fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Így lesz otthon saját “ásványvized”!

I-Water ásványi golyók

Rengeteg szakértői és hírportálos cikk jelent meg 2019-ben az aktuális hazai vízminőségről, a magyarországi vízhálózat állapotáról. A hivatalos adatok szerint Magyarországon probléma nincs, ám mégis napvilágra került néhány bejegyzés, ami azt taglalja, hogy nem csak Budapest-szerte, hanem egész hazánkban kritikus állapotúak a vízvezetékek (tisztelet a kivételnek).

A legszembetűnőbb az információ tengerben az, hogy Magyarországon nem cserélik ütemezetten a vízközmű hálózat csöveit, ami aggodalomra ad okot, hiszen az ivóvíz minőségét nagyban befolyásolják a csövekben megtapadó szennyeződések, mikróbák. Kérdés azonban, hogy kinek a feladata hol kezdődik és hol ér véget ebben a történetben, mert a felelős szervezetek sok esetben csak hárítanak.

Ami tény a vízminőséggel kapcsolatban és a vízhálózat karbantartása ügyében

Nem annyira egyértelmű a helyzet, mint ahogy azt elsőre gondoljuk. Egészen addig, amíg a víz a saját kis otthonunkig, poharunkig el nem jut, több felelőse is van: többek között mi magunk is. Az alábbi ábra jól szemlélteti a helyzetet. Láthatóan ahány a szakasz, annyi a felelős is.

A szolgáltatók büdzséje legtöbbször viszont csak arra elég, hogy csőtöréskor hozzányúljanak a sok helyen már legalább100 éves csövekhez. Prevenció csak akkor van, ha pénz is van: vagy szolgáltatói vagy állami vagy privát részről.

Az Alföld egyes részein, illetve a dél- és észak-magyarországi területeken most is vannak olyan helyek, ahol a víz arzén tartama aggodalomra adhat okot. Gondként jelölik meg a tanulmányok a magyarországi víz ólom szintjét is, ami jellemzően azokból a régi ólom csövekből oldódik ki, amelyeket még 1945 előtt fektettek le. Mivel kifejezetten ólommentesítő termékek nincsenek a piacon, ezért a leghatékonyabb megoldás a csövek ütemezett cseréje lenne.

Miben segíthet a víztisztítás?

A szennyező környezet miatt egyre több helyen érdemes házilag is tisztítani a vizet, mert a csövekben megjelenő lerakódások: vas, mangán, vízkő stb. és az ezeken megtapadó mikroorganizmusok kifejezetten károsak.

Tény, hogy a vízminőség romolhat amiatt is, hogy a belső hálózatokban (otthonokban) is sok az elöregedett cső, sőt ronthat a helyezeten az is, hogy a háztartási közegekben melegebb hőfokúvá válik a víz, ahogy halad, tárolódik vagy éppen pang a csövekben. Összességében tehát, mire elér a poharunkig, addigra számos mikróbán és szennyeződésen is áthaladhat a vizünk. A felelősség ilyenkor nem feltétlenül a szolgáltatót terheli, hiszen a fogyasztó privát rendszerét önmagának kell biztonságosan karbantartania. Saját érdekében.

Miért éri meg egy saját kis ásványvízet generáló palack, azaz az I-Water?

Ugyan a csapvíz minőségéért sokat tehetünk otthon a megfelelő csövek használatával, ám attól még nem biztos, hogy ízletes és hasznos is lesz a folyadék, amit beviszünk a szerveztünkbe. A háztartási, víztisztító berendezések is csak akkor érnek valamit, ha azokat rendszeresen karbantartják, hiszen azok is elhasználódnak, szennyeződnek.

Az I-Water ásványi szűrő technológiájának köszönhetően viszont, pont egy csomó olyan veszély faktort zárhatunk ki, amit másképp nem tudnánk, csak, ha tonnaszám cipelnénk haza a boltból az ásványvizet.

Hogy miért? Mert az I-Waterben található szűrőrendszer 4 különböző ásványi anyagot tartalmaz. Mindegyikük más célt szolgál.

 

Lássuk csak:

Magnézium golyó:

A testünkben levő magnézium-ionok hozzájárulnak szervezetünk megfelelő energiaszintjének beállításához, azaz gyógyír a fáradtság, fáradékonyság, stresszes életmód ellen. Hatékony a depresszió elen és a szív- és érrendszer egészséges működéséhez is elengedhetetlen.

Turmalin golyó:

A turmalin az egyetlen ásványi anyag a földön, amelynek állandó elektromos polaritása van. A turmalin környeztünknek és nekünk is hasznos. Hatására a vízmolekulák kisebbek lesznek, így könnyebben, gyorsabban felszívódnak a testben.

Evan golyó:

A keleti orvosi kézikönyv szerint az elvan jellegzetesen édes. Szűrőként a gyógynövény tisztításához használták, illetve gyulladásgátló gyógyszerként hasznosították a bőrbetegségek kezelésére. Ezenkívül csökkenti a vízmolekulák méretét,

Szén golyó

Az I-Water szén golyói felelősek a palackokba kerülő víz alapvető megszűréséért, a szagok és mérgező anyagok eltávolításáért. A szénnek köszönhetően a víz friss ízű lesz.

Mit tud még az I-Water?

Az ásványi anyagoknak és az aktív hidrogénes minőségnek köszönhetően a refluxos tünetek is csillapíthatóak az enyhén lúgos I-Water vízzel. Amikor testmozgás hiányos életet élünk és sok nehéz ételt fogyasztunk, akkor a szerveztünk sav-bázis egyensúlya gyorsan felborulhat.

Ne feledkezzünk meg róla: egy beteges, járványos időszakban csak arra számíthatunk, hogy az immunrendszerünk jól működik. Ne a vitaminokat dobáljuk magunkba folyamatosan, hanem a természetes források felé forduljunk.

Az I-Water valós egészségmegőrző termék.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]