fbpx
🛡 Garantált termékkiszállítás a jelenlegi járványhelyzettől függetlenül. Az online vásárlás most a legbiztonságosabb módja a vásárlásnak. Maradjon otthon, rendeljen és fizessen online! 🛡

Méregtelenítés – a szervezet tisztítókúrája

méregtelenítés, i-water, iwater

Egyre népszerűbb a méregtelenítés mostanában: különböző teák, kúrák, masszázsok és csodaszerek sorát kaphatjuk meg az egyes szolgáltatóknál, vagy a bevásárlóközpontok polcain. A méreganyagok felhalmozódása szervezetünkben okozója lehet egy sor problémának, ilyen többek között a székrekedés, a felfúvódás, a különböző test- és szájszagok, de a felgyülemlett toxinok felelősek a levertségünkért, az ingerlékenységünkért, és az alvászavarokért is, sőt tünetei közé soroljuk a narancsbőrt és a pattanásokat is.

Életmódbeli váltással azonban hozzájárulhatunk szervezetünk megtisztításához. Ha csökkentjük azokat a folyamatokat, amelyek által méreganyag halmozódhat fel szervezetünkben, nem csupán hatékonyabbakká válunk, de a szervezetünk tehermentesítéséhez is hozzájárulhatunk. Amint csökkentjük azokat a hatásokat, melyek miatt a méregtelenítést végző szerveinknek megerőltető munkát kell végezniük, azok szinte rögtön egyre hatékonyabban kezdenek majd működni.

méregtelenítés, i-water, iwater
A méregtelenítés fontos egészségmegőrző hatással van szervezetünkre.

A méregtelenítés első lépéseként mérsékelnünk kell a szervezetünket érő külső hatásokat és folyamatokat, amellyel káros vegyületek kerülhetnek testünkbe. Ilyen többek között például a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás. A tartósítószerekkel, színezékekkel és egyéb adalékanyagokkal teli élelmiszerek helyett részesítsük előnyben a friss, nyers vagy egészséges módon elkészített fogásokat.

Méregtelenítéssel vízzel – I-Water

Számos tanulmány született már a hidrogénben gazdag víz élettani hatásairól, egészségügyi potenciáljairól. A hidrogénmolekulák megkötik a szabad gyököket és egyedülálló befolyással bírnak, aminek következtében terápiás hatásokat is kifejtenek a szervezetben. Remek antioxidáns, gyulladáscsökkentő, valamint az elhízás és az allergia elleni küzdelemben is segít. Nem utolsó sorban pedig tökéletes kiegészítője lehet akármelyik méregtelenítésnek.

Manapság meglehetősen savasan étkezünk, a szervezet elsavasodása lehet például a reflux okozója is. A lúgos víz segít kitakarítani a toxinokat a szervezetből, így járulva hozzá a méregtelenítéshez, valamint egy egészségesebb emésztéshez. Testünk lúgosításához kiváló társunk lehet az I-Water, ami egy ásványi szűrővel ellátott vizes palack. Szakirodalmi adatok bizonyítják eredményességét, amit a szűrőben található különböző ásványi golyóknak köszönhet.  Működési mechanizmusa egyszerű, hiszen ezeken az apró golyócskákon keresztül válik a palackban tárolt víz lúgossá, megemelve annak Ph szintjét.

Az I-Water négy különböző ásványi golyót tartalmaz, melyek lényegében megszűrik a palackban a vizet, mikor iszunk belőle. Ez egyik ilyen, a magnézium, ami elengedhetetlen az enzimfolyamatokhoz, azaz az emberi szervezet kémiai folyamatainak lebonyolításához. Több száz kulcsfontosságú enzimműködésének szabályozásában vesz részt, illetve hatással van a kalciumfelvételre is, így szerepe van az erős és egészséges csontok fenttartásában. Az I-Water palackok másik csodafegyvere a turmalin. ami többféle fémet hordoz magában, illetve egy állandó elektromos áramot, növelve a vízmolekulák viszkozitását. Az árpakőn kívül a negyedik ásványi golyó a szén golyó, amely a szagtalanításban és a szennyező anyagok megszűrésében játszik kulcsfontosságú szerepet. A palackok használata egyszerű: akár csapvizet, akár más forrásból nyert vizet rakunk beléjük, szervezetünk végeredményben csak nyerhet vele.

A méregtelenítésbe belekezdeni komoly döntés. Alaposan olvassunk utána, mielőtt nekilátunk, nehogy végül alapvetően fontos ásványianyagokat vonjunk meg szervezetünktől. Számtalan verziója létezik, nekünk mégis azt kell választanunk, ami aktuális egészségi állapotunkhoz mérten a legideálisabb. A legfontosabb szabály, pedig: akármilyen formában is látunk hozzá, ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű és minőségű víz beviteléről sem!

2 Megjegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − hat =

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.