fbpx
Prémium minőségű gyümölcs- és zöldségprések, professzionális turmixgépek

Méregtelenítés – a szervezet tisztítókúrája

méregtelenítés, i-water, iwater

Egyre népszerűbb a méregtelenítés mostanában: különböző teák, kúrák, masszázsok és csodaszerek sorát kaphatjuk meg az egyes szolgáltatóknál, vagy a bevásárlóközpontok polcain. A méreganyagok felhalmozódása szervezetünkben okozója lehet egy sor problémának, ilyen többek között a székrekedés, a felfúvódás, a különböző test- és szájszagok, de a felgyülemlett toxinok felelősek a levertségünkért, az ingerlékenységünkért, és az alvászavarokért is, sőt tünetei közé soroljuk a narancsbőrt és a pattanásokat is.

Életmódbeli váltással azonban hozzájárulhatunk szervezetünk megtisztításához. Ha csökkentjük azokat a folyamatokat, amelyek által méreganyag halmozódhat fel szervezetünkben, nem csupán hatékonyabbakká válunk, de a szervezetünk tehermentesítéséhez is hozzájárulhatunk. Amint csökkentjük azokat a hatásokat, melyek miatt a méregtelenítést végző szerveinknek megerőltető munkát kell végezniük, azok szinte rögtön egyre hatékonyabban kezdenek majd működni.

méregtelenítés, i-water, iwater
A méregtelenítés fontos egészségmegőrző hatással van szervezetünkre.

A méregtelenítés első lépéseként mérsékelnünk kell a szervezetünket érő külső hatásokat és folyamatokat, amellyel káros vegyületek kerülhetnek testünkbe. Ilyen többek között például a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás. A tartósítószerekkel, színezékekkel és egyéb adalékanyagokkal teli élelmiszerek helyett részesítsük előnyben a friss, nyers vagy egészséges módon elkészített fogásokat.

Méregtelenítéssel vízzel – I-Water

Számos tanulmány született már a hidrogénben gazdag víz élettani hatásairól, egészségügyi potenciáljairól. A hidrogénmolekulák megkötik a szabad gyököket és egyedülálló befolyással bírnak, aminek következtében terápiás hatásokat is kifejtenek a szervezetben. Remek antioxidáns, gyulladáscsökkentő, valamint az elhízás és az allergia elleni küzdelemben is segít. Nem utolsó sorban pedig tökéletes kiegészítője lehet akármelyik méregtelenítésnek.

Manapság meglehetősen savasan étkezünk, a szervezet elsavasodása lehet például a reflux okozója is. A lúgos víz segít kitakarítani a toxinokat a szervezetből, így járulva hozzá a méregtelenítéshez, valamint egy egészségesebb emésztéshez. Testünk lúgosításához kiváló társunk lehet az I-Water, ami egy ásványi szűrővel ellátott vizes palack. Szakirodalmi adatok bizonyítják eredményességét, amit a szűrőben található különböző ásványi golyóknak köszönhet.  Működési mechanizmusa egyszerű, hiszen ezeken az apró golyócskákon keresztül válik a palackban tárolt víz lúgossá, megemelve annak Ph szintjét.

Az I-Water négy különböző ásványi golyót tartalmaz, melyek lényegében megszűrik a palackban a vizet, mikor iszunk belőle. Ez egyik ilyen, a magnézium, ami elengedhetetlen az enzimfolyamatokhoz, azaz az emberi szervezet kémiai folyamatainak lebonyolításához. Több száz kulcsfontosságú enzimműködésének szabályozásában vesz részt, illetve hatással van a kalciumfelvételre is, így szerepe van az erős és egészséges csontok fenttartásában. Az I-Water palackok másik csodafegyvere a turmalin. ami többféle fémet hordoz magában, illetve egy állandó elektromos áramot, növelve a vízmolekulák viszkozitását. Az árpakőn kívül a negyedik ásványi golyó a szén golyó, amely a szagtalanításban és a szennyező anyagok megszűrésében játszik kulcsfontosságú szerepet. A palackok használata egyszerű: akár csapvizet, akár más forrásból nyert vizet rakunk beléjük, szervezetünk végeredményben csak nyerhet vele.

A méregtelenítésbe belekezdeni komoly döntés. Alaposan olvassunk utána, mielőtt nekilátunk, nehogy végül alapvetően fontos ásványianyagokat vonjunk meg szervezetünktől. Számtalan verziója létezik, nekünk mégis azt kell választanunk, ami aktuális egészségi állapotunkhoz mérten a legideálisabb. A legfontosabb szabály, pedig: akármilyen formában is látunk hozzá, ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű és minőségű víz beviteléről sem!

2 Megjegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk

A párom lepett meg ezzel a fantasztikus géppel a születésnapomra. Azóta minden reggelt frissen facsart gyümölccsel kezdünk és már pár hét használat után érezzük a jótékony hatását. Kipróbáltuk a fagylalt készítő funkcióját is, nagyon szuper! Végre egészséges desszertet ehetünk.

