és ütemezhető legyen a vacsora? A Cosori Air Fryer termékkel a vágyaink meghallgatásra kerültek.

 

  • Akinek a mosogatás a rémálma, ezentúl nyugodtan alhat, hiszen mosogatógépben is tisztíthatjuk a Cosori Air Fryer sütéshez használt részeit. Mennyivel megnyugtatóbb úgy leülni enni, hogy tudjuk, utána nem vár ránk egy nagy halom mosatlan edény!
  • És ha már tisztaság van belül, akkor ugyanezt várhatjuk kívülről is: elegáns felületei rendszeres használat után is foltmentesek maradnak.
  • Ezzel a forrólevegős fritőzzel tervezhetővé válik az ételkészítés: a számtalan programnak hála, a készülék beállítható időzítővel és hőfok szabályozóval is rendelkezik, így az étel előkészítése után és a program kiválasztását követően, azzal töltjük az időnket, amivel csak akarjuk.

 

A Smart konyhai készülék már a jelen- Cosori Smart Wi-fi Air Fryer

 

A Cosori forrólevegős fritőz-család legokosabb tagja a Cosori Smart Wi-fi Air Fryer, amivel az integrált VeSync alkalmazást használva távolról is megtervezheti, beállíthatja és figyelheti az ételkészítés menetét. Az alkalmazás lehetőséget nyújt számtalan új és különleges recept felfedezéséhez és kipróbáláshoz, Önnek csak ki kell választania a kedvenceit és kezdődhet is a szuperhatékony konyhai együttműködés! Amikor kiválaszt egy receptet, a VeSync alkalmazza a beállításokat a forrólevegős fritőzben.

 

Több szín, több típus, de ugyanaz az lenyűgöző profizmus az összes Cosori Air Fryer-ben!

 

Applikációval vagy anélkül, feketén vagy vadító színekben, a Cosoir készülékek minden típusában ugyanaz a prémium minőség és vezető technológia szolgálja ki az igényeinket.

A Cosori Smart Wi-fi Air Fryer fekete színben érhető el a webshopban, míg a Cosori Air Fryer fekete, fehér és piros színben is megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]