fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Mi a kapcsolat a Gerson diéta és a Hurom között?

A Hurom Juice a legjobb alkotóeleme egy Gerson diétának, terápiának.

A Gerson diéta egy 20. századi, lenyűgöző eredményeket felmutató alternatíva a betegségek gyógyításában. Mint minden olyan módszer, ami nem a hagyományos orvosláson alapul, nyilván sok támadásnak van kitéve. A tények azonban tények.

A 20. század közepén, Dr. Max Gerson saját betegsége miatt, kifejlesztett egy olyan terápiás módszert, aminek semmi köze nincs a hagyományos orvosláshoz. Őrületes migrénjét semmivel sem tudta csillapítani, szép lassan felőrölte a fájdalom. Amikor már minden módszert, gyógyszert kipróbált, arra jutott, hogy a tünetek kezelése helyett, inkább azt próbálja megtalálni, hogy mi okozza az elviselhetetlen fájdalmakat, miért nem akar meggyógyulni a teste. Önmagát tesztelte. Megváltoztatta étkezési szokásait, az ételek alapanyagainak minőségét.

Ahogy szépen optimalizálta táplálkozását, fokozatosan méregtelenítette is ezzel szervezetét. Az újfajta táplálkozás és a méregtelenítés hatására a teste nagyon gyorsan belekezdett az öngyógyításba. A fejfájása elmúlt. Saját példájából merítve folyamatosan tökéletesítette módszerét és egyre több páciensét sikerült meggyógyítania különböző betegségekből.

Mitől más a Gerson terápia?

A Gerson terápia egy nagyon komplex egészég – helyreállító módszer. Kizárólag orvosi felügyelet mellett érdemes belefogni, ám bizonyos elemei, meglévő betegség nélkül is beépíthetők a mindennapi életbe. Mutatjuk, miért!

A Gerson módszer lényege, hogy speciáis diéta párosul egy méregtelenítő kúrával. Ennek ellenére a terápia nem egy léböjt kúra, sőt, sokszor, és sokat kell enni. A hangsúly azon van, hogy mit fogyasztunk és hogyan.

 • A diétás rész lényegét a sok gyümölcs és zöldség adja. A legintenzívebb változat szerint, mindennap, reggel 6 és este 10 óra között, a saját napi bioritmusunkhoz alakítva, 13 alkalommal kell, óránként frissen préselt bioleveket fogyasztani.
 • Fontos, hogy az alapanyagok biozöldségek és gyümölcsök legyenek.
 • A tiszta összetevőknek hála, a betegek, gyengélkedők, maximális mennyiséget kapnak a lehető legjobb, és tökéletesen tiszta bioalapanyokból.
 • A speciális diéta és a hozzá társuló levek gondoskodnak a szervezet megfelelő enzim, vitamin és nyomelem pótlásáról.
 • A diétás szakaszban, természetesen nem csak inni kell, hanem enni is.
 • Párolt és aszalt gyümölcsök, zöldségek teszik ki javarészt a kötelező, egyénreszabott menüsorokat.

A diéta és az egészséges levek mellett, egy tisztítókúra is társul a terápiához, ami segiti a máj regenerálódását, hogy minél gyorsabban kitisztuljon a betegek szervzetéből a sok felhalmozódott méreganyag.

Milyen betegségeket gyógyítanak Gerson terápiával?

Azt mondják, hogy a Gerson terápia a rákgyógyítás legnagyobb reménye. Az gyógyultak beszámolói és a rendelkezésre álló adatok alapján, a szigorú diétával kiegészülő módszer, a friss levek fogyasztása nagyon hamar beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A vérkép javul, a betegség pedig szépen lassan eltűnik. Ez azért van, mert amint a tápanyagok a szervezetbe kerülnek, gyorsabban szívódnak fel és a sejtekbe halmozódott méregeket kihatják a vérbe, a májba, hogy egy hatékony méregtelenítés hatására végérvényesen megszabadulhassunk tőlük. Tisztítás és táplálás. Kulcsfontosságú fázisai ennek a gyógymódnak.

A szakirodalmak és a beszámolók szerint, a rák mellett: az elhízában, a cukorbetegségben, magas vérnyomásban, asztmában, allergiában, autoimmun betegségben, máj betegségekben szenvedő pácienseknél értek még el látványos eredményeket a módszerrel.

Mit mondanak a Gerson terápiáról, akik betegségből gyógyultak fel?

A legtöbb elszánt beteg, aki kemény akaraterőről tett tanúbizonyságot, meggyógyult. A terápiát nem hetekig, hanem hosszú hónapokig, leginkább 1-2 év közötti időtartamban végezték, majd a későbbiekben beépítették életmódjukba is, azaz a “neheze” után is rendszeres, sok, frissen préselt gyümölcs- és zöldséglé fogyasztás határozza meg diétán túli életüket.

