fbpx
🛡 Garantált termékkiszállítás a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül. Az online vásárlás most a legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Maradjon otthon, rendeljen és fizessen online! 🛡

Gyors fogyás önsanyargatás nélkül? Summer body kihívás!

Szinte már a könyökén jön ki mindenkinek a hányszor, de hányszor belénk sulykolt, unalomig ismételt mondás, miszerint „a nyári alak télen készül”. Bár már jóval inkább tavaszt írunk, mint telet, sőt a hónapok múlásával és az időjárással lassan inkább a nyár veszi kezdetét, az igazi beach, vagy más néven summer body-ról még nem kell lemondanod. Még nincs veszve semmi, összejöhet idén nyárra is a tökéletes alak!

Kevesen elégedettek az alakjukkal, testsúlyukkal és ez az állítás nem pusztán a női nemre igaz csupán. Mégis a nők azok, akiknek ez, a nyár közeledtével, sokkal inkább problémát okoz, válik hangsúlyosabb kérdéssé. Ilyenkor kezdik el bújni az internetet gyors fogyás utáni tippekért, miként lehetne az általuk hőn áhított summer bodyt szinte napok alatt megvalósítani. Ész nélküli koplalásokkal és kampányszerű önsanyargatással persze sok mindent lehet elérni egy szempillantás alatt, de vajon mennyire tartós egy ilyen őrült gyors fogyás? Azonban életmódváltással, okosan felépített étrenddel és sok-sok mozgással egészen elképesztő eredményeket tudhatunk magunkénak. Ilyenkor ugyanis nem csupán a testünk és az életvitelünk alakul át, hanem az önbizalmunk is megnő.

Hogyan segíthet a gyors fogyásban, a summer body elérésében egy gyümölcsprés?

A hőn áhított nyári álomalak, azaz a summer body elérése nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Sok edzés, helyes táplálkozás, rengeteg kitartás és még több lemondás szükséges hozzá. Ha már megtaláltad a hozzád illő edzésformát és rávetted magad arra, hogy hetente nem csupán egyszer, de több alkalommal is mozgással töltsd a munka utáni délutánjaid, szabadidőd nagy részét, akkor ideje, hogy a táplálkozásod is ehhez alakítsd, frissen facsart gyümölcsökkel is felpörgesd a zsírleadást. Ebben segíthet számodra az egyik legpraktikusabb és a háztartásodból nélkülözhetetlen eszköz, a gyümölcsprés.

Hiszen a gyors fogyás elérése mellett az egészségünk megőrzése is fontos feladat a summer body elérése során. Karcsúsodni zöldségekkel és gyümölcsökkel nem csak egyszerű, hanem közben tápláló és egyben vitamindús ételekkel szervezetünk méregtelenítését is elvégezzük. Az emberek többsége ugyanis előre feldolgozott ételeket fogyaszt, amely nehezen emészthető és nagy mennyiségű hulladék keletkezik közben megterhelve a szervezetet. A gyümölcsprés nagy előnye tehát, hogy friss zöldségek és gyümölcsök felhasználásával készülnek a juice-ok és különböző italok, amelyek a testünkkel együtt dolgozva energiát szabadítanak fel csökkentve közben a test súlyát. Ezzel az étrenddel megcélozhatjuk, hogy visszatérjünk ahhoz az életmódhoz, ami a szervezetünk természetes körforgásán alapul.

Az edzések elengedhetetlen csodaszere, az I-Water

A dehidratáció nem csak az állóképességet, de az erőt is csökkenti. Éppen ezért az sem mindegy, hogy mikor, milyen és mekkora mennyiségű vizet fogyasszunk az edzéseknél. Ugyanis nem elegendő csak az erőnléti megterhelés alatt inni, de az edzés előtt és az edzés végén is fontos a folyadékpótlás. Mivel sportolás közben szervezetünk nem pusztán vizet, de ásványi anyagokat is veszít, nem mindegy ezt miként pótoljuk. Ezért lehet elengedhetetlen kelléke edzéseinknek az ásványi szűrővel (magnézium, turmalin, elvan és szén golyókkal) ellátott I-Water palack, amely lúgos vízzé képes deoxidálni a csapvizet és a szűrt vizet is. A lúgos víz fogyasztása pedig az egyik leghatékonyabb módja szervezetünk ásványi anyagainak pótlására.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    12 − 12 =

    • Jelenleg nincs termék a kosarában.