fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Ne mondj le a jobb minőségű vízről!

A legfrissebb kutatások szerint sokkal kevesebb folyadékot iszunk, mint kellene, ráadásul a vízminőségre sem figyelünk oda. Gyenge kifogás, hogy nincs rá időnk… egy kicsit tudatosabb hozzáállással, évekkel hosszabbíthatjuk meg életünket, ha csak arra összpontosítunk, hogy meglegyen az életkorunknak, testalkatunknak megfelelő vízbevitel!

 

Nagyon nehéz tudatosan odafigyelni a napi megfelelő vízfogyasztás betartására. Mert, ahogy a túl kevés, úgy a túl sok sem jó. Arról nem is beszélve, hogy egy rossz minőségű ivóvíz többet árt, mint használ. Ha tudatosak vagyunk a mobilunk kiválasztásában, a ruháink összeválogtásában, akkor miért nem akarunk képbe kerülni a szervezetünk számára létfontosságú hidratálással.

 

Nem mindegy, hogy milyen minőségű folyadékot iszunk!

 

A folyadékszükséglet meghatározásában szerepet játszik korunk, testalkatunk és táplálkozásunk is. A víz a legjobb folyadékpótlás. Segít a méreganyagok, salakanyagok kipucolásában, hidratál, életeti sejtjeinket, egyszóval az egyik legfontosabb tápanyaga szervezetünknek. A rossz minőségű víz súlyos járványokat indíthat el. Méreganyagokkal, esetleg nehézfémekkel tölti fel a testünket, ami akár tumoros betegségekhez, rossz közérzethez, csökkent teljesítőképességhez vezethet.

 

A jó minőségű ivóvíz sok olyan anyagot tartalmaz (megfelelő mennyiségű fluor, jód, ásványi sók), amelyre szüksége van az emberi szervezetnek. A mégjobb minőségű víz segít, hogy ne savasodjon túl szervezetünk és tartalmaz olyan ásványi anyagokat is, amelyek egyes szerveink számára létszükségletek. Erre akkor érdemes odafigyelni nyomatékosabban, ha éppen diétázunk, betegek vagyunk vagy életmódot váltunk!

 

Ez történik, ha kevés jó minőségű vizet iszunk!

 

Ha keveset iszunk, akkor gyengül az immunrendszerünk, csökken szerveink teljesítőképessége. Sejt szinten érezzük a változást. Anyagcserénk lelassul, könnyen túlsavasodunk. Gyakrabban fáj a fejünk, a bőrünk kiszárad. A koncentrációnk csökken, fáradékonyak leszünk.

 

Így ártunk magunknak, ha túl magas a vízfogyasztásunk!

 

Ha túl sokat iszunk, akkor könnyen előfordulhat, hogy jobban megterheljük a vesénket, mint kellene. Mivel a víz végighalad az egész szervezetünkön, extrém fogyasztása megnövelheti vérünk mennyiségét is, ami nem tesz jót szívünknek, hiszen többet kell pumpálnia. Kevesen tudják: a közhiedelemmel ellentétben a vesékbe jutott víz nem távozik mind a vizelettel. A megtisztított folyadék egy része visszajut a vérkeringésbe!

 

Mire érdemes figyleni a megfelelő vízfogyasztás érdekében?

 

Ha hőség van, ha sportolunk és izzadunk, akkor gyorsabban dehidratáltabbá válunk, ami könnyen krónikus fáradtsághoz vezet, mert szervezetünknek extra erőbedobással kell dolgoznia, hogy minden szervünk megfelelően működhessen. Ilyen esetekben tudatosan figyeljünk a folyadékpótlásra. Ha túl sós ételeket, vagy több fehérjét fogyasztunk, akkor is szükséges a víz mennyiség növelése.

 

A vízháztartásnak egyensúlyban kell lennie. Aktív életmód, láz esetén pótolni kell a folyadékot. Ám 500-600 gramm zöldség vagy gyümölcs elfogyasztása már kiválthat akár fél liternyi folyadékot. Figyeljünk oda saját szomjúság érzésünkre is, ne odázzuk el az ivást, mert a szervezetünk reagál a hiányállapotokra.

 

Hogyan teszi kerekebbé az életünket az I-Water termékcsalád?

 

A palackozott vizek egy része egyszerű ivóvíz, másik része kis ásványianyag-tartalmú karsztvíz, vagy ásványi anyagokban ugyancsak szegény forrásvíz, mások ásványi anyagok utólagos hozzáadásával dúsított kútvizek. Az I-Water használatával, minden egyes korty víz esetében biztosak lehetünk az ásványi anyag tartalomban! A palackok és a kancsó egy ásványi filtert tartalmaznak, ami kis magnézium, szén, turmalin és elvan golyókból áll. Ezek a kis golyók szűrik a palackba töltött ivóvizet és enyhén lúgossá is teszik azt. A folyamatos minőségi víz akár egésznap biztosított egy I-Water termék használatával, mert bármikor után lehet tölteni, azaz amíg a golyók el nem “fogynak”, addig biztosak lehetünk benne, hogy jó kezekben vagyunk!

 

Az I-Water ásványi szűrős termékei 99,9%-ban antibakteriálisak, környezetbarát termékek, és aktív hidrogénes vizet nyújtanak, azaz jelentős az anti-oxidáns tulajdonságuk is. A szűrő betétek cserélhetőek, ám a gyakorlat azt mutatja, hogy napi rendszeres használat mellett is közel 1 évig tart, mire elfogynak.

Az egészséges egyensúly megtartásához mi az I-Water termékeket ajánljuk. Itt olvashatsz róluk bővebben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]