fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Egészséges és változatos táplálkozás a Dahlert by Hurom Slow Juicerrel

Dahlert by Hurom slow juicer az egészséges táplálkozásért.

2021 a Gyümölcsök és Zöldségek Nemzetközi Éve az ENSZ Közgyűlésének döntése alapján. A FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) Konferencia ajánlását követően döntöttek arról, hogy ezzel is hangsúlyozzák a gyümölcs- és zöldségfogyasztás fontosságát az egészségünk megőrzésében. Persze eddig is tudta mindenki, hogy nagyon fontos a fogyasztásuk, de azt csak kevesen, hogy a klasszikus főtt, sült és párolt verzióknál egészségesebb módjai is léteznek a zöldségek és gyümölcsök elkészítésének. Egy Dahlert by Hurom Slow Juicerrel ezen alapanyagokból a természetesség jegyében, az értékes tápanyagokat megőrző mennyei juiceokon túl, rostos lé, szójatej, mandulatej, krémleves alap, fagylalt és bébiétel is készülhet.

Szükségleteink fedezése lassú préseléssel – a Dahlert by Hurom Slow Juicerrel

A FAO ajánlásának megfelelően napi 400 gramm gyümölcs- zöldség fogyasztásával számos nem fertőző betegség, mint például a szív- és érrendszeri betegségek, elhízás, cukorbetegség vagy rák, megelőzhető. Az élelmiszer-biztonság nemcsak elegendő mennyiségű, hanem megfelelő összetételű táplálékot is jelent, amiben nagy szerepük kellene, hogy legyen a zöldségeknek és gyümölcsöknek. Egy Dahlert by Hurom Slow Juicer könnyedén napi rutinná teszi a fogyasztásukat az egyszerűen kezelhető és tisztítható alkatrészeivel. Az egymásba simuló öntvény szűrői amellett, hogy pillanatok alatt, folyóvízzel tisztíthatók, szinte teljesen kipréselik az alapanyagokból a levet.

A régimódi facsarás, kockázás, pürésítés a múlté, az olyan látványos és modern konyhai technológiák váltják őket, mint a Hurom lassú préselési eljárása, amellyel a Dahlert by Hurom slow juicer készülékek is dolgoznak. A Hurom féle technológiának köszönhetően a gyümölcsökből és zöldségekből kinyert tápanyagok nem sérülnek, az elkészült lé pedig maximálisan természetes ízű marad.

Dahlert_by Hurom préssel a legjobb zöld juice-ok készíthetőek el. Juice receptekért kattintsatok!

Dahlert by Hurom slow juicer TIPP: A gyümölcsök és zöldségek kifacsarásuk után csupán 20 percig őrzik meg életenergiájukat. Ezért jobb, ha frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket fogyasztunk, mintha palackozott vagy dobozos gyümölcslevet innánk, így elkerülhetjük az adalékanyagokat, a hozzáadott cukrot is.

Mindennapos főzőcske helyett változatosan, frisset és táplálót a Dahlert by Hurom slow juicerrel

Hazánkban az egyik fő oka a FAO ajánlásánál jóval alacsonyabb zöldség -és gyümölcs fogyasztásának, az egyoldalú étkezés. Nem csak az alapanyagoknak kell változatosnak lenniük, hanem nyitnunk kell az új elkészítési eljárások, új technológiák felé is. Az elmúlt években egyre több juicebár és egészséges táplálkozást támogató vendéglátóhely nyílt, de az otthoni táplálkozás megreformálása sajnos sokkal lassabb folyamat. A Dahlert by Hurom prémium présgépe az otthonunkba hozza azt a minőséget és csúcstechnológiás étel-ital készítést, ami az egészséges életmód mindennapi kelléke lesz néhány éven belül. A Dahlert készülékeinek minden alkatrészét a jövőnek tervezte: minden eleme modern és mégis időtálló.

Dahlert slow juicer gyümölcsprés

A Dahlert Slow Juicer csigája lassan forog, ezért késlelteti a levegő hatására bekövetkező oxidációt. Az összetevők csak minimálisan surlódnak, így ez a technológia lecsökkenti a tápanyagok hő okozta pusztulását. A Dahlerttel készített juice, smoothie, vagy bármilyen kipréselt lé sokkal vitamindúsabb, frissebb és táplálóbb lesz, mint a hagyományos technológiát használó facsarókkal készült levek. Mindemellett a hagyományos sütés-főzéssel ellentétben szinte alig igényel előkészületet a Dahlerttel történő préselés, sokkal gyorsabb az elkésztési folyamat és ha végeztünk, csak el kell öblíteni az alkatrészeket pár pillanat alatt, úgyhogy nem marad egy halom mosogatni való.

Változatos alapanyagok, Dahlert by Hurom prémium élmény

A présgép használat nagy előnye, hogy minden nap új ízeket próbálhatunk ki különösebb erőfeszítés nélkül. Sokszor elég csak egy összetevőn változtatnunk és máris teljesen új ízélménnyel lehetünk gazdagabbak.

Általában az elfogyasztható gyümölcs és zöldség mennyisége korlátolt, felszívódásuk lassú. A dzsúszok fogyasztása során megnő az emészthető gyümölcsök és zöldségek mennyisége, folyadék formájában felszívódásuk sokkal gyorsabb. A Dahlert Slow by Hurom Slow Juicerek az ún. kettős adagolónak köszönhetően biztonságosan megdarálja a puhább, kerek alapanyagokat és a szálas zöldségféléket is. Így csak a kreativitásunk és a fantáziánk szabhat határt a változatosságnak!

Dahlert slow juicer gyümölcsprés

Miért is ennyire fontos tudatosítani, hogy a gyümölcsök és zöldségek miként járulnak hozzá a táplálkozás, az étrendi sokféleség és az egészség javításához? Mert mindezek mellett a gyümölcs- és zöldségfogyasztás hatással van a társadalomra, a gazdaságra és a környezetre; és hozzájárul a fenntartható fejlődéshez is.

Legyél Te is haladó szellemű és egészséges a Dahlert by Hurommal! A présgépet itt találod. Érdemes követned Németh Dorottya Fitness Világbajnok instagramját is ide kattintva, mert Dóri Dahlert by Hurom gépet használ a mindennapokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]