fbpx
🛡 Garantált termékkiszállítás a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül. Az online vásárlás most a legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Maradjon otthon, rendeljen és fizessen online! 🛡

Tisztított víz. Minden mennyiségben. Otthon, irodában, bárhol!

Egyre több hír röppen fel a magyarországi ivóvíz szennyezettségéről, ezért érdemes körültekintőnek lenni. Amit nagy nehezen megadunk szervezetünknek a vitaminok, gyümölcsök, egészséges étkezés formájában, azt nem érdemes lenullázni egy kis ólommal, hormonnal vagy más szennyeződéssel…

I-Water ásványi szűrős palackJó esetben, napi 2 liter folyadékot el kell fogyasztanunk az optimális “működésünk” biztosítására. Ha diétázunk, betegek vagyunk, a napi folyadékpótlás, akár ennek duplája is lehet, úgyhogy a szennyezett ivóvíz kifejezetten káros is lehet. Számos egész egészségügyi hatása van a rosszul tisztított víznek, szinte mindegyik hosszútávú következményekkel járhat.

 

A legtöbb haladó szellemű háztartás nem bízza a véletlenre, vagy ásványvizet vásárol tonna számra, vagy víztisztító berendezést szereltet otthonra. Ha szimplán a költségeket nézzük, mindkét esetben mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ráadásul a víz íze sem lesz feltétlenül finom. A hatékony szűrők mindeddig kifejezetten drágának bizonyultak. Itt van viszont az I-Water, ami nem csupán költséghatékony, de egy valóságos életforma is.

 

Szemléltető példa 1 főre

 

 • Egy közép árkategóriás ásványvíz 1,5 literes kiszerelésben: 100.- forint
 • Napi ásványvízfogyasztás: 2 db 1,5 literes kiszerelés/fő: 200.- forint
 • Éves ásványvízfogyasztás: 730 db 1,5 literes kiszerelés/fő: fix 146.000.- forint
 • Alapszinten szűrő víztisztító berendezés és beszerelése, éves karbantartása: minimum 35.000. forint
 • Hipermárketben vásárolható legegyszerűbb vízszűrő kancsó és víztisztító tabletta 1 évre: minium 25.000.- forint
 • I-Water ásványi szűrős kancsó 1400 ml kiszerelésben 1 éves időtartamra: fix 23.900. – forint

 

Ahogy a példában is látható, az I-Water gazdaságos beruházás az egészségbe. Nem csupán az ára tűnik vonzóbbnak hosszútávra vetítve, hanem ha megnézzük az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásait, akkor is felülmúlja az alternatívákat. A külföldön egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék, a vizsgálatok szerint, legkiválóbb előnyét, enyhén lúgosító hatása miatt tapasztalták meg. A szakértők javasolják reflux esetében, illetve azoknak a személyeknek, akik szenvednek a rossz étkezési szokásaik, túlzott stressz vagy túlsúly miatt.

Az I-Water még a kisbabáknak is biztonságosan adható

Az elvégzett tesztek alapján, a 4 ásványi golyó által megszűrt, I-Water víz, kisbabáknak is adható. A selymes íz, ami az I-Water vizet különlegesen finommá teszi, tökéletes főzéshez is. Az I-Water palackoknak és kancsónak hála, megszűnhet a végeláthatatlan ásványvíz cipelés és a pazarlás is.

I-Water ásványi szűrő palack, tisztított vízAmi az I-Watert különlegessé teszi:

 • az ásványi golyók nem csupán tisztítják a vizet, de ízletesebbé is varázsolják
 • egyszerű csapizet szűr a palack és a kancsó is, így azok bárhol és bármikor utántölthetőek
 • az ásványi golyók, akár napi használat mellett is kitartanak 1 évig, azaz nincs extra járulékos költség és utánajárás, csak a tiszta víz – ráadásul bárhol és bármikor
 • a kancsóból és a palackokból is kivehető az ásványi szűrős betét, azaz a termékeket használhatjuk egyszerű kancsóként, palackként is, ami kifejezetten környezettudatos szemlélet
 • nincsenek vegyszerek, ismeretlen adalékok: a terméket, az ásványi szűrőven egyszerű, nagyon enyhe ecetes vízzel kell áttisztítani igény szerint
 • minden palack 99,9%-ig antibakteriális
 • BPA mentes.

Aktív hidrogénes víz – azaz tele van antioxidánssal!

Az antioxidánsok fontos szerepet töltenek be az immunrendszer erősítése szempontjából. Ellenállóbbá teszik a szervezetünket, védenek a rákot okozó szabadgyökök ellen. A sok antioxidáns ezért ajándék. Nem csak gyümölcsök és zöldségek formájában lehet bevinni a szervezetbe, hanem tartalmazza a csokoládé is, illteve az olyan aktív hidrogénes vizek, mint az I-Water.

I-Water ásványi szűrős palack

Mitől lesz az I-Water aktív hidrogénes víz?

Az oldott hidrogéntartalom adja az I-Water antioxidáns tulajdonságát, ORP értékként kifejezve (oxidációs és redukciós potenciál).
Az ORP-t mV-ban mérjük és egy víz negatív ORP értéke azt jelzi, hogy anti-oxidánsokban gazdag, míg a pozitív érték oxidáns tartalmat jelez. Minél nagyobb az ORP érték, annál nagyobb az antioxidáns tartalom.

Általában az egészségünk szempontjából hasznos zöldségeknek, gyümölcsöknek az ORP-je negatív. A redukált víz hidrogént tartalmaz és negatív ORP-vel rendelkezik. Ez a fajta víz, tehát, segít megvédeni az emberi testet a különböző aktív oxigén általi károkkal szemben. Egészséges életet élni, megfelelő mennyiségű és minőségű víz nélkül lehetetlen. A csapvíz és finomított formái pedig sokszor nem elegendőek a szervezet megfelelő ásványi anyag pótlására.

Az I-Water, túlzások nélkül, az otthoni, irodai, szabadidős folyékony élet! A termékek most jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak meg a TopJuicers webáruházban, itt!

 

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  kilenc − nyolc =

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.