fbpx

Bébiételek készítése Vitamix turmixgéppel

Vitamix Turmixgép

Amikor gyereked születik, minden átértékelődik. A saját világod helyett, egyszerre fontosabb lesz egy másik lényé. Attól a perctől kezdve mindent jól akarsz csinálni, mindent meg akarsz adni az új életnek. Feltétel nélküli szeretet ez. Olyan, ami meghatározza életed minden pillanatát.

Ha egészségről van szó, akkor semmi sem elég drága. Ha gyerekünkről kell gondoskodjunk, akkor a legjobbnál is jobb minőséget szeretnénk. Így van ez a táplálkozással is. A boltban vásárolt bébiételek olcsók, és jók is, de megnézted már valaha, hogy valóban tele vannak-e olyan tápanyagokkal és vitaminokkal, amik nélkülözhetetlenek a babád fejlődéséhez? Nem lenne, de sokkal jobb, ha ezeket te magad is el tudnád készíteni? Nem szeretnél biztosra menni? Ha igen, akkor van egy jó hírünk: nem kell egy főző talentumnak lenned, mégis tökéletes ételeket tudsz varázsolni egy profi turmixgéppel. Mondjuk a Vitamix modellek egyikével.

A Vitamix turmixgépeket kifejezetetten ajánlják bébiételek elkészítésére, mert a turmixolt alapanyagokból szinte minden érékes tápanyaot és vitamint megőriznek. Működésük biztonságos, halk és gyors. Nem kell hozzá mester chef tudás, hogy egy könnyű, ám egészséges ételt készíts vele kisbabádnak. A legtöbb géppel magad szabályozhatod, hogy milyen textúrájú ételt, italt szeretnél elkészíteni. Emiatt a hozzátáplálás első pillanatától, a darabos ételek integrálásáig hasznos útitárs a gyerekes családok életében.

A hagyományos gépekkel ellentétben, a Vitamix védelmi rendszere is a fáradt anyukákat szolgálja. A fejlett technológiának köszönhetően, a gép érzékeli, ha a fedél vagy a tartály nincs a megfelelő helyen. A vezeték nélküli kapcsolat nem csak a tárolást könnyíti meg, de abban is segít, hogy a keverőt megdönthessük használat közben, így tökéletesítve a turmixolást. Három automata keverési ciklusa van, melyekkel smoothiekat, forró leveseket és fagyasztott nassolnivalókat csinálhatunk.

Az olcsóbb gépekkel szemben a Vitamixben 2.2 csúcsteljesítményű motor van beleépítve, ami biztosan nem fog lehalni, akkor sem ha erősebben dolgozik a gép vagy sokáig. Abszolút megbízható, de ha még mindig kétségek merülnének fel a teljesítményével kapcsolatban, akkor a hozzájuk járó, éveken át tartó garancia talán megnyugtató lehet mindenkinek.

Ami az anyukáknak külön öröm lehet, hogy könnyen tisztíthatóak kézzel és a mosogatógépbe is be lehet rakni őket. További jóság, hogy a beépített digitális időzítő segít elkerülni azt a balesetet, hogy az ételek esetleg ne legyenek rendesen feldolgozva. A Vitamax turmixgépek BPA-mentes anyagokból készültek, igazi egészségmegőrző termékek.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    1 × négy =

    • Jelenleg nincs termék a kosarában.