fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Hurom H100, a csúcstechnológiás gyümölcs- és zöldségprés

Hurom H100 easy technológiás prés

Ha egyszer komoly elhatározásra jutunk az életmódváltás tekintetében, akkor konyhánk alaptartozéka lesz a slow juicer. Mi a Hurom gépeit ajánljuk, mert az easy sorozat szuperszárjai is olyan juice-olási élményt hoznak, amit a hagyományos gépekkel soha nem tudunk megélni. Az alábbiakban összeszedtük, hogy mitől olyan zseniális a Hurom, a H100 a hétköznapi présgépekkel ellentétben.

A Hurom köztudottan csak a gyümölcs- és zöldségpréseknek szenteli magát. Évtizedes technológiai fejlesztés van amögött, hogy minden Hurom géppel készült lé a maximális textúrát, vitamin- és tápanyagtartalmat mutassa. Juice és juice között is van különbség. Biztos te is tapasztaltad már, hogy ugyanaz a narancslé a kedvenc kávézódban, sokszor, sokkal ízletesebb, mint otthon. Ennek okát nem a gyümölcsökben kell keresni, hanem a gépben, amivel készítették.

A legtöbb otthoni gép jellemzően könnyű vázas, egyszerű motorral felszerelt. Elvégzi a préselést, de nem ad hozzá plusz élményt. A Hurommal már első alkalommal észrevehető, hogy több levet kapsz, szebb az italod színe és mintha sokkal sűrűbb és ízletesebb is lenne. Igen, ez a valóság. A Hurom lassú préselésű technológiája annyiban különbözik a versenytársakétól, hogy a folyamat során, szinte megrág mindent a gép, szó szerint kisajtolja az utolsó csepp értékes tápanyagot is az alapanyagokból. A lassú préselésnek köszönhetően nem sérülnek a vitaminok, nyomelemek, hanem pont úgy kerülnek a pohárba, ahogy azt fejben, a juice-olás előtt elképzeltük. A végeredmény egy zamatos ital, ami tovább eláll, mint a hagyományos juicerrel készült társa.

Egy pohár egészség a Hurommal mindennap!

Már napi 1 pohár Hurom juice elfogyasztása növelheti az energiánkat, javíthatja az állóképességünket. A közhiedelemmel ellentétben, nem kell hosszú fél órákat szánni egy kiadós juice-olásra, mert a Hurom úgy tervezte meg gyümölcs- és zöldségpréseit, hogy az adagolónyílásokon akár nagyobb, darabosabb összetevők is könnyedén beféjenek. A tartályuk döntött, így ügyeskedni sem kell, hogy minden a pohárban landoljon: az utolsó cseppig hasznosíthatjuk a leveket. Alacsony fordulatszám, maximális íz. Ha eddig hagyományos juicert használtál, akkor a Hurom gépeit lassúnak fogod érezni. De tudnod kell, hogy ez a levek érdekében történik. Ettől lesz testesebb minden ital. Emiatt nem fröccsen ki semmi a gépekből.

A Hurom H100 könnyen tisztítható

Amikor juicert keresünk, akkor egyértelműen fontos opció, hogy a gép tisztításával ne menjen el sok időnk. A H100 szűrői speciálisak, csapvízzel egyszerűen csak át kell öblíteni őket. Mivel műanyagból vannak, nem ragad beléjük a gyümölcshús, nem igényelnek extrém trükköket, hogy tiszták legyenek. A H100-ról azt mondják, szinte már préselés közben tisztítja magát, olyan precízen illeszkednek a szűrők egymáshoz.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]