fbpx
🛡 Garantált termékkiszállítás a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül. Az online vásárlás most a legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Maradjon otthon, rendeljen és fizessen online! 🛡

Emésztőrendszeri problémák? – Megoldás lehet a lúgos víz!

lúgos víz, emésztőrendszeri problémák, i-water

Szervezetünk lassú, de biztos elsavasodásához a 21. századi életmód is nagyban hozzájárul. Az emberek többségét a kevés mozgás, a helytelen táplálkozás, a túlzott stressz és az állandó rohanás jellemzi. Egy átlagos étrend többségét a savas ételek és italok teszik ki. A zöldségeket kivéve, a táplálékok nagy része savas kémhatású anyagokra bomlik le és az anyagcsere-folyamatok során a szervezetünk is savakat termel. Ha az élelmiszerekkel bevitt és a szervezetben keletkező savak szintje túlságosan megemelkedik, akkor a testünk ezeket a szövetekben raktározza el. Az elsavasodott szövetekben pedig romlik a véráramlás, a vörösvértestek elveszítik rugalmasságukat. Ez a folyamat vezethet a betegségek kialakulásához, mint például a különböző emésztőrendszeri problémák, a diabétesz, a magas vérnyomás, a veseelégtelenség vagy épp a rák.

A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. De azt se felejtsük, hogy a felhalmozódó savak nagy része a zsírban kötődik meg, ezért a legtöbb elhízásnak is a savak a felelősei. Különféle kísérletek bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami legtöbb esetben a kialakult betegségeket, mint például az emésztőrendszeri problémákat is inaktíválhatja, rendbe hozhatja.

Hogyan kell a lúgos vizet fogyasztani?

Már néhány hetes rendszeres fogyasztásnál is látható, érezhető változásokat lehet elérni, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaállhat a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozódni, hanem hatékony működésével képes lebontani és semlegesíteni azokat. A legfontosabb mérce a vér és a szövetek pH szintje, amely alapvetően akkor megfelelő, ha azt az értéket tudjuk tartani, amivel enyhén lúgos. Mivel testünk mindent megtesz azért, hogy ezt a szintet tartsa, akár még szöveteink vagy szervrendszereink károsítása árán is. Ezért érdemes gondoskodnunk arról, hogy ezt – akár külső segítséggel: lúgos víz – mi magunk tartsuk fent. Az anyagcsere teljes folyamata ugyanis a lúgos környezet meglététől függ, ezért nagyban befolyásolja az emésztőrendszerünk problémáit is.

Ezen felül a méregtelenítésnek is az egyik leghatékonyabb eszköze a lúgos víz. A naponta elfogyasztott 2-3 liternyi adag víz alaposan átmossa a sejtjeinket, méregteleníti a szöveteket, ennek következtében a testünk fellélegzik. Az antioxidáns hatású ionizált víz a kezdeti időszakban megszabadít a testünkben termelődő, valamint kívülről támadó szabad gyököknek nevezett instabil molekuláktól, amelyek felelősek a szöveteinkben zajló öregedési folyamatokért.

Alapvető szükséglet a víz pótlása – I-water

Testünk több, mint 70 százaléka víz, ami azt jelenti, hogy egy 60 kg-os személynek testét minimum 42 kg víztömeg alkotja. A napi szinten egy felnőtt személy 2,5 kg folyadékot veszít, amit a szervezet egészséges működése érdekében folyamatosan pótolnia kell. Ez a két alaptény bizonyítja, hogy a szervezet működését leginkább a víz minősége és mennyisége határozza meg. A megfelelő minőséget ma már könnyedén biztosíthatjuk testünk számára egy egyszerű I-Water palack beszerzésével. A négy különböző ásványi golyóval ellátott filter ugyanis képes enyhíteni a víz savasságát, megemelve a pH szintet. A víz fogyasztását követően, ahogy az felszívódik szervezetünkben a megnövekedett lúgszint lecsökkenti a savszintünket. I-Water használata nem csupán az emésztőrendszeri problémákra, mint például a relfux lehet megoldás, de használata a megnövekedett savszint miatt akár az öregedési folyamatokat is lelassíthatja.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    4 + 18 =

    • Jelenleg nincs termék a kosarában.