fbpx

Hurom H100, a csúcstechnológiás gyümölcs- és zöldségprés

Ha egyszer komoly elhatározásra jutunk az életmódváltás tekintetében, akkor konyhánk alaptartozéka lesz a slow juicer. Mi a Hurom gépeit ajánljuk, mert az easy sorozat szuperszárjai is olyan juice-olási élményt hoznak, amit a hagyományos gépekkel soha nem tudunk megélni. Az alábbiakban összeszedtük, hogy mitől olyan zseniális a Hurom, a H100 a hétköznapi présgépekkel ellentétben.

A Hurom köztudottan csak a gyümölcs- és zöldségpréseknek szenteli magát. Évtizedes technológiai fejlesztés van amögött, hogy minden Hurom géppel készült lé a maximális textúrát, vitamin- és tápanyagtartalmat mutassa. Juice és juice között is van különbség. Biztos te is tapasztaltad már, hogy ugyanaz a narancslé a kedvenc kávézódban, sokszor, sokkal ízletesebb, mint otthon. Ennek okát nem a gyümölcsökben kell keresni, hanem a gépben, amivel készítették.

A legtöbb otthoni gép jellemzően könnyű vázas, egyszerű motorral felszerelt. Elvégzi a préselést, de nem ad hozzá plusz élményt. A Hurommal már első alkalommal észrevehető, hogy több levet kapsz, szebb az italod színe és mintha sokkal sűrűbb és ízletesebb is lenne. Igen, ez a valóság. A Hurom lassú préselésű technológiája annyiban különbözik a versenytársakétól, hogy a folyamat során, szinte megrág mindent a gép, szó szerint kisajtolja az utolsó csepp értékes tápanyagot is az alapanyagokból. A lassú préselésnek köszönhetően nem sérülnek a vitaminok, nyomelemek, hanem pont úgy kerülnek a pohárba, ahogy azt fejben, a juice-olás előtt elképzeltük. A végeredmény egy zamatos ital, ami tovább eláll, mint a hagyományos juicerrel készült társa.

Egy pohár egészség a Hurommal mindennap!

Már napi 1 pohár Hurom juice elfogyasztása növelheti az energiánkat, javíthatja az állóképességünket. A közhiedelemmel ellentétben, nem kell hosszú fél órákat szánni egy kiadós juice-olásra, mert a Hurom úgy tervezte meg gyümölcs- és zöldségpréseit, hogy az adagolónyílásokon akár nagyobb, darabosabb összetevők is könnyedén beféjenek. A tartályuk döntött, így ügyeskedni sem kell, hogy minden a pohárban landoljon: az utolsó cseppig hasznosíthatjuk a leveket. Alacsony fordulatszám, maximális íz. Ha eddig hagyományos juicert használtál, akkor a Hurom gépeit lassúnak fogod érezni. De tudnod kell, hogy ez a levek érdekében történik. Ettől lesz testesebb minden ital. Emiatt nem fröccsen ki semmi a gépekből.

A Hurom H100 könnyen tisztítható

Amikor juicert keresünk, akkor egyértelműen fontos opció, hogy a gép tisztításával ne menjen el sok időnk. A H100 szűrői speciálisak, csapvízzel egyszerűen csak át kell öblíteni őket. Mivel műanyagból vannak, nem ragad beléjük a gyümölcshús, nem igényelnek extrém trükköket, hogy tiszták legyenek. A H100-ról azt mondják, szinte már préselés közben tisztítja magát, olyan precízen illeszkednek a szűrők egymáshoz.

 

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    tizenkilenc − kilenc =

    • Jelenleg nincs termék a kosarában.