fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Egy Vitamix turmixgép elkísér egy életen át!

Vitamix Blending Cup and Bowl Starter Kit a TopJuicers kínálatában.

A világhírű Vitamix márka évtizedek óta töretlenül elsőszámú a blenderek, turmixgépek piacán. A vásárlók 99,9% -a elégedett a megvásárolt Vitamix turmixgépével, sőt, a készülék teherbírása, ellenálló képessége lehetővé teszi a gépek generációról, generációra való megöröklését is.

A termék paletta kiemelekdő darabja a Vitamix A3500 turmixgép, ami egy jól felépített és sokoldalú blender. Számos előre beállított üzemmódja van, és mivel Bluetooth-kompatibilis, társalkalmazása még több előre beállított lehetőséget kínál, attól függően, hogy ki-mit szeret turmixolni. Összességében megállapítható, hogy ennek a Vitamix turmixgépnek nem okoz gondot semmi: elbír a kemény alapanyagokkal, például a dióval, mandulával is, de készíthetők vele forró keverékek (szószok, levesek), sőt, még a jeget is pillanatok alatt hószerű konzisztenciává képes feldolgozni. Az ereje mellett pedig a legvonzó tulajdonsága a könnyű és gyors tisztíthatósága.

A vitamix turmixgépek használata forradalmasítja az otthoni ételkészítést!

Minden, amivel egy Vitamix turmixgép sokkal többet tud egy hagyományosnál!

A hagyományos gépekhez képest egy Vitamix turmixgép, főleg az A3500, egy nagyon jól felépített, prémium rozsdamentes acélból készült blender. Benne van a márka minden tudása: erős motor és acélból készült, teherbíró, éles pengék. Intelligens készülékek: NFC technológiával rendelkező sorozata (Ascent sorozat) automatikusan felismeri a felhelyezett keverőedényt és annak megfelelően állítja be a motort, blendelést. Nincs felesleges erőkifejtés, nincs idő előtti leamortizálódás!

Nem véletlen, hogy a Vitamix turmixgépeket folyamatosan a lejgobb blendereknek minősítik a piacon. Teljesítményük, tűréshatáruk messze-messze meghaladják bármelyik konkurens termékét! Változatos modelleket kínál: míg az A2500, Explorian modellek analóg, fizikai kapcsolóval rendelkeznek, addig a Vitamix A3500 turmixgép például éritőképernyős.

Vitamix turmixgép – garantáltan az utolsó blender, amelyet valaha vásárolni fogunk

Egy Vitamix turmixgép képes a diót és a datolyát is a legapróbb részecskéig feldolgozni. A Vitamix A3500 1400 wattos motorral és masszív rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amely szinte elpusztíthatatlan. A készülék nem hagy cserben és szinte bármilyen étel-ital elkészíthető vele. Hosszan tartó használatát segíti a már említett NFC technológia: nem a felhasználónak kell trükközni, ügyetlenkedni a beállításokkal, hanem a készülék automatikusan kalkulálja a felhelyezett tartálynak megfelelő beállításokat. Ez egyben biztonsági funkció is, mivel a turmixgép csak akkor működik, ha a keverőedényt biztonságosan rögzítik az alapra.

További Vitamix turmixgép jellemzők:

 • Az összes Ascent keverőedény BPA-mentes, és ellenáll a természetes elszíneződésnek, mint példul a sárgarépa.
 • A Tartályok mosogatógépben is moshatók.
 • A Vitamix Perfekt Blend alkalmazással párosítva extrém sok inspiráció gyűjthető a napi szintű felhasználáshoz: új funkciók, receptek egy helyen.
 • Átlátszó fedél az Ascent sorozat minden tagja számára lehetővé teszi, hogy folyamatosan monitorozhassuk a keverés minden pillanatát.

A Vitamix A3500 turmixgép legfontosabb jóságai:

 • Öt programbeállítással rendelkezik (turmixokhoz, forró levesekhez, mártásokhoz és kencékhez, fagyasztott desszertekhez és öntisztításhoz –self cleaning funkció-)
 • A készülék automatikusan igazodik a kiválasztott tartály méretéhez, feldolgozza a kiválasztott funkció szerinti összetevőket, és ha elkészült, leállítja önmagát.
 • A beépített vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi az Ascent ™ sorozatú turmixgépek fejlesztését a legújabb innovációkkal az elkövetkező években.
 • Érintőképernyős kezelőfelület.
 • Manuálisan is szabályozható sebesség.
 • Pulse funkció a receptek textúrájának manuális finomhangolására.
 • Programozható időzítő.

Ha szívesen megismerkedne Vitamix turmixgép kínálatunkkal, akkor kattintson ide. Kövesse facebook oldalunkat az elérhető kódos akciók miatt. Ne maradjon le a kedvezményekről, ajándékokról Ön sem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

 • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]