fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Miért a juice az egészség titkos összetevője?

A Hurom juice erősíti a szervezet öngyógyító képességeit.

Érdemes a juice-olás során kreatívan párosítani az alapanyagokat, hogy minél változatosabb tápanyagokat juttassunk a szervezetünkbe. A jó levek nem csupán 1-2 tipikus hozzávalótól lesznek hasznosak. A frissen préselt italoktól extra gyógyító erőt kapunk ajándékba.

A juice mindenre jó!

A betegségek leküzdéséhez az erő, a gyógyulában való hit mellett, a lehető legtöbb természetes forrásra is szükségünk van. Ha nem terheljük túl a szervezetünket, akkor az tökéletesen képes meggyógyítani önmagát. Mattheisen Mária, Juice, amire a tested vágyik című könyve pillanatok alatt bestseller termék lett a magyar piacon, ugyanis logikusan és aprólékosan pont azt mutatja be, hogy a saját kezünkben van egészségünk, gyógyulásunk kulcsa.

A legtöbb kór, járvány azért dönt le bennünket a lábunkról, mert az évek során annyira túlterheljük felesleges, nehéz és haszontalan dolgokkal a testünket, hogy az képtelen gyógyítással foglalkozni: a feldolgozás, méregtelenítés során felhasznál minden “saját” energiaforrást. A kulcsfontosságú szerveinknek sokszor semmi időt nem hagyunk a regenerálódásra. Pedig érdemes!

A léböjt kúrák népszerűsége és elterjedése pontosan onnan ered, hogy az emberek rájöttek arra, hogy nem zsákmányolhatják ki büntetlenül a szervezetüket. Egy lerobbant testre nem tudunk olyan mértékben számítani, építeni, ha baj van, mint egy tudatosan védettre. A daganatos betegségek számának növekedése, a sok allergiás, autoimmun betegség, cukorbetegség tüneteit mutató páciensek mind egy túlterhelt, legyengült immunrendszerrel próbálják felvenni a harcot életminőségük stablizálása, javítása, azaz a gyógyulás reményében.

A Hurom juice erősíti a szervezet öngyógyító képességeit.

Egy tápanyagban gazdag juice aranyat ér!

Amikor baj van, rájövünk, hogy a legnagyobb vagyonunk az egészség és semmi más nem számít. A vitalitás, a gyógyulás mindig tudatos és hozzáértő magatartást kíván. A kiegyensúlyozatlan tápanyagbevitel káros az egészségre, függetlenül attól, hogy mennyit eszünk.

A frissen préselt levek vihar sebesen képesek felszívódni, ezáltal hamarabb is jutnak el az enzimek, tápanyagok oda, ahol tényleg szükség van rájuk. A szervezetünk öngyógyító folyamatai viszont csak akkor képesek jól működni, ha előtte egy alapos pucolást végzünk. A méregtelenítés után következhet csak az építkezés.

A Hurom technológiával készült juice-ok

A Hurom gépek fejlesztése során figyelemmel kísérik, hogy a csiga, a szűrőkkel való együttműködés során, milyen mennyiségben és minőségben képes legoptimálisabb formában a poharunkba varázsolni az ízletes leveket.

Az, hogy “egészséges Hurom levek”, nem egyszerű marketing szócséplés.

A Hurom technológiával dolgozó, lassú préselési eljárással készült italokat összehasonlították a hagyományos juicerek leveivel. Az eredmény látványos: mind összetételében, színében, illatában, mind pedig vitamin- és tápanyagtartalmában is gazdagabb volt a Hurom géppel készült végeredmény.

A napi ajánlott minimum, frissen préselt levekből: 5 pohár juice

Napi 5 pohár finomságot meginni, nem teljesítmény: könnyen megy, sőt, még élvezhetjük is, ha kreatívan kombináljuk az ízeket. Ha mindezt nyersen kellene elfogyasztanunk, akkor hamar megunnánk, akkora mennyiségről van szó! A frissen préselt levek előnye, a már korábban említett változatosság: az egyes gyümölcsöket kombinálhatjuk ízük, gyógyító hatóanyaguk, színük alapján.

A zöldségek és gyümölcsök felszívódása 4x gyorsabb és hatékonyabb juice formájában. A Hurom juice pedig tökéletesen mentes az édesítőktől, mesterséges adalékanyagoktól.

A Hurom juice erősíti a szervezet öngyógyító képességeit.

Életerő, energia a Hurom juicer-ekkel!

Az innovatív technológiával dolgozó Hurom egyik legtökéletesebb gépe a Hurom H100 préségép. A csodaszép külső mögött egy olyan, easy technológiás, új szűrő rendszer lakozik, ami végérvényesen eltörölheti a juice-olás egyik legnagyobb mumusát, a présgép nehézkes mosogatását. Az új, szinte egymásba simuló szűrők, olyan pontosan és intenzíven facsarnak, hogy szinte önmagukat tisztítják működés közben. Az eredmény pedig: még több éltető, egészséges lé!

A Hurom H100 géppel ugyanúgy, ahogy a többi Hurom juicerrel, magokkal együtt helyezhetjük be gyümölcsöket. A prés tökéletesen feldolgozza ezeket, és a magban, héjban lévő tápanyagokkal további esszenciális tápanyagokat juttathatunk a szervezetünkbe.

A Hurom juicerek finoman bánnak a számunkra fontos vitaminokkal, tápanyagokkal. A gyümölcsökben lévő enzimek frissek és egy Hurom facsaróval feldolgozott lében nagyon sok van belőlük. Az enzimek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működése érdekében. A Hurom H100 lelke is az ultém csiga, ennek segítségével képes megőrizni ezeket a tápanyagokat, a zamatot, és a tökéletes tápértéket.

Kezdjetek el juice-olni. Törődjetek az egészségetekkel. Adjatok időt, teret a testeteknek, hogy az képes legyen saját magát regenerálni.

A legfrissebb, legjobb árú akciós gépeket ide kattintva éritek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]