fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Miért jobb az I-Water, mint a csapvíz?

Egészséges és tiszta víz I-Water palackokkal

Az I-Water mindent tud, amit egy modern egészségmegőrző palacknak tudnia kell: BPA mentes, 99,9%-ig antibakteriális, az ásványi golyók teljesen természetesen szűrik meg a vizet, könnyen hordozható, kis helyen is elférn, segít a természetes és egészséges egyensúly megteremtésében.

Nem mindegy, hogy milyen vizet iszunk?

Szervezetünk sokáig raktározza a káros anyagokat, emiatt könnyen leterheli szerveinket a kiválasztás. Ha nem jutunk megfelelő minőségű folyadékhoz, akkor extra munkára kényszerítjük a testünket, ami nyilvánvalóan energiát von el. Ezért van az, hogy bizonyos élethelyzetekben, betegségek során, sokkal fáradékonyabbnak érezzük magunkat. Egyszerűen szólva: dolgozik a szervezetünk, hogy kihozza magából a legjobbat.

Miért ne használnánk minőségi vizet minden percben, ha lehet?

Ha odafigyelünk a napi gyümölcs bevitelre, ha megnézzük, minen élelmiszeren, hogy mennyi “E” adalékot tartalmaz, akkor miért pont a vizet hagyjuk ki a “népszámlálásból”? Te tudod, hogy a lakóhelyeden milyen minőségű a víz? Tudod azt is, hogy milyen értékek között nem káros az ásványvíz bevitele? Ha nem vagy képben, de mégis ágálsz egy bizonyítottan, egészséges egyensúly megteremtésére kalibrált termék ellen, akkor itt az ideje, hogy a tudatosság egy újabb szintjére lépj.

Mitől jobb az I-Water víz, mint bármi más, hosszú távon?

Az I-Water az ásványvíz helyett azért is bölcs döntés, mert hosszú távon olcsóbb. Míg a palackozott vizeket kartonszámra viszed haza, addig az I-Watert csak után kell töltened, hogy megfelelő minőségű vized legyen. Az I-Water ásványi golyóit egy évig, akár napi használat mellett, sem kell lecserélni. Maga a palack néha igényel tisztítást, de az percek alatt elvégezhető.

A sima csapvízhez képest egy természetes módon tisztított vízhez juthatsz hozzá forralás és egyéb tisztítószeres vízkezelés helyett. Az I-Water segít megteremteni a megfelelő egyensúlyt, hogy minden szerved normál üzemmódban végezhesse a munkáját. Mindezek mellett enyhén lúgosítja is a vizet, így eredményesen hozzájárul a megfelelő életminőség fenntartásához.

Bővebb információt és aktuális akciókat itt találsz az I-Water termékekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]