fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Tisztított víz. Minden mennyiségben. Otthon, irodában, bárhol!

Vízfogyasztás I-Water technológiával.

Egyre több hír röppen fel a magyarországi ivóvíz szennyezettségéről, ezért érdemes körültekintőnek lenni. Amit nagy nehezen megadunk szervezetünknek a vitaminok, gyümölcsök, egészséges étkezés formájában, azt nem érdemes lenullázni egy kis ólommal, hormonnal vagy más szennyeződéssel…

I-Water ásványi szűrős palackJó esetben, napi 2 liter folyadékot el kell fogyasztanunk az optimális “működésünk” biztosítására. Ha diétázunk, betegek vagyunk, a napi folyadékpótlás, akár ennek duplája is lehet, úgyhogy a szennyezett ivóvíz kifejezetten káros is lehet. Számos egész egészségügyi hatása van a rosszul tisztított víznek, szinte mindegyik hosszútávú következményekkel járhat.

 

A legtöbb haladó szellemű háztartás nem bízza a véletlenre, vagy ásványvizet vásárol tonna számra, vagy víztisztító berendezést szereltet otthonra. Ha szimplán a költségeket nézzük, mindkét esetben mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ráadásul a víz íze sem lesz feltétlenül finom. A hatékony szűrők mindeddig kifejezetten drágának bizonyultak. Itt van viszont az I-Water, ami nem csupán költséghatékony, de egy valóságos életforma is.

 

Szemléltető példa 1 főre

 

 • Egy közép árkategóriás ásványvíz 1,5 literes kiszerelésben: 100.- forint
 • Napi ásványvízfogyasztás: 2 db 1,5 literes kiszerelés/fő: 200.- forint
 • Éves ásványvízfogyasztás: 730 db 1,5 literes kiszerelés/fő: fix 146.000.- forint
 • Alapszinten szűrő víztisztító berendezés és beszerelése, éves karbantartása: minimum 35.000. forint
 • Hipermárketben vásárolható legegyszerűbb vízszűrő kancsó és víztisztító tabletta 1 évre: minium 25.000.- forint
 • I-Water ásványi szűrős kancsó 1400 ml kiszerelésben 1 éves időtartamra: fix 23.900. – forint

 

Ahogy a példában is látható, az I-Water gazdaságos beruházás az egészségbe. Nem csupán az ára tűnik vonzóbbnak hosszútávra vetítve, hanem ha megnézzük az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásait, akkor is felülmúlja az alternatívákat. A külföldön egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék, a vizsgálatok szerint, legkiválóbb előnyét, enyhén lúgosító hatása miatt tapasztalták meg. A szakértők javasolják reflux esetében, illetve azoknak a személyeknek, akik szenvednek a rossz étkezési szokásaik, túlzott stressz vagy túlsúly miatt.

Az I-Water még a kisbabáknak is biztonságosan adható

Az elvégzett tesztek alapján, a 4 ásványi golyó által megszűrt, I-Water víz, kisbabáknak is adható. A selymes íz, ami az I-Water vizet különlegesen finommá teszi, tökéletes főzéshez is. Az I-Water palackoknak és kancsónak hála, megszűnhet a végeláthatatlan ásványvíz cipelés és a pazarlás is.

I-Water ásványi szűrő palack, tisztított vízAmi az I-Watert különlegessé teszi:

 • az ásványi golyók nem csupán tisztítják a vizet, de ízletesebbé is varázsolják
 • egyszerű csapizet szűr a palack és a kancsó is, így azok bárhol és bármikor utántölthetőek
 • az ásványi golyók, akár napi használat mellett is kitartanak 1 évig, azaz nincs extra járulékos költség és utánajárás, csak a tiszta víz – ráadásul bárhol és bármikor
 • a kancsóból és a palackokból is kivehető az ásványi szűrős betét, azaz a termékeket használhatjuk egyszerű kancsóként, palackként is, ami kifejezetten környezettudatos szemlélet
 • nincsenek vegyszerek, ismeretlen adalékok: a terméket, az ásványi szűrőven egyszerű, nagyon enyhe ecetes vízzel kell áttisztítani igény szerint
 • minden palack 99,9%-ig antibakteriális
 • BPA mentes.

Aktív hidrogénes víz – azaz tele van antioxidánssal!

Az antioxidánsok fontos szerepet töltenek be az immunrendszer erősítése szempontjából. Ellenállóbbá teszik a szervezetünket, védenek a rákot okozó szabadgyökök ellen. A sok antioxidáns ezért ajándék. Nem csak gyümölcsök és zöldségek formájában lehet bevinni a szervezetbe, hanem tartalmazza a csokoládé is, illteve az olyan aktív hidrogénes vizek, mint az I-Water.

I-Water ásványi szűrős palack

Mitől lesz az I-Water aktív hidrogénes víz?

Az oldott hidrogéntartalom adja az I-Water antioxidáns tulajdonságát, ORP értékként kifejezve (oxidációs és redukciós potenciál).
Az ORP-t mV-ban mérjük és egy víz negatív ORP értéke azt jelzi, hogy anti-oxidánsokban gazdag, míg a pozitív érték oxidáns tartalmat jelez. Minél nagyobb az ORP érték, annál nagyobb az antioxidáns tartalom.

Általában az egészségünk szempontjából hasznos zöldségeknek, gyümölcsöknek az ORP-je negatív. A redukált víz hidrogént tartalmaz és negatív ORP-vel rendelkezik. Ez a fajta víz, tehát, segít megvédeni az emberi testet a különböző aktív oxigén általi károkkal szemben. Egészséges életet élni, megfelelő mennyiségű és minőségű víz nélkül lehetetlen. A csapvíz és finomított formái pedig sokszor nem elegendőek a szervezet megfelelő ásványi anyag pótlására.

Az I-Water, túlzások nélkül, az otthoni, irodai, szabadidős folyékony élet! A termékek most jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak meg a TopJuicers webáruházban, itt!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

 • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]