fbpx

Hurommal öröm a házi gyümölcslé készítése!

házi gyümölcslé, Hurom H100

Vigyázat, mert ha egyszer kipróbálod, soha többet nem akarsz majd boltit venni! Aki egyszer megkóstolja, hogy milyen egy valódi, friss házi gyümölcslé, nem akar majd dobozosat inni. Most hogy végre a nyárral megérkezett a hazai gyümölcs- és zöldségszezon is, aki csak teheti, préseljen otthon, készítsen házi gyümölcsleveket. Persze ebben is, mint mindenben, az egészséges és vitamindús táplálkozásban is fő a változatosság.

Jelenleg kétféle módszer vagy irányzat létezik az otthon is elkészíthető gyümölcslevekhez, az egyik az általunk is már többször emlegetett gyümölcspréselés, míg a másik a centrifugálás. Többször esett szó már arról is, hogy a préseléssel készített gyümölcs- és zöldséglevek mennyivel értékesebbek centrifugált társaiknál. A préselésnél alacsony fordulatszámon történik a lé kinyerése, így értékes tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag nedűt kapunk. Az egészséges életmód szempontjából ez nem elhanyagolható szempont.

Érdemes továbbá tudni azt is az otthon készített, préselt gyümölcs- és zöldséglevekkel kapcsolatban, hogy szinte bármilyen variációban használhatjuk a gépet. A gyümölcsprés gépek nagy tartállyal rendelkeznek, így akár egészben is adagolhatjuk bele a zöldségeket és a gyümölcsöket. Az igazán tökéletes választás az új Hurom H100 slow juicer gyümölcsprés! Ez a prémium minőségű présgép ugyanis egy teljesen új juice-olási technológiával dolgozik.

A házi gyümölcslevek formatervezett slow juicere

Mostantól készíthetjük akár éjjel, akár reggeli meglepetésként is a család számára a házi gyümölcslevet, biztosan senki nem ébred majd fel rá! A Hurom H100 halkan és gyorsan dolgozik, használata pedig roppant egyszerű. Ez az eszköz a slow juicerek között is úttörő, mivel leegyszerűsíti azokat a folyamatokat, amelyeket eddig az egészséges italok elkészítésére fordítottunk. Egészen új szűrési, préselési eljárással dolgozik, a legújabb tartállyal szerelték fel. A facsaró innovatív funkcióinak köszönhetően az elkészített házi italok, gyümölcslevek sokkal hosszabb ideig őrzik frissességüket és ízüket.

Működésének maximalizálásához az új, kettős, szinte egymáshoz tapadó műanyag szűrő segíti hozzá, így pillanatok alatt és szinte teljesen kipréselődik a lé bármilyen gyümölcsből, zöldségből. De nemcsak a kedvenc házi gyömölcslevünket készíthetjük el vele gyorsabban, zamatosabban vagy egyszerűbben, hanem mostantól egészséges nassolnivalót is gyárthatunk otthoni gyümölcsprésünkkel. Ez a slow jucer feldolgozza a zöldségeket, gyümölcsöket, búzafüvet, de akár még zsemlemorzsa előállítására is alkalmas. Készíthetünk juice-okat, egészséges reggeli italok, vagy valódi íz élményt nyújtó fagylaltokat is. Az új, innovatív kettősszűrős mechanizmus miatt egyszerre zúzza és préseli az értékes levet. Kettős adagolójának hála, biztonságosan megdarálja a puhább, kerek alapanyagokat és a szálas zöldségféléket is.

Nem csupán kezelése, de tisztítása is pofon egyszerű, könnyen szét- és összeszerelhető. Új technológiával dolgozik, ami modern, egyszerű ugyanakkor gyors, halk és minimális visszamaradt szárazanyaggal tartalommal jár. A Hurom H100-zal készített italok nem igényelnek hosszadalmas előkészületeket. A slow juicer, formatervezett külsejével, igazi dísze lehet konyhánknak. Az elegáns külső egy modern munkafolyamatokat végző belsőt takar, aminek hatására, kamu mentesen kiváló minőségű és textúrájú, friss gyümölcs- és zöldségleveket fogyaszthatunk.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    11 − 4 =

    • Jelenleg nincs termék a kosarában.