fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Megoldás krónikus energiahiányra: receptre kellene felírni mindenkinek!

Répa juice Hurom slow juicerrel

Gyakori problémának tekinthető, hogy az ember egész nap fáradtnak, és álmosnak érzi magát. Sokan nem is gondolnák, de közérzetünket nagyban befolyásolja életvitelünk, életmódunk. A rendszeres mozgás hiánya, a nyugtalan, és rendszertelen alvás, a kevés folyadék fogyasztása, vagy akár a vitaminok hiánya is okozhatja azt az érzést az emberben egész nap, hogy túlhajszoltnak és kialvatlannak érzi magát. Szervezetünknek igen is szüksége van a rendszeres testmozgásra, és a mindennapos tápanyag és vitamin bevitelre ahhoz, hogy egész nap frissnek és üdének érezhessük magunkat, a rosszkedv és a kimerültség pedig ne menjen a munka, vagy tanulás rovására.

Érdemes tehát elszánni magunkat, és életmódváltásba kezdeni annak érdekében, hogy energia tartalékjaink ne merüljenek ki egykönnyen! Az első lépés legyen tehát az elhatározás, a következő pedig utána nézni, hogy mivel is segíthetnénk egészségünket.

Remek választás lehet rögtön beszerezni egy úgynevezett slow juicert, amivel könnyedén meg tudjuk oldani a napi szükséges vitaminbevitelt. A nálunk megvásárolható Hurom gépek remek választásnak bizonyulhatnak ilyen tekintetben, hiszen a készülékek „Lassú Préselési Technológiával” facsarja ki nekünk a gyümölcsök és zöldségek legjavát. A kapott juice nem csak látványban fog többet nyújtani, szemben egy sima gyümölcspréssel, hanem összetevőkben is! Az általa készített gyümölcsökből, és zöldségekből igazi vitamin bomba készül, hiszen nagyon magas az ásványi anyag, a tápanyag, és az enzim tartalma.

Sokan talán azért nem szeretik használni a gyümölcspréseket, mivel a hozzávalók összekészítése, és apró darabokra felszeletelése sok időt vesz igénybe napi szinten, és egy idő után, már nincs is kedvük nekiállni az előkészületeknek. A Huromnál erre is van megoldás, hiszen nem kell egészen kicsi szeletekre vágni a zöldségeket, gyümölcsöket, a gép a nagyobb darabokkal is könnyedén megbirkózik úgy, hogy még az utolsó cseppet is kipréselje nekünk!

A másik kifogás, ami fel szokott merülni egy gyümölcscentrifuga használatánál, az a mosogatás. Sok készüléket valóban annyira nehézkesen lehet teljesen tisztává varázsolni, hogy gyakran már másnap elő sem akarja venni a tulajdonosa. A Hurom ebben is tökéletes választást jelent, hiszen használat után a szűrőjét és a műanyag gyűjtőjét is egyszerűen és gyorsan meg lehet majd tisztítani.

Nem szabad félvállról venni testünk jelzéseit! A fáradékonyság, és a kimerültség érzése hosszútávon rányomhatja bélyegét a mindennapjainkra. Amennyiben semmilyen betegség nem áll a hatterében, érdemes otthon kísérletezni a megoldására, és vitamin juicet készíteni minden nap, hogy csökkentsük a kellemetlen tüneteket. Az olyan gyümölcsprések, mint az általunk forgalmazott Hurom készülékek, egyszeri befektetést jelentenek, viszont hosszútávon meg tudja könnyíteni az életünket. Mi most a legjobb akciókkal támogatjuk az egészéges életmódot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]