fbpx
🛡 Garantált termékkiszállítás a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül. Az online vásárlás most a legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Maradjon otthon, rendeljen és fizessen online! 🛡

Milyen jótékony hatással bír az I-Water?

I-Water jótékony hatásai

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy naponta érdemes legalább 2-2,5 liter folyadékot elfogyasztani, amelynek lehetőleg a nagy része valósan vízből kellene, hogy álljon. Ha ez a víz ráadásul szűrt, vagy az I-Water palack által tisztított, akkor elmondható, hogy igazán figyelünk az egészségünkre, támogatjuk a szervezetünket és segítjük az emésztést. Ha nem csalunk, hanem kitartóak vagyunk, akkor az I-water jótékony hatásai már hamar megfigyelhetőek lesznek.

Bár a csapvíz tartalmazza a szervezetünk számára ideális mennyiségű ásványi anyagokat, de a káros anyagoktól sem mentes, például nehézfém-maradványok, gyógyszer- és hormonmaradványok, növényvédőszer és egyéb szennyezőanyagok is maradhatnak benne. Mivel az ásványvízhez képest a csapvíz jóval kevesebbe kerül, ésszerű megoldásnak tűnhet, hogy megszűrjük a csapból folyó vizet. Ehhez tökéletes eszköz az ásványi golyókkal ellátott I-Water palack.

A tisztított víz jobban hidratál, mint a sima csapvíz, véd a kiszáradástól. Külsőleg alkalmazva pedig segíti megőrizni bőrünk színét és a szennyeződések könnyebb eltávolításában is hatékonyabb. A szűrt víznek nem csak a struktúrája, de az íze is finomabb, mint a hagyományos csapvíznek, hiszen hiányoznak belőle a szennyeződések. A tisztított vízből készült ételek és italok – mint például a kávé vagy a tea – is sokkal zamatosabbak.

Nem csupán a felnőttekre van jótékony hatással az I-Water

A saját egészségünk mellett, talán még fontosabb gyermekünk, gyermekeink egészsége. A csecsemők emésztőrendszere nem olyan, mint egy felnőtté, szervezetük sem elég ellenálló még. Éppen ezért fogékonyabbak a fertőzésekre, bármilyen betegségekre. A fentebb említettek okán a csapvízben található mesterséges anyagok megterhelik a babák szervezetét, ezért ha biztosra akarunk menni, még forralva se adjunk tisztítatlan csapvizet nekik!

Ezt a piaci rést kihasználva terjedtek el hihetetlen gyorsasággal a különböző babavizek az elmúlt évtizedek során. A babavizek azonban meglehetősen drágák, kisebb formátumban kapható palackozott vizek. Minek költenénk el feleslegesen ennyi pénzt, mikor az I-Water palackkal tisztított víz tökéletes nem csupán a felnőttek, de a babák számára is? Olcsóbb, hiszen egy-egy palackot egyszer kell csupán megvásárolni, a benne lévő ásványi golyók pedig még a mindennapos használat mellett is akár egy évig is kitartanak és tisztítják, finoman lúgosítják a palackban lévő vizet.

Az I-Water egyéb jótékony hatásai

Élvezd a cipekedés nélküli tiszta, szűrt víz előnyeit! Miért ne húznád ki a bevásárló listádról a drága palackozott vizet? Hiszen eddig is utáltad a több palack ásványvizet az emeletre, több fordulóban felcipelni. Gondolj bele, mennyit takaríthatsz meg azzal, hogy nem kell többet palackozott vizet vásárolnod! Nem mellesleg óvod környezeted is vele, hiszen a le nem bomló műanyag hulladék 21. századunk legnagyobb problémája. Az I-Water palackba töltött víz egyenesen a csapból érkezik, nem keletkezik használata közben semmilyen felesleges műanyag hulladék. Mégis könnyen magaddal viheted munkába, iskolába.

Az I-Water palack olcsóbb, mint egy víztisztító készülék, melyet csupán otthonodban, helyhez kötötten tudsz használni. Mivel a palackok többféle méretben elérhetők, vihetsz kisebb mennyiséget bedobva a táskádba, vagy akár egy nagyobb palackból ketten is élvezhetitek a kirándulás alatt a tisztított víz üde zamatát.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    16 + 13 =

    • Jelenleg nincs termék a kosarában.