Mónika

Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak

Betegségem miatt azt tanácsolták, hogy minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de ha lehet nyersen. Én nem szeretem elrágcsálni ezeket, ezért kerestem rá megoldást a neten. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lassú préselési technológiára, mert előtte nem ismertem.

Piroska

Jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben

Én sokkal jobban bízom a magam által előállított élelmiszerekben, mint a boltiakban, ezért bio magvakból szoktunk olajat készíteni, főleg salátákra. A gép kompakt, nem foglal nagy helyet, és nagyon egyszerű a használata. Mi imádjuk.

Anna

Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt.

Ezt a típust a nagy betöltő nyílása miatt választottam és nem csalódtam! Kevésbé kell összevagdosni a zöldséget, gyümölcsöt. Nagyon hasznos gép a mindennapokban. Végre érzem, hogy tettem valamit az egészségem megőrzéséért.

Bálint

Elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán

Nekem már volt egy első generációs Hurom gépem és nagyon szerettem. Most viszont elcsábultam ennek a gyönyörűségnek a láttán, maga a megtestesült nőiesség. A funkcióiról nem is beszélve 🙂 A régi gépet most szüleim használják, ők is imádják.

Ilona

A Hurom teljesen meggyőzött

Hosszú idő volt, mire rászántam magam a vásárlásra, de a Hurom teljesen meggyőzött, hogy megéri a befektetést. Le vagyok nyűgözve, és az orvosom is. A vérképem javult, ami nem csak a testemnek tett jót, hanem a lelkemnek is. Mintha megfiatalodtam volna.

Júlia

Azóta facsar. Lényegében mindent.

Édesanyánknak születésnapjára vettük meg 3-an testvérek a Hurom H200 présgépet. Azóta facsar. Lényegében mindent. Imádja! 65 éves elmúlt, nem lelkesedik a technológiai újdonságokért, de ennek a készüléknek olyan könnyű a kezelése és tisztítása, hogy könnyen megtanulta.

Bence

Egy új világ tárult ki előttem.

Sportolóként fontos, hogy kellően fitt legyek és tartsam a súlyom. Éppen ezért folyamatosan keresem azokat a megoldásokat, amelyek segítenek könnyedén elérni a célomat. Mióta a Vitamix Ascent turmixgépet megvettem, egy új világ tárult ki előttem. Brutális ereje van, szinte mindent fel tud dolgozni és nagyon selymes állagú vele minden.

Lilla

Nagyon finom íze van a benne tartott víznek.

A kisunokánk vette nekünk az I-Water családi csomagot, hogy ne kelljen a boltba járjunk a palackos vízért. Nagyon finom íze van a benne tartott víznek. Friss. Nagyon könnyű tisztítani is. Ráadásul környezetbarát is. Úgyhogy nálunk már nincs egyszer használatos műanyag otthon…

Gáborné

Először azt hittük becsapás

Sajnos betegség miatt kellett beruházzunk egy présgépbe. Sokat olvastunk arról, hogy milyet érdemes venni. Először azt hittük becsapás, hogy ennyivel több a lé, meg más az íz… úgyhogy a hagyományos, hipermarketes példánnyal indultunk. Egy év alatt tönkrement. A Hurom H-AI gépet nemrégen vásároltuk. Ég és föld a különbség.

János

Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni

Hurom H100 slow juicert vásároltam a TopJuicers webáruháztól. Nagyon szép, nagyon halk és pillanatok alatt elmosom, ha juice-oltam. Szerintem sokaknak jól jönne az a plusz fél óra reggel, amit egy ilyen géppel meg tudnak spórolni. Egyáltalán nem teher az egészséges életre ráállni, ha támogat minket a technológia.

Eni

Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk!

Nekünk már korábban is Hurom gépünk volt. Soha nem cseréltük volna le, ha a feleségem nem szeret bele az új modellbe. Úgyhogy mostmár kettő Hurom gépünk is van: egy HE és egy H-AI. Ez utóbbi az új. Masszív. Darabol is. Hálás vagyok. Nekem már csak meg kell innom a levet. Nem szedünk vitamint. Huromot szedünk! Köszönjük!

István

Örülök, hogy őket választottam.

Köszönöm a TopJuicers munkatársaknak a sok segítséget. Nem vagyok a technológia ördöge, szeretem a biztonságot. A webáruháztól minden támogatást megkaptam. Örülök, hogy őket választottam.

Erika

Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik.

A kisbabánk nemrégen múlt 9 hónapos, miatta ruháztunk be a profibb turmixra. Azért vettünk Omiblendet, mert nem akarjuk cserélgetni 1-2 évente a konyhai eszközöket, illetve nagyon jó véleményeket olvastunk róla. Nagyon nagy teljesítményű, szépen dolgozik. Már a leveseket és szószokat is ezzel csinálom. Mindenkinek ajánljuk, minket meggyőzött.

Zita

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
[]