fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Gyors fogyás önsanyargatás nélkül? Summer body kihívás!

Szinte már a könyökén jön ki mindenkinek a hányszor, de hányszor belénk sulykolt, unalomig ismételt mondás, miszerint „a nyári alak télen készül”. Bár már jóval inkább tavaszt írunk, mint telet, sőt a hónapok múlásával és az időjárással lassan inkább a nyár veszi kezdetét, az igazi beach, vagy más néven summer body-ról még nem kell lemondanod. Még nincs veszve semmi, összejöhet idén nyárra is a tökéletes alak!

Kevesen elégedettek az alakjukkal, testsúlyukkal és ez az állítás nem pusztán a női nemre igaz csupán. Mégis a nők azok, akiknek ez, a nyár közeledtével, sokkal inkább problémát okoz, válik hangsúlyosabb kérdéssé. Ilyenkor kezdik el bújni az internetet gyors fogyás utáni tippekért, miként lehetne az általuk hőn áhított summer bodyt szinte napok alatt megvalósítani. Ész nélküli koplalásokkal és kampányszerű önsanyargatással persze sok mindent lehet elérni egy szempillantás alatt, de vajon mennyire tartós egy ilyen őrült gyors fogyás? Azonban életmódváltással, okosan felépített étrenddel és sok-sok mozgással egészen elképesztő eredményeket tudhatunk magunkénak. Ilyenkor ugyanis nem csupán a testünk és az életvitelünk alakul át, hanem az önbizalmunk is megnő.

Hogyan segíthet a gyors fogyásban, a summer body elérésében egy gyümölcsprés?

A hőn áhított nyári álomalak, azaz a summer body elérése nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Sok edzés, helyes táplálkozás, rengeteg kitartás és még több lemondás szükséges hozzá. Ha már megtaláltad a hozzád illő edzésformát és rávetted magad arra, hogy hetente nem csupán egyszer, de több alkalommal is mozgással töltsd a munka utáni délutánjaid, szabadidőd nagy részét, akkor ideje, hogy a táplálkozásod is ehhez alakítsd, frissen facsart gyümölcsökkel is felpörgesd a zsírleadást. Ebben segíthet számodra az egyik legpraktikusabb és a háztartásodból nélkülözhetetlen eszköz, a gyümölcsprés.

Hiszen a gyors fogyás elérése mellett az egészségünk megőrzése is fontos feladat a summer body elérése során. Karcsúsodni zöldségekkel és gyümölcsökkel nem csak egyszerű, hanem közben tápláló és egyben vitamindús ételekkel szervezetünk méregtelenítését is elvégezzük. Az emberek többsége ugyanis előre feldolgozott ételeket fogyaszt, amely nehezen emészthető és nagy mennyiségű hulladék keletkezik közben megterhelve a szervezetet. A gyümölcsprés nagy előnye tehát, hogy friss zöldségek és gyümölcsök felhasználásával készülnek a juice-ok és különböző italok, amelyek a testünkkel együtt dolgozva energiát szabadítanak fel csökkentve közben a test súlyát. Ezzel az étrenddel megcélozhatjuk, hogy visszatérjünk ahhoz az életmódhoz, ami a szervezetünk természetes körforgásán alapul.

Az edzések elengedhetetlen csodaszere, az I-Water

A dehidratáció nem csak az állóképességet, de az erőt is csökkenti. Éppen ezért az sem mindegy, hogy mikor, milyen és mekkora mennyiségű vizet fogyasszunk az edzéseknél. Ugyanis nem elegendő csak az erőnléti megterhelés alatt inni, de az edzés előtt és az edzés végén is fontos a folyadékpótlás. Mivel sportolás közben szervezetünk nem pusztán vizet, de ásványi anyagokat is veszít, nem mindegy ezt miként pótoljuk. Ezért lehet elengedhetetlen kelléke edzéseinknek az ásványi szűrővel (magnézium, turmalin, elvan és szén golyókkal) ellátott I-Water palack, amely lúgos vízzé képes deoxidálni a csapvizet és a szűrt vizet is. A lúgos víz fogyasztása pedig az egyik leghatékonyabb módja szervezetünk ásványi anyagainak pótlására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]