fbpx
🛡 Garantált termékkiszállítás a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül. Az online vásárlás most a legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Maradjon otthon, rendeljen és fizessen online! 🛡

Miért jobb az I-Water, mint a csapvíz?

Az I-Water mindent tud, amit egy modern egészségmegőrző palacknak tudnia kell: BPA mentes, 99,9%-ig antibakteriális, az ásványi golyók teljesen természetesen szűrik meg a vizet, könnyen hordozható, kis helyen is elférn, segít a természetes és egészséges egyensúly megteremtésében.

Nem mindegy, hogy milyen vizet iszunk?

Szervezetünk sokáig raktározza a káros anyagokat, emiatt könnyen leterheli szerveinket a kiválasztás. Ha nem jutunk megfelelő minőségű folyadékhoz, akkor extra munkára kényszerítjük a testünket, ami nyilvánvalóan energiát von el. Ezért van az, hogy bizonyos élethelyzetekben, betegségek során, sokkal fáradékonyabbnak érezzük magunkat. Egyszerűen szólva: dolgozik a szervezetünk, hogy kihozza magából a legjobbat.

Miért ne használnánk minőségi vizet minden percben, ha lehet?

Ha odafigyelünk a napi gyümölcs bevitelre, ha megnézzük, minen élelmiszeren, hogy mennyi “E” adalékot tartalmaz, akkor miért pont a vizet hagyjuk ki a “népszámlálásból”? Te tudod, hogy a lakóhelyeden milyen minőségű a víz? Tudod azt is, hogy milyen értékek között nem káros az ásványvíz bevitele? Ha nem vagy képben, de mégis ágálsz egy bizonyítottan, egészséges egyensúly megteremtésére kalibrált termék ellen, akkor itt az ideje, hogy a tudatosság egy újabb szintjére lépj.

Mitől jobb az I-Water víz, mint bármi más, hosszú távon?

Az I-Water az ásványvíz helyett azért is bölcs döntés, mert hosszú távon olcsóbb. Míg a palackozott vizeket kartonszámra viszed haza, addig az I-Watert csak után kell töltened, hogy megfelelő minőségű vized legyen. Az I-Water ásványi golyóit egy évig, akár napi használat mellett, sem kell lecserélni. Maga a palack néha igényel tisztítást, de az percek alatt elvégezhető.

A sima csapvízhez képest egy természetes módon tisztított vízhez juthatsz hozzá forralás és egyéb tisztítószeres vízkezelés helyett. Az I-Water segít megteremteni a megfelelő egyensúlyt, hogy minden szerved normál üzemmódban végezhesse a munkáját. Mindezek mellett enyhén lúgosítja is a vizet, így eredményesen hozzájárul a megfelelő életminőség fenntartásához.

Bővebb információt és aktuális akciókat itt találsz az I-Water termékekről.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    3 + 8 =

    • Jelenleg nincs termék a kosarában.