fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Emésztőrendszeri problémák? – Megoldás lehet a lúgos víz!

lúgos víz, emésztőrendszeri problémák, i-water

Szervezetünk lassú, de biztos elsavasodásához a 21. századi életmód is nagyban hozzájárul. Az emberek többségét a kevés mozgás, a helytelen táplálkozás, a túlzott stressz és az állandó rohanás jellemzi. Egy átlagos étrend többségét a savas ételek és italok teszik ki. A zöldségeket kivéve, a táplálékok nagy része savas kémhatású anyagokra bomlik le és az anyagcsere-folyamatok során a szervezetünk is savakat termel. Ha az élelmiszerekkel bevitt és a szervezetben keletkező savak szintje túlságosan megemelkedik, akkor a testünk ezeket a szövetekben raktározza el. Az elsavasodott szövetekben pedig romlik a véráramlás, a vörösvértestek elveszítik rugalmasságukat. Ez a folyamat vezethet a betegségek kialakulásához, mint például a különböző emésztőrendszeri problémák, a diabétesz, a magas vérnyomás, a veseelégtelenség vagy épp a rák.

A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. De azt se felejtsük, hogy a felhalmozódó savak nagy része a zsírban kötődik meg, ezért a legtöbb elhízásnak is a savak a felelősei. Különféle kísérletek bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami legtöbb esetben a kialakult betegségeket, mint például az emésztőrendszeri problémákat is inaktíválhatja, rendbe hozhatja.

Hogyan kell a lúgos vizet fogyasztani?

Már néhány hetes rendszeres fogyasztásnál is látható, érezhető változásokat lehet elérni, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaállhat a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozódni, hanem hatékony működésével képes lebontani és semlegesíteni azokat. A legfontosabb mérce a vér és a szövetek pH szintje, amely alapvetően akkor megfelelő, ha azt az értéket tudjuk tartani, amivel enyhén lúgos. Mivel testünk mindent megtesz azért, hogy ezt a szintet tartsa, akár még szöveteink vagy szervrendszereink károsítása árán is. Ezért érdemes gondoskodnunk arról, hogy ezt – akár külső segítséggel: lúgos víz – mi magunk tartsuk fent. Az anyagcsere teljes folyamata ugyanis a lúgos környezet meglététől függ, ezért nagyban befolyásolja az emésztőrendszerünk problémáit is.

Ezen felül a méregtelenítésnek is az egyik leghatékonyabb eszköze a lúgos víz. A naponta elfogyasztott 2-3 liternyi adag víz alaposan átmossa a sejtjeinket, méregteleníti a szöveteket, ennek következtében a testünk fellélegzik. Az antioxidáns hatású ionizált víz a kezdeti időszakban megszabadít a testünkben termelődő, valamint kívülről támadó szabad gyököknek nevezett instabil molekuláktól, amelyek felelősek a szöveteinkben zajló öregedési folyamatokért.

Alapvető szükséglet a víz pótlása – I-water

Testünk több, mint 70 százaléka víz, ami azt jelenti, hogy egy 60 kg-os személynek testét minimum 42 kg víztömeg alkotja. A napi szinten egy felnőtt személy 2,5 kg folyadékot veszít, amit a szervezet egészséges működése érdekében folyamatosan pótolnia kell. Ez a két alaptény bizonyítja, hogy a szervezet működését leginkább a víz minősége és mennyisége határozza meg. A megfelelő minőséget ma már könnyedén biztosíthatjuk testünk számára egy egyszerű I-Water palack beszerzésével. A négy különböző ásványi golyóval ellátott filter ugyanis képes enyhíteni a víz savasságát, megemelve a pH szintet. A víz fogyasztását követően, ahogy az felszívódik szervezetünkben a megnövekedett lúgszint lecsökkenti a savszintünket. I-Water használata nem csupán az emésztőrendszeri problémákra, mint például a relfux lehet megoldás, de használata a megnövekedett savszint miatt akár az öregedési folyamatokat is lelassíthatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]