fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Tökéletes préselés -Itt az új Dahlert by Hurom

Dahlert by Hurom gyümölcsprés a tökéletes juice élményhez

Megérkezett az új DAHLERT slow juicer gyümölcsprés, hogy megtöltse a borús szürke napokat életerővel. A prémium minőségű présgép a Hurom Easy sorozatához hasonlóan modern technológiával présel, öntvény szűrőkkel dolgozik, össze- és szétszerelése könnyed, egyszerű. A készülék extrém halkan dolgozik és olyan tökéletesen présel, hogy láthatóan sokkal több lé kerül a poharakba, mint a hagyományos gépek esetében.

A Dahlert présgép titok

Mitől is slow juicer egy présgép? Lassan szétzúzza és kiszorítja a lét bármilyen gyümölcsből vagy zöldségből. Az alacsony sebességű összenyomás eredményeként kinyert lé megőrzi a természetes rostokat, ízt és tápanyagokat. A Dahlert saját fejlesztésű technológiájának köszönhetően az új Hurom juicer szűrt juice-ok, rostos levek, smoothie-k, magtejek, bébiétel, fagylalt vagy krémleves elkészítéséhez is tökéletes választás. A Hurom készülékek egyedülálló lassú préselési eljárása során a tápanyagok nem sérülnek és az elkészült juiceok maximálisan megőrzik természetes ízüket.

Az elnevezésével ellentétben a lassú préselés igazából nem időigényes, hiszen a pazarló és rendkívül fárasztó kézi préseléssel is akár percek alatt végezhetünk. Természetesen az új Dahlert by Hurom slow juicer ennél sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mindemellett egy tökéletes, homogén textúrájú italt kapunk eredményül. A lassú préselés technológiának az alacsony fordulatszámú működés a kulcsa. Az alacsony fordulatszám előnye a tápanyagmegőrzésen felül a túlmelegedés megelőzése, hiszen a Dahlert gépek hidegen sajtolnak. Ez nem csak az alapanyagok minőségének megőrzését segíti elő, de rendkívül biztonságos technológia is, hiszen nem áll fenn a készülék túlmelegedésének kockázata. Megbízható és halk működés jellemzi a készüléket. Semmi zörgés, zakatolás, csak a csendes, hatékony munka és szemet gyönyörködtető, frissítő eredmény.

Vitaminraktár feltöltés Dahlert by Hurom technológiával

A borúsabb napokon nem mindig esik jól a hűtőben tárolt gyümölcslé? Semmi gond, idd szobahőmérsékleten. Az új Hurommal készült levek az innovatív technológiának köszönhetően tovább megőrzik friss természetes színüket, szobahőmérsékleten sem barnulnak meg olyan hamar, mint a hagyományosan, centrifugális facsarókkal készült italok. Sőt a gép hatékonysága miatt látványosan több lé kerül a pohárba, mint egy egyszerű gyümölcsprés használata esetén.

Dahlert slow juicer gyümölcsprés

Többet ad, de keveset kér az új Dahlert by Hurom, az új készülékkel készített italok nem igényelnek hosszadalmas előkészületeket. A slow juicer feldolgozza a zöldségeket, gyümölcsöket, búzafüvet, de akár zsemlemorzsa előállítására is alkalmas. Sokoldalú, helytakarékos és stílusos. Nem kell többé a menü összeállításával, vagy a család győzködésével bajlódnunk, hogy hogyan vegyünk magunkhoz minél több zöldséget- és gyümölcsöt étkezés közben. Elegendő reggel bekapcsolnunk az új Dahlert gépünket egy gyors reggeli frissítőhöz és a vitaminraktárunk aznapi feltöltéséhez. Csak bedobjuk a gyümölcsprésbe az akár fagyasztott alapanyagot és pillanatok alatt a napi vitamin szükségletünk fedezetéhez juthatunk a leghatékonyabb és nem mellesleg a legfinomabb formában. Több egészségmegőrzésre fókuszáló diéta kifejezetten ajánlja a juice-kúrát a szervezetünk feltöltéséhez és regenerálásához.

Télen például jóval kevesebb friss idénygyümölcshöz férünk hozzá, így előszeretettel fordulunk a zöldségek felé. Az új Hurom készülékkel legyen az akár gyökérzöldség, mint a cékla, répa vagy leveles zöldség, mint a káposztafélék, mindent ugyanolyan hatékonyan préselhetünk le. A nyers diétát követők is élvezhetik a gép adta tökéletes élményt, hiszen a lassú és kíméletes préstechnikának köszönhetően a zöldségek, gyümölcsök vitamin -és tápanyag tartalma nem roncsolódik, a préselés végeredménye pedig minden alkalommal egy csodás textúrájú színes és ízletes vitaminbomba.

Könnyed, mégis acélosan biztonságos – Dahlert

A Dahlert a kezdetektől a minőséget képviseli, maximális hatékonyság rejlik a könnyed formatervezés mögött. A kényelmes és könnyű használatot hivatott megvalósítani az új, kettős, szinte egymáshoz tapadó, műanyag szűrős gyümölcspréselési mechanizmus. Az új Dahlert gyümölcspréssel egy csepp értékes tápanyag sem fog kárba veszni, a slow jucier tartálya 7 fokkal van megdöntve, aminek köszönhetően az utolsó cseppig kinyerhető a gyümölcspréseléssel készült lé.

Az új szűrőrendszer miatt, a gép alapos tisztítása folyóvízzel történik és alig vesz igényben néhány percet. Nem halmozódnak fel maradvány anyagok a használat során. Abszolút ajánlható kezdő juicereknek, mert az össze-és szétszerelése, valamint a tisztítása is nagyon könnyű és biztonságos.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]