fbpx

Hurommal készül a legjobb elixír a tartós fiatalsághoz

vitaminpótlás Hurom gyümölcs- és zöldségpréssel

Mindenki szeretne egészséges és fiatalos lenni, ehhez viszont nélkülözhetetlen a megfelelő vitamin és tápanyag bevitele! Sok ember hajlamos ezt elbagatellizálni, pedig a hideg, beteges időszak beköszöntével különösen fontos lehet szervezetünknek, hogy gyümölcsöket, zöldségeket fogyasszunk. Nem csak betegségmegelőzés szempontjából fontosak azonban a vitaminok.

Egyre több ember határozza el napjanikban, hogy életmódot vált, és egészségesebben szeretne éni. Ilyenkor jobban kell figyelni arra, hogy mit eszünk, és iszunk, valamint arra is, hogy többet mozogjunk. Az egészséges életmód nem csak azt jelenti, hogy több zöldséget, és gyümölcsöt fogyasztunk, de azt is, hogy néhány ételtípust kiiktatunk az étrendünkből. Azoknak, akik most gondolkodnak, vagy már döntöttek is az ügyben, hogy egészségesebben szeretnének élni, érdemes beszerezni a konyhájukban egy slow juicert.

Nem is kell sokáig keresgélni annak érdekében, hogy a lehető legjobb készüléket találják meg, hiszen a nálunk forgalmazott Hurom gépek tökéletes juice hatást biztosítanak tulajdonosainak. A Hurom gépek működése az úgynevezett „Slow Squeezing Technology”-n, magyarul „Lassú Préselési Technológián” alapszik. Ennek eredményeképpen a levek jóval több ásványi anyagot, tápanyagot, és enzimet tartalmaznak egy sima gyümölcspréssel szemben, ezáltal több vitamin is lesz a végeredményben. Arról nem is beszélve, hogy íz tekintetében is többet kapnak majd a Hurommal készült gyümölcsöktől, zöldségektől.

Az itt használt alapanyagokból biztos nem vesz kárba semmi, hiszen a már említett lassú préselési technológiának hála, a gép minden tápanyagot kiprésel majd nekünk úgy, hogy közben a fontos és nélkülözhetetlen vitaminokat és rostokat nem károsítja meg. Azok valóban a poharunkba fognak kerülni! Talán hihetetlennek hangozik, de ha csak napi egy pohárral megiszunk egy Hurom által préselt juice-t, azzal már sokat tettünk testünk egészségéért.

Nem kell korán felkelni, és sok időt rászánni arra, hogy az italunkhoz szükséges hozzávalókat apró darabokra szeleteljük, hiszen a Hurom úgy tervezte meg készülékeit, hogy az akár nagyobb zöldség- vagy gyümölcsdarabokkal is könnyedén elbírjon. Idősporolás szempontjából azért lesz még remek választás a Hurom, mivel a takarítása is kimondottan gyorsan és egyszerűen történhet. A szűrőt elég folyóvíz mellett elmosni, és a műanyag tartályt is könnyű megtisztítani.

Hogy mely gyümölcsöket és zöldségeket érdemes összepréselni a tökéletes íz, és a napi megfelelő vitaminbevitel szempontjából, arra ötleteket találhatnak már a neten. Érdemes kísérletezni, hogy mindenki megtalálhassa a számra legízletesebb, és legtöbb energiát adó kombinációt! Ebben a Hurom zöldség- és gyümölcsprés biztos a segítségükre lesz majd! Amennyiben árakról, esetleg akciókról szeretne tájékozódni, keressenek minket bizalommal.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    15 − 1 =

    • Jelenleg nincs termék a kosarában.