fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Hurommal öröm a házi gyümölcslé készítése!

házi gyümölcslé, Hurom H100

Vigyázat, mert ha egyszer kipróbálod, soha többet nem akarsz majd boltit venni! Aki egyszer megkóstolja, hogy milyen egy valódi, friss házi gyümölcslé, nem akar majd dobozosat inni. Most hogy végre a nyárral megérkezett a hazai gyümölcs- és zöldségszezon is, aki csak teheti, préseljen otthon, készítsen házi gyümölcsleveket. Persze ebben is, mint mindenben, az egészséges és vitamindús táplálkozásban is fő a változatosság.

Jelenleg kétféle módszer vagy irányzat létezik az otthon is elkészíthető gyümölcslevekhez, az egyik az általunk is már többször emlegetett gyümölcspréselés, míg a másik a centrifugálás. Többször esett szó már arról is, hogy a préseléssel készített gyümölcs- és zöldséglevek mennyivel értékesebbek centrifugált társaiknál. A préselésnél alacsony fordulatszámon történik a lé kinyerése, így értékes tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag nedűt kapunk. Az egészséges életmód szempontjából ez nem elhanyagolható szempont.

Érdemes továbbá tudni azt is az otthon készített, préselt gyümölcs- és zöldséglevekkel kapcsolatban, hogy szinte bármilyen variációban használhatjuk a gépet. A gyümölcsprés gépek nagy tartállyal rendelkeznek, így akár egészben is adagolhatjuk bele a zöldségeket és a gyümölcsöket. Az igazán tökéletes választás az új Hurom H100 slow juicer gyümölcsprés! Ez a prémium minőségű présgép ugyanis egy teljesen új juice-olási technológiával dolgozik.

A házi gyümölcslevek formatervezett slow juicere

Mostantól készíthetjük akár éjjel, akár reggeli meglepetésként is a család számára a házi gyümölcslevet, biztosan senki nem ébred majd fel rá! A Hurom H100 halkan és gyorsan dolgozik, használata pedig roppant egyszerű. Ez az eszköz a slow juicerek között is úttörő, mivel leegyszerűsíti azokat a folyamatokat, amelyeket eddig az egészséges italok elkészítésére fordítottunk. Egészen új szűrési, préselési eljárással dolgozik, a legújabb tartállyal szerelték fel. A facsaró innovatív funkcióinak köszönhetően az elkészített házi italok, gyümölcslevek sokkal hosszabb ideig őrzik frissességüket és ízüket.

Működésének maximalizálásához az új, kettős, szinte egymáshoz tapadó műanyag szűrő segíti hozzá, így pillanatok alatt és szinte teljesen kipréselődik a lé bármilyen gyümölcsből, zöldségből. De nemcsak a kedvenc házi gyömölcslevünket készíthetjük el vele gyorsabban, zamatosabban vagy egyszerűbben, hanem mostantól egészséges nassolnivalót is gyárthatunk otthoni gyümölcsprésünkkel. Ez a slow jucer feldolgozza a zöldségeket, gyümölcsöket, búzafüvet, de akár még zsemlemorzsa előállítására is alkalmas. Készíthetünk juice-okat, egészséges reggeli italok, vagy valódi íz élményt nyújtó fagylaltokat is. Az új, innovatív kettősszűrős mechanizmus miatt egyszerre zúzza és préseli az értékes levet. Kettős adagolójának hála, biztonságosan megdarálja a puhább, kerek alapanyagokat és a szálas zöldségféléket is.

Nem csupán kezelése, de tisztítása is pofon egyszerű, könnyen szét- és összeszerelhető. Új technológiával dolgozik, ami modern, egyszerű ugyanakkor gyors, halk és minimális visszamaradt szárazanyaggal tartalommal jár. A Hurom H100-zal készített italok nem igényelnek hosszadalmas előkészületeket. A slow juicer, formatervezett külsejével, igazi dísze lehet konyhánknak. Az elegáns külső egy modern munkafolyamatokat végző belsőt takar, aminek hatására, kamu mentesen kiváló minőségű és textúrájú, friss gyümölcs- és zöldségleveket fogyaszthatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]