fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Milyen jótékony hatással bír az I-Water?

I-Water jótékony hatásai

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy naponta érdemes legalább 2-2,5 liter folyadékot elfogyasztani, amelynek lehetőleg a nagy része valósan vízből kellene, hogy álljon. Ha ez a víz ráadásul szűrt, vagy az I-Water palack által tisztított, akkor elmondható, hogy igazán figyelünk az egészségünkre, támogatjuk a szervezetünket és segítjük az emésztést. Ha nem csalunk, hanem kitartóak vagyunk, akkor az I-water jótékony hatásai már hamar megfigyelhetőek lesznek.

Bár a csapvíz tartalmazza a szervezetünk számára ideális mennyiségű ásványi anyagokat, de a káros anyagoktól sem mentes, például nehézfém-maradványok, gyógyszer- és hormonmaradványok, növényvédőszer és egyéb szennyezőanyagok is maradhatnak benne. Mivel az ásványvízhez képest a csapvíz jóval kevesebbe kerül, ésszerű megoldásnak tűnhet, hogy megszűrjük a csapból folyó vizet. Ehhez tökéletes eszköz az ásványi golyókkal ellátott I-Water palack.

A tisztított víz jobban hidratál, mint a sima csapvíz, véd a kiszáradástól. Külsőleg alkalmazva pedig segíti megőrizni bőrünk színét és a szennyeződések könnyebb eltávolításában is hatékonyabb. A szűrt víznek nem csak a struktúrája, de az íze is finomabb, mint a hagyományos csapvíznek, hiszen hiányoznak belőle a szennyeződések. A tisztított vízből készült ételek és italok – mint például a kávé vagy a tea – is sokkal zamatosabbak.

Nem csupán a felnőttekre van jótékony hatással az I-Water

A saját egészségünk mellett, talán még fontosabb gyermekünk, gyermekeink egészsége. A csecsemők emésztőrendszere nem olyan, mint egy felnőtté, szervezetük sem elég ellenálló még. Éppen ezért fogékonyabbak a fertőzésekre, bármilyen betegségekre. A fentebb említettek okán a csapvízben található mesterséges anyagok megterhelik a babák szervezetét, ezért ha biztosra akarunk menni, még forralva se adjunk tisztítatlan csapvizet nekik!

Ezt a piaci rést kihasználva terjedtek el hihetetlen gyorsasággal a különböző babavizek az elmúlt évtizedek során. A babavizek azonban meglehetősen drágák, kisebb formátumban kapható palackozott vizek. Minek költenénk el feleslegesen ennyi pénzt, mikor az I-Water palackkal tisztított víz tökéletes nem csupán a felnőttek, de a babák számára is? Olcsóbb, hiszen egy-egy palackot egyszer kell csupán megvásárolni, a benne lévő ásványi golyók pedig még a mindennapos használat mellett is akár egy évig is kitartanak és tisztítják, finoman lúgosítják a palackban lévő vizet.

Az I-Water egyéb jótékony hatásai

Élvezd a cipekedés nélküli tiszta, szűrt víz előnyeit! Miért ne húznád ki a bevásárló listádról a drága palackozott vizet? Hiszen eddig is utáltad a több palack ásványvizet az emeletre, több fordulóban felcipelni. Gondolj bele, mennyit takaríthatsz meg azzal, hogy nem kell többet palackozott vizet vásárolnod! Nem mellesleg óvod környezeted is vele, hiszen a le nem bomló műanyag hulladék 21. századunk legnagyobb problémája. Az I-Water palackba töltött víz egyenesen a csapból érkezik, nem keletkezik használata közben semmilyen felesleges műanyag hulladék. Mégis könnyen magaddal viheted munkába, iskolába.

Az I-Water palack olcsóbb, mint egy víztisztító készülék, melyet csupán otthonodban, helyhez kötötten tudsz használni. Mivel a palackok többféle méretben elérhetők, vihetsz kisebb mennyiséget bedobva a táskádba, vagy akár egy nagyobb palackból ketten is élvezhetitek a kirándulás alatt a tisztított víz üde zamatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]