fbpx
🛡 Garantált termékkiszállítás a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül. Az online vásárlás most a legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Maradjon otthon, rendeljen és fizessen online! 🛡

Ne csak akkor igyál vizet, ha szomjas vagy!

Mindenki tudja, hogy vizet, folyadékot inni kell!!! A kérdés mégis az, annak ellenére, hogy te magad is tudod: vajon iszol is eleget belőle? Ha nem, akkor érdemes elolvasnod az alábbi rövid gondolatokat arról, hogy mi is történik veled, ha alacsony a napi folyadékbeviteled.

 

Top 5 ok, ami majd meggyőz és holnaptól iszod a vizet!

 

 1. Ha nem kap elég vizet a szervezeted, akkor kiszáradsz. A szerveid hiper nehéz közegben kell elvégezzék a napi feladatukat, azaz kimerülnek, te pedig egyik pillanatról a másikra extrém fáradt leszel.
 2. Amikor nem iszol eleget sokkal hamarabb leszel éhes. Nem véletlen, hogy minden diétás tanács azzal kezdődik, hogy “igyál meg naponta 3 liter vizet”… hiszen az éhség és a szomjúság is a hipotalamuszba vannak bekötve.
 3. A tanulmányok szerint, a fejfájás és a migrén kialakulása is összekapcsolható az alacsony vízfogyasztással.
 4. A dehidratáltság a pszichés és fizikai állapotodat is befolyásolja. Kimutatták, hogy a dehidratált emberek közel 30%-kal rosszabbul teljesítenek fizikailag és szellemileg is.
 5. A megfelelő mennyiségű ivóvíz segíthet a székrekedés megelőzésében.

 

Miért mondjuk azt, hogy víz maga az élet?

 

 1. Az agyszövetek kb. 75%-át víz teszi ki.
 2. A víz segíti szervezetünket, hogy a felesleges salakanyagokat gyorsan kipucoljuk a testünkből.
 3. A víz, tökéletes “kenőanyaga” az izületeknek.
 4. A víz segít oxigént szállítani testünk minden részébe.
 5. A víz elengedhetetlen a megevett táplálékok megfelelő megemésztéséhez.
 6. Az izomszövetek kb. 75%-át is víz teszi ki.

Amikor megvonod magadtól a megfelelő mennyiségű vizet, valójában gátolod a szervezeted az egészséges működésben. Mindenki víz igénye más és más. Függ attól, hogy milyen fizikai megterhelésnek vagyunk kitéve, mennyire vagyunk izzadósak, milyen éghajlati övezetben élünk. Mielőtt nekilátsz, tájékozódj, hogy a lehető legjobbat tudd megadni magadnak. Addig is egy alternatívát kapsz tőlünk, az I-Water palackokat, hogy legalább azon ne kelljen töprengj, miben viszed magaddal nap, mint nap az életet!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  tizenhat + 7 =

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.