fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Hurom H200, az óriás betöltőnyílású csoda prés

Hurom H200 prémium juicer, matt fekete

A Hurom professzionális módon egészíti ki mindennapjainkat éltető enerigával. Szinte életünk, testünk, szellemünk minden egyes aspektusára hatással van. A Hurom H200 All in One juicerrel mindenki egy kiteljesültebb életet tud élni.

 

Miért jó egy extra nagy betöltőnyílású gyümölcsprés?

 

A mondás igaz: a testünk és lelkünk szoros összekapcsolódásban vannak egymással. Ha ügyelünk egészségünkre, megadunk magunknak mindent, ami teljessé teszi a szervezetünk működését, akkor mentálisan, pszichésen is jobb bőrben leszünk. Ha pedig a lelkünk nincs a helyén, előbb utóbb fizikális, testi jelei is lesznek pszichés állapotunknak. Van azonban néhány trükk, amivel egyszerűen csodálatos eredményeket érhetünk el: ez a juice-olás. Nem is kell más hozzá csak egy Hurom óriás betöltőnyílású présgép.

 

Aki már juice-olt Hurommal, tudja, hogy a levek mind illatosabbak, színesebbek, sokkal finomabbak egy ilyen gyümölcspréssel. A Hurom technológiának köszönhetően, a lassú préselési eljárás során az enzimek, vitaminok, tápanyagok nem sérülnek az italok elkészítésekor, így szinte pillanatok alatt folyékony formában landol a friss gyümölcs a pohárba. Mindenki tudja, hogy az zöldségek és a gyümölcsök egészségesek és különsen fontosak , de azt is érdemes megjegyezni, hogy a hatásuk kimaxolásához különleges technológiára van szükség és nem elég a nyers fogyasztásukkal beérni.

 

A mindennapi juice-olás jótékony hatásai egy óriás betöltőnyílású préssel

 

Szemmel látható hatásai vannak a rendszeres juice-olásnak. A bőrünk szebb lesz, a hajunk csillogóbb. A testünk megszűnik “éhezni”, így nem kell plusz energiát fektetnie a folyamatos regenerálódásba. Ez az ajándék “pihenőidő” gyorsan megmutakozik az izületek jobb működésében, a csökkenő fejfájásban, az ekcéma, cukorbetegség mérséklődésében. A mikrotápanyagok segítenek a salaktalanításban, és táplálják is a szervezetünket.

 

Természetesen a folyamatos préselés időigényes lehet. De nem a Hurom H200 All in One juicerrel! A Hurom legújabb fejlesztésének köszönhetően a H200 egy óriás betöltőnyílást kapott, így az alapanyagokat egyben is be lehet helyezni a készülékbe. A présgép egyszerre darabol, aprít és présel. A napi préselés így alig vesz el időt a minennapos teendőink mellett. A friss levek elkészítése után a készüléket pillanatok alatt el is lehet mosogatni.

 

Jelenleg a Hurom H200 All in One extra nagy betöltőnyílású gyümölcsprés az egyetlen a piacon, ami minden teszten tökéletesen teljesített: a felhasználók ódákat zengenek róla, mert segítségével könnyen integrálható az egészség, vitalitás a mindennapokba és nem kell nyűg legyen az életmódváltás. A TopJuicers webáruházban a facsaró most kedvezményes áron vásárolható meg, ide kell kattintani a részletekért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]