fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Bébiételek készítése Vitamix turmixgéppel

Vitamix Turmixgép

Amikor gyereked születik, minden átértékelődik. A saját világod helyett, egyszerre fontosabb lesz egy másik lényé. Attól a perctől kezdve mindent jól akarsz csinálni, mindent meg akarsz adni az új életnek. Feltétel nélküli szeretet ez. Olyan, ami meghatározza életed minden pillanatát.

Ha egészségről van szó, akkor semmi sem elég drága. Ha gyerekünkről kell gondoskodjunk, akkor a legjobbnál is jobb minőséget szeretnénk. Így van ez a táplálkozással is. A boltban vásárolt bébiételek olcsók, és jók is, de megnézted már valaha, hogy valóban tele vannak-e olyan tápanyagokkal és vitaminokkal, amik nélkülözhetetlenek a babád fejlődéséhez? Nem lenne, de sokkal jobb, ha ezeket te magad is el tudnád készíteni? Nem szeretnél biztosra menni? Ha igen, akkor van egy jó hírünk: nem kell egy főző talentumnak lenned, mégis tökéletes ételeket tudsz varázsolni egy profi turmixgéppel. Mondjuk a Vitamix modellek egyikével.

A Vitamix turmixgépeket kifejezetetten ajánlják bébiételek elkészítésére, mert a turmixolt alapanyagokból szinte minden érékes tápanyaot és vitamint megőriznek. Működésük biztonságos, halk és gyors. Nem kell hozzá mester chef tudás, hogy egy könnyű, ám egészséges ételt készíts vele kisbabádnak. A legtöbb géppel magad szabályozhatod, hogy milyen textúrájú ételt, italt szeretnél elkészíteni. Emiatt a hozzátáplálás első pillanatától, a darabos ételek integrálásáig hasznos útitárs a gyerekes családok életében.

A hagyományos gépekkel ellentétben, a Vitamix védelmi rendszere is a fáradt anyukákat szolgálja. A fejlett technológiának köszönhetően, a gép érzékeli, ha a fedél vagy a tartály nincs a megfelelő helyen. A vezeték nélküli kapcsolat nem csak a tárolást könnyíti meg, de abban is segít, hogy a keverőt megdönthessük használat közben, így tökéletesítve a turmixolást. Három automata keverési ciklusa van, melyekkel smoothiekat, forró leveseket és fagyasztott nassolnivalókat csinálhatunk.

Az olcsóbb gépekkel szemben a Vitamixben 2.2 csúcsteljesítményű motor van beleépítve, ami biztosan nem fog lehalni, akkor sem ha erősebben dolgozik a gép vagy sokáig. Abszolút megbízható, de ha még mindig kétségek merülnének fel a teljesítményével kapcsolatban, akkor a hozzájuk járó, éveken át tartó garancia talán megnyugtató lehet mindenkinek.

Ami az anyukáknak külön öröm lehet, hogy könnyen tisztíthatóak kézzel és a mosogatógépbe is be lehet rakni őket. További jóság, hogy a beépített digitális időzítő segít elkerülni azt a balesetet, hogy az ételek esetleg ne legyenek rendesen feldolgozva. A Vitamax turmixgépek BPA-mentes anyagokból készültek, igazi egészségmegőrző termékek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]