fbpx
🛡 Garantált termékkiszállítás a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül. Az online vásárlás most a legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Maradjon otthon, rendeljen és fizessen online! 🛡

Milyen az egészséges víz?

Gyakran halljuk a mondást, hogy Földünk legnagyobb kincse a víz. Nem csupán a természetünk megőrzése érdekében elengedhetetlen, de biológiai szempontból is óriási a jelentősége, hiszen víz nélkül nincs élet a Földön. Mi sem léteznénk, ugyanis szervezetünk, a sejt- és testnedvek legnagyobb részét víz alkotja. Manapság, a fejlett világunkban, nekünk már természetes, hogy ha megszomjazunk, csupán kinyitjuk a csapot és vízzel oltjuk szomjúságunkat. De az egészséges víz nem feltétlenül jelenti a csapból folyó alternatívát, vagy akár a boltban kapható, palackozott, üveges változatokat. Bár a legtöbben e két verzióból választanak a leggyakrabban.

A csapból folyó ivóvíznek hívott verzió ugyanis messze áll a tisztított minőségtől, az egészséges víztől. Megannyi, szabad szemmel ugyan nem látható, komponens kavarog ebben a lében: a klórtól fehéres víztől a vastartalomtól vöröses-barnásra színeződött típusig. Az otthoni csapból folyó vizet viszont számtalan módszerrel tehetjük egészségesebbé, ihatóbbá és szervezetünk számára táplálóbbá. Szerencsére ehhez nincs szükség hatalmas berendezésekre, különböző vízszűrő és –tisztító gépekre, hosszadalmas és bonyolult folyamatokra, elegendő hozzá csupán egy könnyen beszerezhető I-Water palack a háztartásba.

Miért az I-Water palack a legjobb házi „víztisztító” eszköz?

A nem éppen kiegyensúlyozott táplálkozásunk egyik „hozadéka”, hogy szervezetünk nem jut elegendő ásványi anyaghoz és vitaminhoz a mindennapjainkban, így a kialakult hiány megbetegedésekhez, elváltozásokhoz vezethet. Az I-Water palackban (négyféle összetevőből) lévő ásványi filter képes lúgos vízzé deoxidálni nem csupán a csapvizet, de a szűrt vizet is, amely az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy pótoljuk a szervezetünkből hiányzó ásványi anyagokat. Így alakítva egészséges vízzé a csapból folyó verziót.

Alapvetően fontos, hogy a szervezetünkben egyensúlyban legyenek a savas és a bázikus, azaz a lúgos anyagok. Egészséges állapotban ez így is van, azonban ez az egyensúly nagyon törékeny, hiszen a mindennapokban testünk ki van téve a különböző savas és bázikus anyagoknak. Például az anyagcsere-folyamatok közben is savas anyagok szabadulnak fel, az pedig, hogy ezek az illékony vagy épp nem illékony savak a véráramba jutva mennyire borítják fel az egyensúlyt, már életmód kérdése. Ilyenkor fontos a lúgosítás, hogy magnéziumban, vasban, kálciumban és egyéb ásványi anyagokban gazdag táplálékot vagy folyadékot jutassunk szervezetünkbe. Lúgos környezetben optimálisan működnek a biokémiai folyamataink. Erre kiváló eszköz a négyféle ásványi golyóval ellátott I-Water palack, hogy igazán egészséges vizet ihassunk.

A palackban lévő szén golyó segít többek között a víz ízén, a zavarosságán, eltünteti a kellemetlen szagokat és eltávolítja, valamint megköti az egyes szerves vegyszereket is, bizonyos esetekben még a mikroorganizmusokkal szemben is hatékony. A magnézium viszont a fehérjék, a szénhidrátok és a zsírok zavartalan anyagcseréjében játszik szerepet, nem beszélve az izom- és idegrendszer, valamint a szív- és keringési rendszer optimális működésében betöltött funkciójáról. Mégis talán az egyik legfontosabb rendeltetése a szervezet energiaellátásában való közreműködés, enélkül nem tudnánk energiát termelni, izmaink folyamatos összehúzódás alatt állnának.

A sejtek elsődleges energiaforrását jelentő adenozin-trifoszfát (ATP) vegyület pedig csak a magnéziumhoz kötve tudja kifejteni biológiai hatásait, azaz az emberi szervezet anyagcsere folyamatait katalizálják. E két elengedhetetlen összetevőn kívül az egészséges víz eléréséhez, azaz a deoxidálás során kapott lúgos vízhez még két másik összetevő is hangsúlyos szerepet kap az I-Water palack szűrőjében: a turmalin, és az elvan ásványi golyók. Míg az egyik sokféle fémet tartalmazó ásványi anyag, addig a másik a gyulladáscsökkentő hatása miatt nélkülözhetetlen a komponensek között.

Az I-Water palacok forradalmi újdonsága, hogy korhatár nélkül adható a bennük „szűrt” víz, akár kisbabáknak is. A golyók szavatossága nem tud lejárni, folyamatos, napi használat mellett, igazából csak elfogynak. A palackok, kancsó azonban még így is használható, hiszen a tisztításra és egészségmegőrzésre használt golyócskák bármikor pótolhatóak hozzá.

1 Megjegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 3 =

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.