Azok, akik csak az intenzív, napi 13 alkalommal fogyasztottak enzim és tápanyagban gazdag bioleveket, arról számoltak be, hogy néhány hét elteltével javulni kezdett az ő vérképük is, majd gyorsabban gyógyultak a sebeik, izületeik, illetve kisebb betegségekből gyorsabban tudtak felgyógyulni vagy el sem kapták azokat.

Hogyan kapcsolódhat a Hurom egy Gerson terápiához, diétához?

A Gerson diéta a szervezet optimális táplálására épül. Nem csak az a lényege, hogy minél több gyümölcs és zöldséglevet igyunk, hanem az is, hogy minél több, tápanyagokban, enzimekben, vitaminokban gazdag biolevet igyunk frissen préselve. A Gerson diéták elmaradhatatlan eszköze tehát egy présgép, mégpedig annak is a lassú préselési technológiával dolgozó változata, az úgynevezett slow juicer.

Amikor prést választunk, kifejezetten azért, hogy az immunrendszerünket újraaktiváljuk, megtisztítsuk, akkor kevés egy hagyományos juicer, ami ugyan finom leveket készít, de a technológiának köszönhetően, amivel dolgozik, már a poharunkba jutás előtt megsemmisíti az értékes tápanyagokat. Az optimális táplálás ott kezdődik, hogy minél intenzívebb módon vigyünk be sok hatóanyagot. Ne felejtsük el: egy leromlott öngyógyító képességet szeretnénk újraéleszteni!

Hurom H200 prémium juicer, matt fekete

Milyen Hurom gépet érdemes beszerezni, ha Gerson diétát folytatunk?

Mivel a cél az, hogy optimális körülményeket teremtve testünk önhelyreállító képessége javuljon, mindenképpen olyan prést érdemes választanunk, amit olyan gyártó fejlesztett, aki kifejezetten csak az egészségmegőrzésre szakosodott. A Hurom is ilyen. Minden gépe azt a haladó gondolkodást tükrözi, hogy “az egészség ajándéka tart életben”, így minden juicer magas hatékonysággal dolgozik.

Már a basic sorozat Hurom HE facsarója is képes arra, hogy akár 35-40% -kal több levet préseljen ki az összetevőkből. A különleges Hurom csiga és a profi szűrők arról gondoskodnak, hogy az alapanyokban található értékes enzimek, táplálékok ne sérüljenek a feldolgozás során.

A Hurom premium sorozatának új gépe, a Hurom H200 már olyan fejlett présgép, amit a könnyű használat mellett azért is lehet szeretni, mert:

 • Pillanatok alatt el lehet mosogatni.
 • Óriási tartálya van, ahová akár egyben is behelyezhetőek az összetevők, így megkíméjük magunkat az előkészületi munkáktól.
 • Nem csupán helyettünk darabol, hanem automatikusan adagolja is az alapanyagokat a présbe.
 • A csiga tökéletesen dolgozik és fantasztikus színű, kiváló minőségű és sűrűségű, nagyon jó illatú friss, tartós juice-t készít.
 • Nagyon halkan és diszkréten dolgozik.
 • Beépített péptartálya van, így a juice-olás során kevés helyet foglal.

Miért érdemes annyi Hurom levet inni a Gerson diéta alatt?

Mert a magas tápanyagtartalmú Hurom levek annyi zöldségből és gyümölcsből készülnek, amit képtelenség lenne nyersen, vagy feldolgozva elfogyasztani. Képzeljük csak el, hogy 2-3 dl friss répa juice-hoz legalább 1 kg-nyi zöldséget kell feldolgozzunk. A levet 1 perc alatt isszuk meg, az 1 kg répa felett viszont ott ülnénk egy darabig….

Ha valaki belefog a Gerson terápiába, az valójában életmódot vált.

Ne gondoljunk rá úgy, hogy ez egy varázs módszer. Kőkemény hit, munka egy egészségesebb, teljesebb élet reményében. Hatákonysága nagyban függ attól, hogy a betegek milyen alapállapotban vannak és magát a terápiát milyen körülmények között és meddig, milyen elhivatottsággal folytatják le. A módszer kemény. A tisztító szakaszhoz ricinuskúra és kávébeöntés is társul…

A frissen préselt levek fogyasztását viszont kortól és egészségi állapottól függetlenül is ajánljuk magas mennyiségben, főképp az olyan időszakokban, amikor immunrendszerünk erősítésére van szükségünk, vagy számítunk a testünk gyors, gyógyító válaszára, működésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

 • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]