fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Milyen az egészséges víz?

Gyakran halljuk a mondást, hogy Földünk legnagyobb kincse a víz. Nem csupán a természetünk megőrzése érdekében elengedhetetlen, de biológiai szempontból is óriási a jelentősége, hiszen víz nélkül nincs élet a Földön. Mi sem léteznénk, ugyanis szervezetünk, a sejt- és testnedvek legnagyobb részét víz alkotja. Manapság, a fejlett világunkban, nekünk már természetes, hogy ha megszomjazunk, csupán kinyitjuk a csapot és vízzel oltjuk szomjúságunkat. De az egészséges víz nem feltétlenül jelenti a csapból folyó alternatívát, vagy akár a boltban kapható, palackozott, üveges változatokat. Bár a legtöbben e két verzióból választanak a leggyakrabban.

A csapból folyó ivóvíznek hívott verzió ugyanis messze áll a tisztított minőségtől, az egészséges víztől. Megannyi, szabad szemmel ugyan nem látható, komponens kavarog ebben a lében: a klórtól fehéres víztől a vastartalomtól vöröses-barnásra színeződött típusig. Az otthoni csapból folyó vizet viszont számtalan módszerrel tehetjük egészségesebbé, ihatóbbá és szervezetünk számára táplálóbbá. Szerencsére ehhez nincs szükség hatalmas berendezésekre, különböző vízszűrő és –tisztító gépekre, hosszadalmas és bonyolult folyamatokra, elegendő hozzá csupán egy könnyen beszerezhető I-Water palack a háztartásba.

Miért az I-Water palack a legjobb házi „víztisztító” eszköz?

A nem éppen kiegyensúlyozott táplálkozásunk egyik „hozadéka”, hogy szervezetünk nem jut elegendő ásványi anyaghoz és vitaminhoz a mindennapjainkban, így a kialakult hiány megbetegedésekhez, elváltozásokhoz vezethet. Az I-Water palackban (négyféle összetevőből) lévő ásványi filter képes lúgos vízzé deoxidálni nem csupán a csapvizet, de a szűrt vizet is, amely az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy pótoljuk a szervezetünkből hiányzó ásványi anyagokat. Így alakítva egészséges vízzé a csapból folyó verziót.

Alapvetően fontos, hogy a szervezetünkben egyensúlyban legyenek a savas és a bázikus, azaz a lúgos anyagok. Egészséges állapotban ez így is van, azonban ez az egyensúly nagyon törékeny, hiszen a mindennapokban testünk ki van téve a különböző savas és bázikus anyagoknak. Például az anyagcsere-folyamatok közben is savas anyagok szabadulnak fel, az pedig, hogy ezek az illékony vagy épp nem illékony savak a véráramba jutva mennyire borítják fel az egyensúlyt, már életmód kérdése. Ilyenkor fontos a lúgosítás, hogy magnéziumban, vasban, kálciumban és egyéb ásványi anyagokban gazdag táplálékot vagy folyadékot jutassunk szervezetünkbe. Lúgos környezetben optimálisan működnek a biokémiai folyamataink. Erre kiváló eszköz a négyféle ásványi golyóval ellátott I-Water palack, hogy igazán egészséges vizet ihassunk.

A palackban lévő szén golyó segít többek között a víz ízén, a zavarosságán, eltünteti a kellemetlen szagokat és eltávolítja, valamint megköti az egyes szerves vegyszereket is, bizonyos esetekben még a mikroorganizmusokkal szemben is hatékony. A magnézium viszont a fehérjék, a szénhidrátok és a zsírok zavartalan anyagcseréjében játszik szerepet, nem beszélve az izom- és idegrendszer, valamint a szív- és keringési rendszer optimális működésében betöltött funkciójáról. Mégis talán az egyik legfontosabb rendeltetése a szervezet energiaellátásában való közreműködés, enélkül nem tudnánk energiát termelni, izmaink folyamatos összehúzódás alatt állnának.

A sejtek elsődleges energiaforrását jelentő adenozin-trifoszfát (ATP) vegyület pedig csak a magnéziumhoz kötve tudja kifejteni biológiai hatásait, azaz az emberi szervezet anyagcsere folyamatait katalizálják. E két elengedhetetlen összetevőn kívül az egészséges víz eléréséhez, azaz a deoxidálás során kapott lúgos vízhez még két másik összetevő is hangsúlyos szerepet kap az I-Water palack szűrőjében: a turmalin, és az elvan ásványi golyók. Míg az egyik sokféle fémet tartalmazó ásványi anyag, addig a másik a gyulladáscsökkentő hatása miatt nélkülözhetetlen a komponensek között.

Az I-Water palacok forradalmi újdonsága, hogy korhatár nélkül adható a bennük „szűrt” víz, akár kisbabáknak is. A golyók szavatossága nem tud lejárni, folyamatos, napi használat mellett, igazából csak elfogynak. A palackok, kancsó azonban még így is használható, hiszen a tisztításra és egészségmegőrzésre használt golyócskák bármikor pótolhatóak hozzá.

1 Megjegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]